Nottingham?

Nem is tudom írtam-e már róla, de Ridley Scottól jönni fog egy Robin Hood film. Amit eddig tudunk, hogy Russell Crowe a főszerpelő, viszont nem a szokásos sztorit viszik filmre, az már biztos.

A Scott féle Nottinghamban Robin Hood veszi át a Seriff tisztségét, mégpedig azért, mert valahol a film elején meghal az öreg. Na jó, inkább ellopja a tisztséget, kiadja magát a seriffnek. Aztán így viszont Robin helyettesíti majd a királyt, és nem tudjuk mi sül majd ki ebből.

human
írta
2008. 12. 02. 23:57
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Nottingham?” bejegyzéshez

  1. Reméljük valami jó :) Bár a közös munkáik a Gladiátor kivételével nem szerepelnek túl jók a kasszáknál. De nem ez a mérvadó!

  2. Én elöször azt a hírt hallottam hogy Christian Bale kapja a szerepet, de aztán mégis Russel kapta meg! Ez igazából mindegy,mindkettejük jó színész, viszont elég fura a story,és tudom hogy nem remakeről vagy efféléről van szó de a Robin Hood story jó volt Kevin Costnerrel,akárki akármit mond!

  3. az annyira légbőlkapott pletyka volt, hogy nem is írtam meg, a bale-est. de ezeket az azt hallotamozásokat lassan be kéne fejezni.

    pl a te kommented elolvassa valaki, aztán 2 hónap múlva az első képnél meg “hát nem Bale a főszereplő? minek cserélték le”. Az iylet kell a csírájában kiírta, és befejezni a láthatóan hamisnak bzonyult plezykák emlegetését.

  4. Pedig szerintem kellene… Csak valami miatt Russel Crowe ideális választás olyan történelmi személyek eljátszására, akiknek léte nagyon lehet, hogy a nép fantáziájának köszönhető :D

  5. ez akár még egy jó film is lehet… bár az ilyen közismert történetek újrafeldolgozásai és újraértelmezései mindig magukban hordozzák a sikertelenség esélyét.

  6. dimitrij: naná, mint minden új magában hordozza. sztem ez így igen általános. én erre már csak azért is kíváncsi vagyok, h egy RH-ból mit tudnak kihozni mostani filmes eszközökből.

  7. Hát ja, a Kevin Costner-es akármennyire is jó, azért néhol már feltűnik rajta az idő vasfoga. Aztán hogy ez igazából nem is biztos hogy árt neki az már egy más kérdés.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.