I Love You Phillip Morris trailer, Carrey melegít

A film, amiben Jim Carrey próbálkozik a rendes élette (feleség, gyerek), de egy baleset során rájön, hogy meleg. Ez olyan reveláció számára, hogy durván átalakítja az életét, és szélhámos lesz. Aztán elkapják és irány a börtön, ahol megtalálja az igazi szerelmét, Phillip Morrist. Én ezt szűrtem le az I Love You Phillip Morris traileréből, ti mit?

31 hozzászólás a “I Love You Phillip Morris trailer, Carrey melegít” bejegyzéshez

 1. Az elején még poénnak tűnt az egész, de a végére túl komolynak tűnik, így a trailer alapján. Max dvd, de talán még azon se. Inkább majd HBOn.

 2. Teljesen azt hittem ez valami kamu-paródia trailer (mint a Tropic thunderben), amíg meg nem láttam az imdb-n is.
  És ezt így hogy?

 3. Háááát… az elején tényleg poénnak tűnt,a végére viszont az az érzésem támadt mintha drámára akarnák venni. Úgy néz ki Jim Carrey kezd egyre lejebb csúszni. Kár, mert a korábbi munkáit imádtam, de pár éve már valahogy nem megy neki ez a színészkedés.

 4. Matti: már többször volt itt is hír a filmről, nyilván olyan sokáig parodizálok, fél éven át…

 5. ÖÖ………..ez most mivan? vígjáték és átmegy csöpögős dráma cuccba? vagy mi a túró? Jim ez elég hülye választás volt,amikor összebújnak a cellában kiakadtam ááááááá!!

 6. Ez a trailer borzalmas, iszonyat gáz.
  Csalódtam Jim Carreyben, biztos, hogy nem lesz megnézve!
  Trailer alapján pontozok, akkor: -10/10

 7. hat a trailer eleg gynegere sikerult, de ahogy lattam, van benne potencial (mellesleg behalok, hogy senkinem nem jott le, hogy a vege direkt van igy elnyalazva, mert poen…)

 8. Heh. Durva, hogy míg a trailer elején látszólag nyilvánvalóbban egy poén, humor, és kifigurázása a melegségnek – s az nagyjából tetszett is kommentelőknek – addig a végén, mikor már drámaibb, látszólag komolyabb a hangvétel, bár szerintem ott is valszeg erős túlzások lesznek, nah, az már senkinek sem fekszik. Sőt mi több, sokan már most kijelentik hogy meg sem lesz nézve :D Vagy talán csak félreértettem…
  Én várom. Jim Carrey és Ewan McGregor! Ha nyálas, ha nem, hajt a kíváncsiság.

 9. Én is úgy vagyok, hogy Carrey az egyik kedvenc színészem, de ezt biztos hogy nem nézem meg, hiába parodizálás valamilyen szinten, de a trailer egyes jeleneteinél a hányinger kerülgetett…

 10. Ez borzalmas! Jim Carry, mint Ewan meleg szerelme…
  Ugyan már!! Mire megy ez ki?!
  Ja, poénnak esetleg jó lenne, de ha el akarják érzelgősíteni ezt a drámai homokos dolgot, hát… Elfogult rajongónak kell lenni, hogy ne minősítse ezt le valaki!
  Persze ne ítéljünk előre…

 11. Hát nem tom az eleje poénos de az ilyen drámákat annyira nem csipázom, nem húzom le előre csak nekem nem jönnek be az ilyen nagyon mélyen érzelgős filmek.

 12. engem érdekel, kissé abszurd, kissé woodyallenes, nem is tudom. eredeti anyagnak tűnik. nem hiszem, hogy paródia lenne, túl korlátoltak vagytok. nézős.

 13. szerintem ez egy poén-trailer, mint a grindhouse-ok
  ennyire nem lehet ötletválság hollywoodban, hogy egy meleg, egy szélhámos és egy börtönfilmet összevegyítsenek.
  további ok a gyanúra a kopaszodó jim hajszerkezete…. egyszerűen túúúl rossz

 14. Na szal a filmbuzi egy homofób látogatókkal teli oldal:D Enyhén paradox…

  Én hetero vagyok, de ezt akkor se értem: a buzi csak addig jó míg röhöghetsz rajta, utánna már fújj, hát paff, de ez már off.

