Jön a Hancock 2

Legalábbis Will Smith szerint, hiszen ezt nyilatkozta a Seven Pounds kampányolása közben. Hogy mikor kezdik a munkát, az még a jövő kifürkézhetetlenségébe vész.

Tudjátok, hogy nekem annyira nem jött be a film mint amennyire bejöhetett volna, de a minap belenéztem a dvd verzióba, ami elvileg ugye vágatlan, és újra csak nevetni tudtam az MPAA hülye szabályozásán. Az elején van egy olyan poén, amiben Hancock egy átlagos földi nővel izél, nem mutatnak semmi “akciót”, mégis poénosabb a jelenet mint a film második fele, erre ki kellett vágniuk. Nevetséges.

human
írta
2008. 12. 05. 11:04
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Jön a Hancock 2” bejegyzéshez

  1. ja, anno ősz elején már volt szó a folytatásról, ami nobrainer, hiszen a siker hatalmas volt, (a film so-so), de mégis csak az idei év egyik legnépszerűbb eredeti, nem folytatás, nem feldolgozás filmje. a 2. részre ez már nem lesz igaz:)

  2. a második részben nem tudom mi jöhet még, hiszen az emberek megszerették Hancockot, és most egy Húú itt van Hancock és megment mindenkit meg leveri a csúnya bácsikat film nem kell! úgyhogy remélem ennél tartalmasabb folytatás lesz! de Will miért ennek a filmnek akarsz folytatást? Bad boys 3 legyen már:)

  3. jaj ne. pedig az elsőt is mintha önmaga második részének gyártották volna. az pont elég is volt.

  4. nem volt nagy szám az első rész se, még az extra változat sem szólt olyan nagyot. a 2. rész már nem moziban nézős, ez biztos

  5. winnie: ez az én reakcióm, másé meg más.
    az viszont kissé túlzás, h azt kívánnám, akkor nehogy véletlenül elkészüljön a film, v h másnak se legyen jó. a “jaj ne” esetemben egy szisszenés, semmi más, nem kell belelátni ami nincs benne.

  6. Az első tetszett, de szerintem fölösleges a folytatás. Azért még bármi kisülhet, de valószínű, hogy nem lesz az egynél jobb.

  7. Egyetértek bobbal. Az egy nagyon béna volt szerintem, hatalmas kihagyott ziccer, hátha a 2-ben magukra találnak. Lehetőség van a témában bőven.

    “a második részben nem tudom mi jöhet még, hiszen az emberek megszerették Hancockot, és most egy Húú itt van Hancock és megment mindenkit meg leveri a csúnya bácsikat film nem kell!”
    10 mp gondolkodás után: Hancock nem tud megbirkózni a sikerrel, és visszaesik az alkoholizmusba. Pl.

    De a készítőknek nem 10 mp-ük lesz kigondolni vmi jót, szóval sikerülhet nekik:D

  8. Mr. PC Superman? Hmmm a poént már az első részben eltolták, bár Kovács Vilinek megvan hozzá a “hülye feje” hogy vmi használhatót is kihozzon. Uborkaszezonba belefér.

  9. Nekem már a tököm kivan ezzel a Néger Szupermanes hülyeséggel.

    Will Smith meg mostmár eltűnhetne a süllyesztőben az X+1-edik pénzkaszálós középszerű akciófilmjével.

    Még a jó alapkoncepciósnak mondható Legenda vagyok-ot is úgy eltolták, hogy csak röhögni lehetett rajta. Bezzeg a hasonszőrű 28 nappal később Angol újragondolásban mennyivel jobb lett mint az LV. Ott tudtak hihető, megvadult, elállatiasodott embereket mutatni.

    Persze, majd jönnek az okoskodók hogy ő mekkora a színész az Alival, meg a Boldogság nyomábannal, de akkor ő is képes lenne egy olyan faszás scifi v. fantasy feldolgozást legalább csinálni, mint Reeves anno a Mátrix első részével. Igen, Smith-nek is felajánlották, de nem fogadta el. Megszívta.

  10. A visszaesésének egyik oka lehetne példul az, hogy nem tud mindenkit megmenteni, mert nem lehet egyszerre több helyen. Nekem bejönne. Bár ha tényleg lesz kettő, akkor abban már eldönthetnék végre, hogy popcornmozit akarnak vagy drámát.

  11. Az X men- ből ki indulva lehet hogy vissza mennek a múltba, és bemutatják hogy is jött létre Hancock. Vagy kiderül hogy volt két buzi is az angyalok, közt akinek nem kellett a nekik kirendelt nő, és minden nem meleget ki akarnak végezni, de akkor jön Hancock és egy poroltóval lehűti a kedélyeket. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.