Ha röhögni akarsz: Season of the Witch kép

Lehet csak elfojtott feszültség, de ezen a képen egy hatalmasat vigyorogtam. Filmes hír rég dobott fel ennyire. A képen Nic Cage látható, amint lovagol a Season of The Witch című filmben.

A film egy részét nálunk forgatják, elvileg mostanában.

Season of the Witch  kép, amin Cage lovagol

61 hozzászólás a “Ha röhögni akarsz: Season of the Witch kép” bejegyzéshez

  1. Ez most komoly??? :D
    Akkor megnyugodhatsz mert nem csak te röhögtél rajta első látásra :-)
    Nic Cage nagyon lecsúszott mostanában sajnos… Kiváncsi leszek majd a mocskos zsaru remake-jében mit alakít.

  2. Nem is értem mi ezzel a baj, teljesen hihető az alakítás :))))) ;)
    A jövőt látja, de a múltat nem…

  3. Köszi human, made my day :D Úristen, ezt a képet körbe kéne küldeni az egész világnak, annyira vicces :D Meg kéne határozni azt a pontot, amikortól Nic minden szerepben röhejessé vált… melyik lehetett az az első film, amióta…?

    Ez még durvább, mint Jason Statham összevont szemöldökű shaolinkaratés parasztemberként a tavalyi Uwe Boll-féle Dungeon Siege-ben!

  4. úristen ez egyre rosszabb!
    komolyan, sztem ez még a “not without my anus” címszerepét is elvállalná.”

  5. Nem értem mi a baj a képpel.
    Nem viccesebb a “Szellemlovas műpamacshaj a homlokközepére keményen nézek a motorról” képe :-)

    De tényleg…Mortensen sem volt jobb Aragornként. Túlzásnak érzem ezt a “dejótnevettem” dolgot.

    Félreértés ne essék nem vagyok Cage fan. Sőt. Egy filmjére sem vagyok hajlandó moziba menni. Bár régebben készített jó kis múvikat, de az utóbbi időben tényleg egyre idegesítőbb és idiótább filmekben szerepel. Nem igazán emlékszem, hol csúszott ennyire félre….

  6. Mikor azt hiszem, hogy Cage esetében már nincs lejjebb, akkor ő jön és jól megmutatja.

    Az ember rálépett a Christopher Lamberti útra. Hamarosan Oroszlán Szonjával forgat majd valami huszadrangú vámpírfantasyt.

  7. hát remélem benne lesz az azonos című Donovan-szám.
    a google még mindig azt hozza ki elsőnek.

  8. hmm… Cameron Poe visszatért…:)

    de egyébként nem értem ezt a hozzáállást.. 2006 óta csinált 4 rosszabb filmet + 1 blockbustert és már mindenki leírja szegényt… miért? Egyébként meg még középkori lovagot nem alakított, hát megragadta a sanszot egy átlag akciófilmes rendezővel…és ebből az egy képből már “Cage újabb lecsúszása” szövegek jönnek….

  9. Szerintem csak nagyon kellhet sz@rnia, azért ellovagolt a forgatásról, de egy paparazzi lekapta.

  10. Meg kell védenem Cage urat. Szerintem a képpel semmi baj, és a filmet úgy tudom Dominic Sena rendezi. Csinalt már jobb és rosszabb filmeket is, de abszolút nem B rendező. Ettől a film lehet gagyi, de ne írjuk még le szegény Nic-et.

  11. [Hogyne, persze, mindenki bírka csak te nem, és én mondom meg mi a vicces, a nép meg követ. Hagyjuk már ezt a bénaságot, főleg ha már válaszoltam rá, mert kurvára offftopik. Minden ilyen butaság törölve lesz – a zerk.

    ui: elnézést hogy érvelni próbáltam, te meg ugyanazt ismételgeted, mindenféle újdonséág nélkül.]

  12. Én azért még előre nem temetem a filmet, mivel még csak egy képet láttam belőle. Tény, hogy Cage készített a közelmúltban egy-két kevésbé sikerült mozit, de az nem jelenti, hogy ez sem lesz jó. Én egy esélyt mindenképpen adok majd a filmnek.

