Remake híradó

Jók a remakek? Nem ide tartozik, hanem amoda. A mai friss pletykák szerint a They Live remake előremozdult. Mi hiányzik még? Hát persze, hogy a Romancing the Stone (A smaragd románca!) felújítása. Kellenek a kalandfilmek, az új sztorik nem állnak meg a lábukon, ideje remakelni valami élvezhető régebbit.

Aztán egy elvileg nem remake hír, hiszen a készítő tagadja, hogy valamelyik Planet of the Apes feldolgozása lesz az új Planet of the film. Az amelyik szintén a héten mozdult előre elvileg.

human
írta
2008. 12. 04. 20:07
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Remake híradó” bejegyzéshez

 1. nem a rémhírterjesztés gyanánt, de azt olvastam, h az apes-filmet előzménynek akarják.

 2. mindegyiket nem láttam sajnos.. bár tuti h volt ilyen. talán tök új sztorit írnak, újramagyarázzák.

 3. huhh, smaragd románca. na ,az érdekes lesz, jöhet, megérdemli a film. ez a poén, amikor az ember gyerekkorához érnek el, nem amikor a 70-es évekből merítenek.

 4. Egy 25 éves filmet minek remake-elni? Tudom hogy készítenek pár hónapos filmekből is remake-et, de ez akkor is túlzás. Jó filmnek tartom a Smaragd románcát, és nem kövült annyira még el hogy újra kelljen forgatni.

 5. A smaragd romanca ujraja nevetseges. Minek? Vegyek inkabb az alapot, gyurjak at, tegyek mas helyszinre mas karakterekkel, es mar kesz is egy ilyen kaliberu kalandfilm, ha azt akarnak.
  Minek minden jo filmbe belepiszkitani???
  Komolyan, nem lepodnek meg, ha vki kitalalna pl. a vissza a jovobe remake-et…

 6. Majmok bolygója filmeket szívesen néznék még, úgyis annyi van mint a szemét. Még egy ide vagy oda már nem számít, és még jól is elsülhet.
  Viszont a Smaragd románca az egy akkora hatalmas film volt, remek szereplőgárdával, hogy szerintem baromság remakelni. Főleg, hogy még mai fejjel, mai fiataloknak is szerintem simán nézhető, élvezetes alkotás.
  Egy effektparádé lenne az egész (szemem előtt lebeg az Indy 4. dzsungeles jelenete).

 7. komolyan, volt egy időszak, amikor a Turner-DeVito-Douglas ontotta a jobbnál jobb filmeket, Smaragd Románca, a folytatása a Nílus gyöngye, volt a Rózsák háborúja… ezeket nincs értelme remake-lni szerintem, mert semmi extra sztorikat ez a három tett jó filmmé. szerintem.

  Apes meg emlékeim szerint nem volt ami a hatalomátvétellel foglalkozott volna, a pro7-en az összeset néztem. :)

 8. Jaj ne már… Smaragd románca remake? Inkább olyasmit kéne, amire már nem nagyon emlékszik senki, vagy legalábbis kevesen, de a Smaragd románca nem ez a kategória. Majd talán 50 év múlva vissza lehet térni erre a kérdésre. Szánalmas, hogy mennyie kevés eredeti alkotó van. Jobbat úgysem tudnak kihozni a dologból, akkor meg minek? Remélem hatalmasat fog zakózni, ha tényleg elkészül.

 9. “Inkább olyasmit kéne, amire már nem nagyon emlékszik senki, vagy legalábbis kevesen, de a Smaragd románca nem ez a kategória.”

  a kis önző. szerinted a mai 20 éves mire emlékszik? nem a 80-as évek filmjeire. nem érdekel – nem nézed meg. de azért ez az énközpontú világkép felejtős, a tiniket kell megnyerni.

 10. Nagyon remélem h több majmos remaket nem akarnak lenyomni a torkunkon. A Wahlberg féle is iszonyatos volt.
  Smaragd románcához meg nem kéne hozzányúlni, mert az még elég jó úgy, ahogy van. Ennyire nincs már kreativítás az álomgyárban?

 11. “a tiniket kell megnyerni.”

  Mert? Inkább te vagy önző, hogy valami új filmre költés helyett azt szeretnéd, hogy valamit remakeljenek, mert te szereted a feldolgozásokat. Pedig az a sok ember, színész, író, akár valami új ötleten is dolgozhatna :P

 12. A Smaragd románcát simán végignézném mégegyszer Matthew McConaughey-vel a föszerepben, csak rakjanak bele egykét Sahara-féle agyament poént.

 13. Na, pont ez jutott eszembe, hogy ha a Smaragd románcát remakelik, akkor tuti, hogy Matthew McConauhey lesz az egyik első, akit kapcsolatba hoznak a dologgal. És itt vert ki másodjára is a víz.:) Újfent csak nemtetszésemet tudom kifejezni, akár önző vagyok, akár nem. Kicsit több egyéni gondolat jól jönne már…

 14. egy idő után már nem is remake-ek lesznek, hanem tök természetes lesz ugyanazt a sztorit néhány hónappal később újraforgatni. aztán nem lesz szempont, h “remake” v nem: ezt v azt a sztorit melyik stúdió adta elő jobban, azt kész. blöe.

 15. MIND AZ 5 MAJMOK BOLYGÓLYA FILMET ELSPOILEREZEM

  1. lezuhannak, a végén ott a szobor
  2. közvetlen folytatás(?), a végén “felrobban” a bolygó
  3. visszautazik a 2(anyuka hasába a 3.) majom a múltba (???)
  4. kihaltak a cicák meg a kutyák, a majmok a szolgák, felnőtt a 3. majmocska és az irányításával fellázadnak a “háziállatok”
  5. jövő, a majmok meg az emberek egymás ellen vannak, de a végén kibékülnek

  Ennyit adott le a TV2:)

 16. winnie
  igazad van, gyilkoljunk meg minden kreativitast! ahelyett, hogy tehetseges alkotok uj munkait neznenk, inkabb megnezzuk ugyanazt egy lebutitott valtozatban
  de most komolyan, milyen lenne, ha 20 evente ujrafestenek mondjuk a mona lisat, mert a mai tiniknek mar nem meno, ezert szoken, full szilikonnal…

 17. Hidd el, a Mona Lisát már legalább ötvenezerszer ilyen vagy olyan müvészek újrafestették. Nyilván egyik sem lett jobb, mint az eredeti, ezért nemigazán hallani róluk…

 18. pont most néztem bele a smaragd románca bd-be, jó rég láttam, és teljesen megfelelő még minden szempontból a megvalósítása, kvázi egy újabb holt felesleges remake

  annyi 30-60-as évekbeli film van, nem értem, miért nem azokat csinálják (jó, csinálnak onnan is, de elég keveset, elenyésző az utóbbi 20 év felújításaihoz képest), ott még lenne is értelme, ahhoz képest iszonyat sokat fejlődött a technika, és rengeteg olyan téma van, amiben nagyon is jól jönnének a modernebb effektek, tényleg jól nézne ki, meg minden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.