Az Empire Wolverinezik

Egy rövid részletet is közölnek a cikkből az oldalon, ahol ezt az új, cool covert vizsgálhatjuk be.

“There’s a scene in the first X-Men movie,” said Jackman, “where Wolverine’s introduced in a bar, fighting in a cage, and you felt that he did this every night of his life. If this movie is successful, you should feel that this guy can walk straight off the end of this film and into that bar.”

És ehhez kapcsolódik, hoyg a The Day The Earth Stood Still előtt fog debutálni a hivatalos Wolverine trailer, elvileg december 12-én. (Gondolom nem fog megyezni a Comic Conos őrülettel, amit kamerásban verzióban már láttatok, vagy ha nem akkor most láthattok.)

human
írta
2008. 11. 26. 13:40
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Az Empire Wolverinezik” bejegyzéshez

 1. Ez minden szuper de a lényeg kicsit lejjebb van: GHOSTBUSTERS 3? Remélem tényleg valami jó hír. Megnéznék egy új filmet.:)

 2. már én is írtam róla, ide-oda dobálják a pletykát, hogy lesz-e vagy nem. keress a címre oldalt a keresőben.

 3. Jajj de jó, dec12, POOL POOL POOL! Volt egy kép kivágva a trailerből ahol egy halvány fekete-piros ruhás ember volt oldalt, arca is piros, szóval Pool tuti maszkban lesz és nem jólfésülten mint a kamerás trailerben!

 4. Észrevettétek mi van az újság címlapján?
  HEAT 2.!!!!!!!!
  Nem biztos hogy várom, az első überelhetetlen

 5. Remélem ez a film méltó lesz az X-men 1-2-höz.
  Nagyon várom a trailert.

  Hammet: az nem a Heat 2, hanem a Public Enemies című filmre mondják hogy egy “Heat 2”

 6. Tudom, volt már több pletyka is Human, csak gondoltam a News tha makes you feel good, talán valami konkrét dolgot takar. Bár valószínűbb hogy nem.

 7. na igen, Rozsomákon illetve az X-men Origins-en túl azért egy rakás érdekes dolog van ezen a címlapon szerencsére. mondjuk a Star Wars – The Musical? majdnem kihozott a békretűrésből. :)

 8. “Star Wars – The Musical” Haha. Az Empirenek nagyjabol nincs olyan szama, amiben legalabb egy Star Warsos cikk ne lenne.

 9. ez a fej annyira komoly, de amint lejjebb megy a tekintet kicsit zokni a gatyában érzés csap meg :D mindegy, azért imádom rózsit, szóval várós nagyon :)

 10. Ilyen karmaim lennének anyám befogna gereblyének.
  Wolwerine a király, minnél előbb moziba, csak hangulatban, meg buget-ba legyen ugyan az, mint az X-man filmek és rendben lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.