  13. Hát nem olvasom azt a sok commentet amit eddig irtatok XD De nem értem h mi is lehet annyira vicces ezen a képen… Én nagyon bírom Nicholas Cage-t, minden filmjét szeretem. Amugy találkoztam nemrég az Aréna Plázában az aszisztensével, beszéltem is vele :)

  14. Cagenek amúgy ez az Ars Poeticája hogy csak addig volt hajlandó színészkedni amíg az Oscart meg nem kapja és utána jöhetnek a “pénzcsináló” filmek. Ezért is utálom érte, mert simán adhatna többet is a tehetségéből csak b*szik rá…

  15. nem értem miért lenne vicces miért ne alakithatna egy ilyen karaktert mert csak nem szokványos?? ugyan már emberek!!!én csak rajtatok nevetek de tényleg…

  16. jó pár éve olvastam valamelyik akkori filmmagazinban, nem néztem utána de én hittem nekik.
    végül is, ha megnézi az ember az imdb-b a fizetség listáját megérthetjük: Leaving Las Vegas $240ezer (Oscar), Adaptation $2milka (Oscar jelölés) szemben: National Treasure $20milka, Gone in Sixty Seconds $20milka…

  17. hát akkor cage-nek szevasz van részemről.. amúgy sem vmi ütősek az új filmjei (nekem), de még be sem csússzan egy-egy független film, v vmi. szomorú, na.

  18. Hajjaj de szeretnék én is szar filmekben ennyi pénzért játszani. Ez a kép tetszik amúgy. Szép a ló, meg faja NC ruhája.

  19. nekem Christopher Lambert féle Hagylakó ugrott be, meg azok a hajak, amik abban voltak, bár a kép Kurganra hajaz kicsit, csak nincs nemtommilyen koponya sisak gyanánt rajta.

    ettől – meg Cage egyre nagyobb homlokától – eltekintve még lehetne ez akár egy jó film is, az viszont tény, hogy Cage egyre inkább a komoly kihívást jelentő szerepekre hajt, hanem a pénzt hozókra. pedig tehetségben nem lenne hiány, vagy korábban nem volt legalábbis. szomorú ez…

  20. Kedves beiz, én is szeretném kikérni Viggo nevében hogy vicces lett volna Aragorn szerepében. Az a karakter szerintem úgy teljesen jó volt. Meg az egyész film is marha igényes, nagy kedvencem szal lehet elfogult vagyok, de tuti nem… :))

  21. 30. assd, ekkor: 2008. 12. 05. 20:40

    nem értem miért lenne vicces miért ne alakithatna egy ilyen karaktert mert csak nem szokványos?? ugyan már emberek!!!én csak rajtatok nevetek de tényleg…

    hát énis ezt a véleményt osztom nemtom méne szerepelhetne ilyen fimben.

  22. Én ugyan nem.. a 37 hozzászólásból ez a harmadik hogy vki megemlítette, szal szerintem még nem fajult a topic “nagy LOTR topiccá”, én meg csak annyit akartam itten beleszólni a dolgokba, hogy nehogy itten már Aragorn bácsit egy szinten emlegessük Nic Ketreccel (akivel am semmi bajom csak ilyesfajta szerepre első blikkre tényleg vicces)meg holmi B-nek kinéző filmekkel.

  23. Akik esetleg nem vágják min röhögtünk: Nicolas Cage középkori ruhában badass pofát vág egy kib@szott fehér lovon. Hát ezen.

  24. Ésazmekkoravolna, ha ezzel a szigorú, kőszikla-keménységű arccal egyenesen belelovagolna egy fán függő méhkasba? NOT THE BEES NOT THE BEEES!!!! (asszem ez a film volt a fordulópont pár éve:)

    Human már utalt rá sokszor, de hátha valakinek kimaradt, meg amúgy sem lehet elégszer megnézni:

    http://www.youtube.com/watch?v=e6i2WRreARo

    “KILLING ME WON’T BRING BACK YOUR GODDAMN’ HONEY!!!”

