Némá, jön majd a Sin City 2

Jó, persze, tudtuk és egyben reméltük, hogy lesz a macsónoirnak folytatása, de most Miller és Rosario Dawson is megerősítette, hogy lesz. Sőt, már meg van írva, és ha minden jól megy akkor áprilisban kezdik a munkálatokat. Persze csak akkor, ha a Spirit bukása nem köp a dolgok levesébe.

human
írta
2008. 12. 07. 23:51
megjelenés
36
hozzászolás


36 hozzászólás a “Némá, jön majd a Sin City 2” bejegyzéshez

 1. Én annyira nem vagyok ismerője a képregénynek de azt hallottam a második részben is feltűnhet Bruce willis ,és megismerhetjük Hartigan előéletét, és hoyg Jessica Alba Nancy pedig azért harcol mert Hartigant megölték,vagyis öngyilkoss lett,de ő ezt nem tudja! Szóval nem tudom éppen melyik aktuális képregényrész filmrevétele lesz ez, de ha marad egy-két szereplő annak örülök! Nekik kettejükek,és akkor Rosario már biztos, Clive is jó lenne a piros tornacipőben:) még Marvot is elnézegetném! de biztosan lesznek új húzónevek a film során….lehet hogy hülyeség,de annak idején még azt is hallottam Angelin aJolie is benne lesz,de lehet csak pletyka!

 2. Imdb szerint nemhogy a 2. rész, de már a 3. is jön 2011-re, reményeik szerint Johnny Depp-el. Én örülnék neki de csak miután eljátszotta a batmanban rébusz szerepét :-)

 3. hát igen, az imdb.com-on már több, mint 2 éve fel van tűntetve a 2. és a 3. rész, és általában nem szokott hazudni az az oldal… :D

 4. Miller szerintem is hatalmasat fog bukni a Spirit-tel és belátja, hogy kevés ő még egyedül egy jó filmhez, kell mellé egy tapasztalt rendező is. Remélem még 2009 decemberében megnézhetjük moziban a folytatást.

 5. “és általában nem szokott hazudni az az oldal… :D”

  ?? azt viszel fel amit akarsz. ha akarod, beírhatod, hogy te is szerepelsz a sin city 2-ben.

  attól, hogy tervbe van véve valami, még nem jelent zöld lámpát, de ugye minden jövőben elhaló projekt is kap imdb-s megjelenést, ami aztán vagy bejön vagy sem.

 6. a wikin is elég szépen nyomon követhető az éppen aktuális hír/pletyka/dolgok állása a filmmel kapcsolatban, hivatalosnak nem éppen hivatalos, de legalább valami. szerintem kicsit sokat váratnak a dologra (addig kellene ütni a vasat amíg…) pedig a 13 kötetben bőven van jó matéria amit fel lehetne dolgozni és hát az első rész bebizonyította hogy lehet jó comic átiratot is csinálni, ha szakértő kezek alá kerül. a megjelenési dátum felől nincsenek illúzióim, mert elég könnyű kisakkozni, hogy HA ténylegesen 09′ áprilisban kezdenek forgatni akkor minimum 1 év a produkció lezajlása, sz’al gyanítom választásokra talán már moziba is kerül.

 7. Hogyan köpne bele a Spirit bukása? A Sin City 2 tuti elkészül. Ha bukik is a Spririt csak arra ösztönzi Millert, hogy javítson vele szvsz.

 8. imdb gáz, a sin city folytatásait úgy jelölte meg (pl. rodriguez-nél is), h a 3-at tette előre, a 2-t meg két évvel későbbre : P

 9. Hát én úgy tudom, hogy ez az “előbb a hármat, aztán a kettőt” ötlet Quentin agyából pattant ki….

 10. “Hogyan köpne bele a Spirit bukása? A Sin City 2 tuti elkészül. Ha bukik is a Spririt csak arra ösztönzi Millert, hogy javítson vele szvsz.”

  miller hiéba javítana, ha nem szerez a filmhez stúdiót.

 11. yep, nagy bukta után nehéz pénzt szerezni újabb nagy projectre, és a Sin City 2 tuti drága, mert sok sztárt kell fizetni alapból.

 12. kiváncsi vok kit akarnak új mArvnak, mert vhol azt olvastam rourke bácsi nem nagyon akarja,ami elég vicces , mert a sin city nélkül most a kutya se keresné…és hát valljuk be tökéletesen hozta marvot.

 13. Értős. Hmm szóval akkor a Sin City első része nem sokat nyom a latba, hanem mindig az aktuális.

 14. egy interjuban rourke azt mondta, hogy sokat koszonhet rodrigueznek es aronofskynak, es ezentul mindig csak tehetseges rendezokkel szeretne dolgozni, ha nem valalna marvot, akkor csalodok benne…

 15. amúgy tényleg lenyomta mickey, hogy lehet széllel szemben pisál, de nem szerette , hogy 3 órát maszkírozták, szóval bármit jelenthet a nyilatkozat, azt is hogy nem vállalja, kinézem belőle, amilyen agyatlan faszi:-D

 16. nyilatkozott mindenfélét, madcows nem tudjuk melyik évből idézett, mostanában nem érdekli a project, jelenleg ez az állás.

 17. hát sztem az új szereplők közül ha lesz, clooney, banderas, brolin, mcgowan , valamelyik tuti lesz! hát mcgowan a legesélyesebb :-D ha addig kitart a viszony (talán együtt vannak még?! :-))

 18. Hát, nem tudom… Az első Sin City-film jól összegezte a képregényt, de az ilyen második részek iránt alapból bizalmatlan vagyok – többnyire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.