38 hozzászólás a “Street Fighter képek” bejegyzéshez

  1. már egy éve legalább h várom, a Van -Damme film se volt rossz annó , de ez simán jobb lesz, kis Kill Bill érzetet bele plizzz:) sokat dobbna a filmen

  2. A Kill Bill pont az ilyen tragya filmek abszolut A kategorias parodiaja. Ez ranezesre fortelem es igazabol nem valoszinu, h ennel komolyabb igenyessegu lesz benne barmi is.

  3. Ugyanaz mint N3o, Dragonball első benyomás, második bebop, Lana mint kínai/japán csaj? Kb mint Goku egy amerikai japánban.
    Remélem ha sztori gagyi is lesz csinálnak 1-2 jó bunyót.

  4. ohh shit. persze nem ugatjuk le előre pár kép láttán, de hát akkor is. egyetértek, eddig ölég bé szagú :(

  5. mit vártatok?? elvégre is street fighter film lesz (ami meg játékból van ) szóval egyértelmű h B film , azért többet várok tőle mint az Elektrától, meg sztem semmivel nem lesz rosszabb mint a Daredevil vagy jó pár B film

  6. Sztem teljesen jól elmegy ázsiai főhősnőnek, nem kizárt hogy van is az ősei között (szülő, nagyszülő)

    Nagyobb baj az hogy szegényről azt se bírnám elképzelni így képek alapján hogy egy hurkapálcát kettétörjön, nemhogy verekedjen ;)

  7. Én B-be sem sorolnám.Amúgy meg már a van damme film is sz*r vót, nem hiszem hogy adnék neki esélyt.Majd retekklub vetíti premier után 1 évvel. Tipikus agymosoda film :S

  8. Majd ha lesz egy kép Blankáról meglátjuk, hogy B movie e. Bár IMDB szerint nincs Blanka, sőt Ryu és Ken is kimarad, csak marad Chun-Li, M.Bison meg Balrog. (mondjuk Vegának örülök)

  9. Szánalom, hogy pár kép alapján már mindenki temeti a filmet! Én sem várok tőle világmegváltást, hanem kellemes 90 percet amit eltöltök majd vele amit szerintem képes is lesz nyújtani.

  10. Úgy látom meg kell védenem Lanát:) Mivel az édesanyja kínai így alkalmas a “kínai” szerepre. Amúgy meg feketeöves karatés, így meg tud bírkózni egy hurka pálcikával.
    De annyi biztos, hogy nem egy Oscar esélyes színésznő.

  11. Lana megvédéséhez még annyit, hogy ha végignézed a smallville-t, ott az ártatlan kislánytól a gyilkosig szinte minden figurát eljátszott és jól is csinálta. Sajna azonban nagyon kevés sorozatsztárnak sikerül eljutni a nagyok közé, ami sajnálatos mert jópáran megérdemelnék.

  12. “egyébként miért egy kanadai játszik kínai csajt azt még nem értem”

    na, ez röhej. hol számít, hogy egy színész milyen nemzetiségű. anyám… magyar csak magyart játsszon. taps.

  13. ezek a képek olyan semmilyenek…
    én nagy sf2 fan voltam, de semmit izgalmasat nem látok benne.ha nem lenne odairva, sf észre se venném…

  14. Milyen azon a péklapátos képen a kéztartása már? Fekete öv? De, honnan vette? A boltból?

    Vagy azon rúdon pörgősön a testhelyzet? Nincs az az erőművész – aki mellesleg szakmaszerűen pörög ilyen rúdon – akitől ilyet láttam volna. Ez a film B tesvéreim – a javából -vagy inkább C!

  15. ftom: LOL. Mivel nincs olyan erőművész -szerinted- aki ilyet meg tud csinálni, a film máris C kategóriás? Akkor a Mátrix egyenesen ZS kategória a te szempontod alapján, hisz az aztán tele van ilyen dolgokkal. Érdekes ítélkezési szempont, habár szerintem se lesz nagy durranás.

  16. Addig jó amíg nem jön át az st hangulat. Elvégre is az egy verekedős játék volt, nem lehet belőle normális filmet kihozni. Kalandor storit akartok?

  17. Mammuttal értek egyet.
    A B, C, ZS, stb kategóriás filmek mellesleg sokkal jobb kikapcsolódást nyújtanak mint bármely blockbuster manapság. De azok se rosszak, de annyira más feeling egy ilyen filmet megnézni meg egy olyat amire az államadóság összegét költik

  18. winnie..temeg miről beszélsz? egyáltalán nem azt kifogásoltam h milyen nemzetiségű.magyar nyilván nem csak magyart játszhat.ahogy b.pitt is játszott angol cigányt,m.gibson skótot.k.reeves meg földönkívülit:D viszont ez a kiscsaj mégcsak nem is hasonlít az eredeti karakterhez szerintem. mind1 én csak furcsáltam a választást,lehet egy SF fant már zavarni fog.ugyanaz mintha pl denzel washington játszotta volna batmant..taps

  19. Hát szerintem ez egy gagyi akciófilm semmi több.
    Egyetértek azokkal akik azt írták, hogy RTL Klubbon néznék meg inkább… Max én is csak ott fogom majd. :D

  20. Engem az egészben csak az érdekel, hogy ki ad ilyen ötletre pénzt???
    Kérem a címét és leforgatom az 1 óra a sötétben lámpa nélkül címü filmemet 10 millió dollárból…

  21. Dzsiaj! Azért a Mátrix ilyen szempontból igen rossz példa. Ott volt filmbéli magyarázat a képtelenségekre.

  22. Kreukot nem tartom jó színésznek. Semmiképp se lehet sokarcúnak nevezni őt, vagy a játékát gerincesnek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.