 15. Gusztustalan liberális hállivúdi szenny. ki ad pénzt arra hogy ezt egyálltalán leforgassák?

 16. Szerintem semmi gáz vele… várjuk meg, nézzük meg, aztán bíráljuk. Lehet, hogy végül egy jó dolog sikeredik ki belőle, én szerintem megnézem. Maximum csalódok egyet, de ez már előfordult, nem dől össze a világ…

 17. hát ne haragudjatok, de aki a végéről azt vette le, hogy drámázni fog…. nem értem hogy miből

  Meg ne nézzétek a filmet mert homokosok lesztek+ne legyetek egy szobába se velük mert AIDS-esek is!
  Nem tudom nekem az ilyen beszólásokról mindig az Amerikai szépség jut eszembe, aki nem inge ne vegye magára!

  Bocs az OFF-ért, de egy kicsit groteszkebb vígjátéknál is, ami véletlenül melegekről szól, jönnek a bugyuta beszólások! Ez egy film csak!

 18. hát igen ez történik ha az ember túl sok gén kezelt kaját eszik!
  örülök hogy végre filmre vitték! ^-^

 19. szerintem nem rossz a trailer, ebből egész jó film is kisülhet, bár ennyi alapján még nem lehet megígélni.
  a homofób hozzászólásokat meg inkább nem is kommentálnám, csak saját magát minősíti itt a mélyentisztelt olvasótábor…

 20. nemtom, nekem vígjátéknak tűnik, nem annyira drámának. és még jó is lehet akár, bár McGregor urnak ezt az oldalát (komédiázós) még nem annyira sikerült megismernem.

 21. szerintem jó lesz… :)
  annyira tipikus… mindenkinek csak addig tetszene a film, ha a melegeket parodizálná, vagy vigjáték lenne, azaz lehetne röhögni rajtuk, de ahogy kiderülne esetleg, hogy ez egy komolyabb film is lehetne, akkor már “fúj buzik”

  én teljes mértékben elfogadom őket, biztos hogy köztük is van sok értelmesebb, meg normálisabb ember mint néhány heteró… ez meg, hogy Jim hova csúszik le, meg hogy “imádom Jimet, de ezt tuti nem nézem meg” – bocsi… Heath Ledger is a brokeback mountain-al lett híres, és tényleg nagyon jól játszotta, és nagyon tehetséges színész volt (nyugodjon békében!) azért mert valaki el mer egy ilyen szerepet játszani, és jól, pont hogy becsülni kéne, és továbbra is jó színésznek tartani… Jim nagyon jó drámai színész is, ezt már nem egy filmben bizonyította, hogy nemcsak zöldségeket tud az orrába dugni..:D

 22. nos a film besorolása dráma és komédia kategória, másrészről McGregor szerint “egy meleg börtön-románc sztori”. a témaválasztás nem is lenne problémás csak a dráma-komédia és Jim Carrey lehet majd kicsit hiteltelen. úgy értem, nem vonom meg a bizalmat hogy jó lesz a film és Carrey – mint időről időre – meglepetést fog okozni, de sztem ő túl lökött amikor komédiázik ahhoz, hogy utána elég hiteles drámai alakítást adjon ugyanabban a filmben, pedig ez utóbbira is képes ha akar méghozzá elég jól. McGregor felől nincsenek aggályaim ő elég sokoldalú színész hogy könnyedén vegye/adja ezt a karaktert.

 23. Én ezt a trailert nem értem. Gyakorlatilag az egész film sztoriját leadták?! Várható még meglepetés? Nagyon durva lenne ha nem lenne a filmben valami csavar…
  Nekem a BM nem tetszett. De nem a melegség miatt. Fiúk a klubból is lelkes rajongója voltam. Hogy ha történetesen heterók szeretnének egymásba a börtönben az sem hozna lázba. Nem tudom mi legyen a Pineapple Express óta nem merek bízni a trailerekben.

 24. én valahol oscaresőt olvastam ezzel a filmel kapcsolatban … érdekes bár nem lenne meglepő
  azért én megnézem majd:D

 25. …bezzeg ha leszbikusok lennének…

  [Egyébként így trailer annyira engem se motivál a megnézésre, de ez a sok nyers komment..]

 26. Csak nekem jön be az eredeti sztori??? Egyszer tuti megnézem még ilyet sem láttam alapon :D És csak mert a promó kicsit komoly én nem gondolnám, hogy olyan drámás-sírós vége lenne.

  Előre nem ítélek!

 27. Ez nagyon… gay. De nekem az egyik legvárósabb film 2009-re. Fekete komédiának szánták, a trailer vége már kicsit rózsaszínbe ment át, szerintem. Kíváncsian várom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.