  25. Én azt tartom inkább szánalmasnak, hogy rögtön ilyeneket írnak, h Nick Cage már mennyire lecsúszott, meg h ez mekkora B meg C meg franc tudja milyen kategóriájú film lesz… Nem vok rajongója, de azért ez már mégiscsak durva, h EGYETLEN kép alapján a sok filmguru megmondja, h ez miféle fim lesz. Tényleg kissé fura így látni, de azt túlzásnak tartom, h emiatt szánalmasnak nevezzék, meg lecsúszottnak… Különben sztem az ő karrierje azért még nincs lecsúszva, mert elég sok filmet forgatott mostanában amik ha nem is voltak blockbusterek, de azért nem is 20ad rangúak. Nah csak ennyit akartam.

  26. Egyébként nem forgatják, hanem forgatták és Dobogókőn és környékén, a Pilisben voltak a helyszínek. Tudom mert haverom ott dolgozik és látta a Cage bácsit. :)
    Én nem komálom Cage-et, mert tipikus protezsált karrierje van, de attól még tény hogy csinált jó filmeket, amik nekem is tetszettek, bár ezeket bármelyik más akciót is játszó színész lehetett volna.

  27. Az eddigi kommentek többségéről csak egyvalami jutott eszembe: a “kölcsönös f@szsz*pás”. Cage nem egy nagy durranás egyáltalán (nekem kizárólag az időjósban tetszett), de hogy egyesek itt azon mókáznak, hogy hihihidehülénnézkiacagehogylecsúszott és bizonygatjátok itt egymásnak, az eléggé szánalmas. Lúzerek vagytok (és persze én is :P) Cage papához mérve, ezen nem segít a képen való röhögés :)

  28. “Az eddigi kommentek többségéről csak egyvalami jutott eszembe: a “kölcsönös f@szsz*pás”. ”

    már csak azt nem értem, hogy miért olvas blogot egy funkcionális analfabéta. :)

    Didier, peterqe: egyikőtök sem rajongója, én viszont az vagyok, és mint rajongója mondom azt, hogy egyre problémásabb az, ahogy szerepeket választ, egyre komolytalnabb alakításokért kap egyre komolyabb összegeket, annak ellenére, hogy a filmek rendre nem hozzák sem a szakmai, sem a pénzügyi sikereket. engedtessék meg, hogy ezt leírjam, vagy bárki leírja, még ha nektek nem is tetszik, ki tudja milyen megfontolásból. lúzerek pedig nekem úgy tűnik, hogy ti vagytok, mert nektek még érveitek sincsenek a véleményetek kapcsán.

    “..mert tipikus protezsált karrierje van..”

    na igen, kinek is az unokaöccse? :)
    ennek ellenére korábban tett le az asztalra pár dolgot, de az utóbbi években már nem. sajnos…

  29. Browncoat, loooool:D

    Én még mindig nem tudom eldönteni, hogy az csak egy szimplán sz@r film, vagy egy rossz paródia:)

  30. Tegnap este kinn voltam egyik barátommal a forgatási helyszínen, (tv-sek vagyunk) ezért sikerült kicsit beljebb menni, de mindenkit egyből elküldenek, nekünk is kellet kamuzni egy kicsit az őröknek. Ma meg holnap forgatnak ott, de még mennek tovább. Van még asszem 2 Magyarországi helyszín, de lehet, hogy több. Akkora a stábnak kitelepített rész, hogy nemigaz, tv-s forgatásnál ilyet nemigen látni. Tegnap már be voltak a jelenetek világítva, ma meg holnap forgatnak,lehet hogy szerdán is, de azt mondták időfüggő.
    Annyit mondhatok,hogy Budai oldal. :)

  31. Haverom is részt vesz a forgatáson,talán azért nagy a kialakított rész mert rengeteg a lovas jelenet és ahhoz kell a hely.Állítólag arról szól majd a film h elrabolnak egy boszit és cipelik faluról falura…

  32. Cage nemreg allitolag kijelentette, hogy abbahagyja a szineszkedest, mert ugy erzi, hogy a rajongok elpartolnak töle. Ezeket a hozzaszolasokat nezve nem is csodalom.

    Szerintem jo arc es en szeretem a filmjeit.

    En is jelentkeztem az ausztriai forgatasra ehhez a filmhez melora, de sajna ausztriabol nem alakalmaztak senkit, mivel nem kaptak tamogatast. A magyar producerrel beszeltem es elöször ugy ereztem, hogy rajong az ötleter es mar szerzödesröl beszelt, aztan utana meg bafott felhivni, ugyhogy kimaradtam belöle.

