Első képek a Youth in Revolt forgatásáról

Vajon Michael Cera most más figurát fog hozni, és nem George Michaelt? És tényleg 14 évest fog játszani? Ez azért vicc. Lehet ez a vicc? Viszont lakókocsikban élő család a válás szélén.

12 hozzászólás a “Első képek a Youth in Revolt forgatásáról” bejegyzéshez

 1. Ne hozzon más karaktert. Vagy talán mégis… de hozza jól. Kedvelni akarom a csókát. Olyan szerethető.

 2. Nick Twisp gyökeresen más karakter, mint George Michael, szerintem abszolút nem illik Cerára, de most bizonyíthat a srác új szerepben is. A könyvek amúgy zseniálisak, ha elkapják a hangulatát, akkor az elmúlt évek egyik legjobb tinivígjátéka lesz.

 3. Ez az a könyv ami tiniknek szól, feldolgozza az összes létező témát, mégse csúszik át igénytelenbe. Nekem tinikorom kedvenc könyve volt, és már évezredek óta várom, hogy megfilmesítsék. Szerintem sorozatban jobban működött volna, mert egy-egy könyv is elég hosszú, nem hogy még a trilógia magában. Elég jó cast-ot sikerült összegereblyézni, most már csak az a kérdés milyen lett a forgatókönyv, mit vágtak ki. Az imdb alapján úgy tűnik, a karakterek nagy része benn maradt.

  Amúgy tényleg kicsit idős már Michael Cera, még az Arrested-idején talán hitelesebben el tudta volna játszani a 14 éves srácot, de pl. arcra én elhiszem neki hogy még most is szűz! :) Mert a karakter sokban hasonlít Michael-re.

  A könyv pedig pazar, mindenkinek ajánlom, olvassátok el, mert biztos nem fog minden vicces dolog belekerülni a filmbe.

 4. Nekem a mai napig a kedvenc könyveim közé tartoznak. Azoknak mondom akik olvasták hogy igazából nem trilógia, mert 6 könyv készült, csak a második 3-at már nem adták ki magyarországon. Én olvastam mindet és azok is baromi jók!
  Mellesleg ha kell valakinek a film kész forgatókönyve akkor át tudom küldeni :-)

 5. A második 3 az az öccséről szól, ugye?
  Nekem küldhetsz bármit ami ezzel kapcsolatos, torrentexygmail.com-ra!

 6. Én attól félek, hogy idétlen tini vígjáték lesz belőle. Mert a könyvben is meg vannak ezek az elemek. És ha csak a szexre szorítkoznak, még lehet belőle Amerikai Pite is. Remélem nem így lesz. Amúgy nekem is az egyik kedvenc könyvem, ezerszer olvastam, szóval nagyon fog fájni,ha rossz a film:D

 7. Nem, csak az uccsó rész vagyis a 6. szól az öccséről. A 4-5. rész ott folytatódik ahol a 3. abbamaradt.

 8. Egyre érdekesebb! :)

  Amúgy a 3. könyv eléggé befejezett, meg azért a vége felé már voltak meredek dolgok. Pl. a nőnek öltözés már eléggé hihetetlen volt. Ezt amivel fokozni tudná abszolút hülyeség, vagy csak tovább vinni sztorit, már az is veszélyes. De gondolom megoldotta a kihívást. Vagy cápát ugrott? :D

 9. Ne spoilerezzük mrá el a köynveket, lécci, hátha valaki olvasná, vagy nézné majd filmen.

 10. Megpróbáltam minél kevesebb spoilert ellökni, aki ezt elolvasta az semmit, de semmit nem fog tudni előre! :D Garantálom.

 11. Na mindegy egy szó mint száz: baromira várom már a filmet és remélem magyarországon is mozikba került ha már nem adták ki az összes könyvet :P

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.