“Az én városom”

Csak épp nem a kisváros, hanem Spirit városa. Konkrétan az alábbi alcímet ötlötték ki a My City Screams-re: Spirit – A sikító város (január 29). Elmegy? Ha nem, az aláábi háttérinfós videót akkor is csekkoljátok, amiben Miller meg még páran konkrétan a Spiritben levő városról habognak kicsit.

Na jó, nem csak a városról, hanem arról is, hogy minden korból a legcoolabb cuccokat rakták a filmbe. Megnézve a videót, ha ez a film nem bukik az fura lesz.

human
írta
2008. 12. 02. 23:40
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a ““Az én városom”” bejegyzéshez

  1. nemteljesen értem miért lenne fura ha nem bukna a film. kérlek magyarázd el Human. kössz

  2. Talán mert elég rétegfilmnek néz ki.
    Én biztosan megnézem, közel sem biztos, hogy moziban, de van egy olyan érzésem, hogy túl lassú lesz a film, mert nagyon rámennek a képi világra meg arra, hogy belénk verjék, hogy milyen fenemód különleges már ez a túlzott képregényes stílus, amit már a Sin Cityben is soknak tartottam néha. És az eddigi kampányuk sem volt meggyőző, kivéve talán a legutóbb ide kitett trailert.

  3. A főszereplő választással nem vagyok kibékülve, de a film jó lehet! a képi világot már tényleg láttuk és tök ugyanolyan lesz mint a sin city de kíváncsian várom!

  4. Azert lesz bukta, mert ez a maszkos fazon meg sam jackson total uncool. A latvany egyebkent nagyon jo.

    Erre ugy fogunk emlekezni, mint a Batman es Robin kistestverere.

  5. de ez nem pont az a film, amit viszont ha már érdekel, akkor inkább moziban nézel? mmint én úgy vagyok vele, hogy az érdeklődésem oka elég nagy részben az, hogy szép – akkor már legyen szélesvásznon szép, ne 17 incsen.

  6. jáj.. azért ez az alcím. mintha a város, ahol élnék, folyton visítozna. előre lehúzták a vécén ezt is, v mi?
    (1ébként a dark knight – persze igaz, h megint miért kell elővenni -, magyar címe is idegesítő volt, azaz a “batman – sötét lovag”, mert mi ez? nem is szerepel az eredeti címben, h ‘batman’, egy csomóan legyintenek rá – lehetett gondolni akkor – ráadásul meg olyan megerőszakolt hatású. most ugyanez van.)

  7. “nem is szerepel az eredeti címben, h ‘batman'”

    éppen ezért nem szerepelt a magyar címben sem. a film címe: sötét lovag. ki lehetett kötve, hogy nem használhatják a batman szót, a poszterre sem került fel.

  8. Akármennyire is egyre inkább viszolygok, és bukás gyanús. Azért mégiscsak egy fantasztikus Eisner képregény alap, Frank Miller, egy csomó dögös nőcske, egyelőre igen jó látványvilág. Egyszer min. kötelező. :)

  9. pedig sztem nem fog bukni, nagy színészek is vannak benne, jó a sztori is, és a tréler legalábbis sztem eléggé mozgalmasra sikerült, szal lehet rámennek a képivilágra meg a művésziességre, de azért lesz benne akció bőven és hát az kell a népnek…:)

  10. Frank Miller tiszta Freddy Krueger…egyébként nem kell törvényszerűen buknia, pofás Sin City-klón, csak nem olyan ötletes, meg Gabriel Macht is szívás, meg a bemutató időpontja se jó.

  11. winnie: akkor miért emlegetik így egy rakás oldalon? (már úgy értem, h ‘minek’)
    vagy keress rá az xpress-en, ott is látható, mintha a címhez tartozna.

  12. xpressen úgy van, de ha megnézed a borítóját a dvd-nek, ott már nincs rajta, szóval valszeg csak a keresés végett van úgy a db-ben

  13. Rétegfilmnek rétegfilm, de nekem ez a videó is ütött, szóval biztosan moziban nézem, és remélem hogy nem fog bukni, szerintem nem fog bukni.

  14. tetszik még mindig nagyon, a “sikító város” is is jó cím. attól viszont tartok hogy frank miller rendezi, az utóbbi időben mintha teljesen eltűnt volna a tehetség belőle (all-star batman & robin…), de remélem csak azért mert minden figyelmét a spirit-re fordította

  15. spidey: megelőztél énis épp ezt akartam mondani :D sztem azért lehet bukás mert rétegfilm és talán azért lehet jó, mert ilyen látványvilága van…sin city bukás volt? ezzel nem vagyok tisztában (ha igen akkor nc)

  16. Nem tudom itthon mit csinálnak a filmekkel a forgalmazók, de sztem maxigáz, hogy az összes filmre ráéröltetnek valami gagyi alcímet, még akkor is, ha nincs neki. Mintha a magyar ember az alapján menne moziba, hogy mennyire sokatmondó a cím. Szánalmas

  17. zozo: nem lehet h kötelező ezt csinálni? szerintem nekik sem érdekük mindig lefordítani, de talán muszáj. legalábbis általában úgy vannak ezek a frappáns angol címek, hogy angol szöveg – magyar alcím. jó psze vannak kivételek mint a dark city, de a sin citynél már kirakták h bűnös város. szóval nem vagyok sajna tisztában vele hogy mikor kötelező, vagy sem, ill. h csak önszorgalomból osztják e a szar alcímeket…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.