    Szerintem akar jo film is lehet belöle.

  33. Jah, mielött valaki ravetne magat a magas labdara: nem, nem azert lehet belöle jo film, mert en nem dolgoztam rajta, hanem ugy altalaban :-P

  34. Gonzo
    Ez egy nagy baromság amit leírtál,h oscar után szarik bele és a pénzes filmekre hajt vki!
    Amugy utána Az Angyalok városa is oscarjelölt volt de mind1…
    A tolvajtempó (20milkája) után volt az Adaptáció(2milka) akkor hogyis van ez?Már megdölt a teóriád…:)

    Az meg ha kicsit belegondolsz logikus h Oscar díj vagy egyéb díjak után felmegy vkinek az ázsiója!
    Ilyen alapon minden filmes szinész köcsög h miért nem utasítja vissza a 20millát és megy el inkább színházba szinészkedni:)

    Mondta ő rengeteg riportjában,h mindenféle szerepet el akar játszani(ezért volt kalandfilmje,thrillere,bérgyilkosos filmje,képregényfilm az utóbbi idöben stb,lovag még nem volt napuff.

    Az máskérdés h amiben igazad van nem ezekre kéne pazarolni a tehetségét!Ő tökéletes drámai szinész azt kéne újra eröltetni!
    De lehet nem kap ilyen szerepeket fene tudja…

    Nem csúszott ő le,csak néha nemigen választ jól…

  35. Na igen a csodafilmstúdiónkban pörög a film csupa magyar stábbal, a vágó és a fontos posztokban: rendező főbb szerepek, amerikaiak. Egyébként valamiféle boszorkányüldözős film lesz. Ahol valóban létező boszikat is találnak. A filmet Ausztriában is forgatják. Cage 2 napot volt kis hazánkban. Ő gyorsan lepörgette az itt lévő 22 perces anyagát, amiből kb 17 marad meg. Nekem sosem volt a kedvencem. Túl csontinak éreztem az akciófilmjeihez és a kalandfilmjeihez. Én minden röhögtem. Kiváncsi lennék mit kezdett volna egy igazi lovagi páncéllal.

  36. Nos, szeretnék tisztább vizet önteni a pohárba, bár ahogy látom itt mindenki nagyon okos és jól értesült ;)
    A filmet valóban itt is forgatJÁK, novemberben Ausztriában voltak, december elejétől pedig kis hazánkban, Csákváron, Dobogókőn, Budajenőn, a Pilisben és a fóti műtermekben. Ebből a listából a hozzáértőnek kitűnhet, hogy Cage ennyi helyszínen nem forgathatott csupán két napot. Most éppen karácsonyi szünet van, de januárban folytatják. És nem csak amerikaiak, sok német is dolgozik a filmben. A legtöbben viszont a magyarok vannak, olyanok akiknek a neve nem is fog bekerülni a stáblistába, mert külsősként dolgozik, mint szobrász vagy festő.
    Ja és nekem nem egy haverom ismerősének a kutyája melózik a filmben… ;)

  37. Mondhattok akármit, ő a világ legjobb szinésze!! Remélem ez a filmje jól sül el
    Állítólag a Next bukás volt, szerintem szenzációs film!!!

  38. Érdekes, de nem meglepő motívum a köpködés ebben az országban, de hogy ezt előre teszitek, az mégis csak furcsa. Illetve van rá más jelző is, de a személyekedés nem visz sehova.

    Minden esetre: Cage nem 22 percet forgatott a filmben, jó eséllyel még most is itt állomásozik (talán még akkor is, ha a Fókusz mást mondott);
    másrészt nem a ‘csoda’stúdióban forgott, de ez sem fontos.
    Láttam a trailert. Ütős film lesz.

    Olvasva titeket támadt még egy ötletem: mi lenne, ha követnétek a korrekt kritika íratlan (de ésszerű) szabályait? Legalább a kronológiát, ha már mást nem:
    1. megnézem a filmet
    2. zsűrizek…

    -és nem fordítva ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.