Az igazi Punisher

Odakinn most hétvégén mutatták be a War Zone beposzt, páran még a Thomas Jane-es megoldást kedvelik szintén ebből az évtizedből, de továbbra se felejtsük, egy Dolph Lundgren már 1989-ben kiírtotta fél világot Punisherként. Itt egy emlékeztető.

human
írta
2008. 12. 06. 21:52
megjelenés
32
hozzászolás


32 hozzászólás a “Az igazi Punisher” bejegyzéshez

 1. Egyszer adták a tv-ben, de nem volt hozzá hangulatom, hogy végignézzem, pedig így videó alapján van benne 1-2 jó jelenet.

 2. A Lundgren-es Punisher filmnek (nálunk asszem Büntető címmel futott) volt valami olyan hangulata, amit én kicsit hiányoltam a 2004-es Punisher filmből.

 3. Azért durva hogy gyerekkoromban hogy oda voltam ezért a filmért is:D
  De az tény amit Spawn is állít hogy volt egy különleges hangulata egyfajta csatorna feeling.
  A 2004-es változat meg már picit túl modernnek tűnt számomra. Olyan….sterilnek. A War Zone-t szerintem meg sem nézem, nagyon nem keltette fel az érdeklődésemet.

 4. Dolph egy igazi egyéniség ő a BEST:)
  és volt pár emlékezetes alakitása mint pl a Rocky-ban de az örök kedvenc a Tökéletes Katona marad ott hihetetlen jol játszotta a szerepét még a magyar szinkronját is hihetetlenül jol eltalálták.

 5. haaat szerintem dolphi szineszi kvalitasai valahol egy muanyag babu es a szivacsos egyselytu kozt vannak… helye van a zs panteonban siman, egy volt korszak volt sztarja, aki egy karakternel tobbet sose birt jatszani, es bar mostanaban rendezo, de kb meg mindig olyan filmeket rendez, mint amikben anno foszerepelt (es most is foszerepli), ilyen i kill you one last time fele bosszu bosszuja (mellesleg van ilyen cimu film XD) filmek, mindenfele muveszi vonas hianyzik belolle, en az akciosztarok uhrin benedekjenek tartom, aki se nem karakteres, se nem jo szinesz
  (ha nagyon OFF, akkor bocs)

 6. hát ez nagykomolyság… a feka meg Louis Gossett jr?

  ami szerintem komoly volt ebben, az az, hogy nem volt sok vacakolás, lelőtt midnenkit akit ért, kést szúrt abba, aki elé állt, fosság lőttek harminc (fegyvertelen) karatékét… ez a brutalitás nagykomoly volt, ez tökéletesen kimaradt az utóbbi Punisher-ből.

 7. Sztem az uccsó punisherhez képest ez jobb volt :D Már bocsi… :D Ölt amit ért… a punisher sem nagyon válogatott.. Igaz itt lemaradt a mellkasnagyságú halálfej :D Nem a színészi tehetséget kellett ebben a filmben nézni szerintem :D
  Mondjuk az gáz amikor beszakad a kaszinóba és csak a gépeket aprítja fel két ember nagyságú gépágyúval :D:D:D

 8. Köszi, ez jól esett. Jó klipp, jó film, jó zene.

  Én bírtam Dolph egyik legjobb filmje, a Tökéletes Katona után.

 9. 89-ben talán jó volt, mert nem láttunk mást. Bakter, de “A”Dolphinak kevesebb arckifejezése van mint Segalnak. Na azért ha a színészete nem, akkor ez a tehetsége. :D

 10. Miért lenne szar meg gagyi , birkák ez egy 20éves film…
  Aki mai szemmel nézi az meg is érdemli:P

  Tökéletes Katona tényleg ütött:) de csak az első rész

 11. Így van erről van szó! Ez régi film,de attól még jó!
  Legalább nem marvel-trash film. (Mint a Pókemeber , meg az F4-ek) A ’89-es vágatlan verzió még jobb, teli alternatív ötletekkel. Még erről a filmről képregény is készült és a végén a kevlarmellényre fel festi a jelet pont,mint a 2004-es filmben. Kár,hogy ezt az ötletet nem használták fel 89-ben. :-(

 12. Én már várom a Ray Stewensonost, ezt viszont jobban csipem mint a 2004est nekem Dolph a legjobb akció színész ( Stalonne, Swarci, Willis után ofc)

 13. legalább most már tudom, hogy volt egy ilyen 89-ben…technikailag biztos nincs az újak szintjén, de a történetből adódóan nem lehet egyik sem egy brokeback mountain alakítás :)
  …az meg hogy ledarál gépfegyverrel pár tucat hakamás japót, nagyot üt…ezt a képet magamtól soha meg sem próbálnám elképzelni :D
  …katana vs. machinegun – not fair

 14. nem is tudtam, hogy már ő is punisherkedett, jó kis régi vágású nem tökölős akció filmnek tűnik
  egy kicsit off
  a hétvégén ment az egyetlen a retek klubbon, és a rendőrmotorral való sajtolás kimaradt belőle…fail

 15. A cik hatására tegnap este letöltöttem és azon nyomban meg is néztem :)
  Jó kis darálós film, nincs benne tökölés, nyafogás, írtják egymást, mint állat.
  Ez a film tényleg a megtorlásról szólt “…aki bűnös az meghal…”

 16. Dolph Lundgren A Megtorló!!!!!!!!!!!
  Az igaz,hogy nem ’89 film sikere (Batman miatt is pl). De akkor is jobb mint 2004-es.

 17. Tök egyértelmű hogy a GTA-n nevelkedett Uhrin Benedektől elbutult ostoba kis majmok nem érthetik nagyon ezeknek a régi filmeknek a varázsát. Ezt a filmet csak azok fogják tudni értékelni, akik a Karate Kölykön, a Terminátor 1-en, a Leszámolás Kistokióbanon és a többi klasszikuson nőttek fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.