Az Alienek lenyomnák Sean Conneryt?

Ezekkel a filmekkel ütöttem el az időt, csak hogy addig se gondolkozzak ha lehet (a sorozatok kicsit kiszúrtak itt a csütörtöki vetítések kihagyása miatt velem).

Alien 4

Sajnálom, hiába az elvileg brutáljó páros – írta Joss Whedon, rendezte Jean-Pierre Jeunet -, ez nekem továbbra sem jött be, sőt, még kevésbé min amikor fiatalabb suhancként láttam moziban. Jó a látványvilág, de valahogy mégis unalmas a film, a vége meg egyszerűen nem tetszik, bár elég perverz, az tény. Ennél a harmadik rész sokkal jobb.

House Bunny

Mint mindig, a greek házakkal kapcsolatos tinivígjáték tutira nézős, így a House Bunnyt sem lehetett kihagyni. Sajnos nagyon Dr Szöszis lett, csak gyengébb nála, plusz Anna Farris túlságosan az olyan szöszi volt, amitől a plafonra lehet mászni, még ha jót akar akkor is. Egy 27 éves szőkét kirúgnak a playboy hátból, és elmegy segíteni az egyetem lúzer házának népszerűvé válni. Erről szól.

The Hunt for Red October

Most láttam harmadszor és még mindig baromira tetszik. Néhol azért zavart Alec Baldwin alakítása, szerintem nem állt jól neki a Jack Ryan figura, viszont a többi színész akkor is kihúzta a filmet… várjunk csak, nem is kllett kihúzni a szarból, mert nincs is ott. Baromi feszes tengeralattjárós mozi, valljuk be. when a politician isn’t kissing babies he’s stealing their lolipops.

Lower Learning

Ha láttatok mostanában szar filmet, akkor msot azt képzeljétek ide és szorozzátok meg kettővel. Kivéve ha pont a Lower Learning volt az. Ritmustalan kis filmecske, amiben amikor van jó duma akkor azt is rosszul adják elő, de ezek könyen elvesznek a rossz vágás meg a gyenge gyerekszínészek egyvelegében. Tök zavaró, hogy látszik milyen dumákat nem a gyerekek előtt adtak elő, mivel ugye nem káromkodhattak meg cigizhettek előttük, mivel olyan bénán van összerakva. Amúgy egy iskola bezárása ellen küzd az igazgatóhelyettes, míg az igazgató Rob Cordy meg szemétkedik. Amúgy ő volt a film egyetlen jó szereplője, hiszena pitebaszó és Eva Longoria, hát nem remekelt.

Grumpy Old Men

Valahogy a második részt mindig jobban kedveltem.

Illúzionista

Space Chimps

Logans Run

Pánik az irányítótoronyban

human
írta
2008. 11. 28. 22:26
megjelenés
Ide te kellesz!
hozzászolás


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.