Lesbian Vampire Killers poster

Na, a sztripper-zombik után ismét egy érdekes főszereplős horrot várhatunk. Mert hát a sok vámpír között biztosan vannak leszbikusok is, nincs mese, ők is buzulnak. Ebben a horrorfilmben pedig lenyomják őket ezért, bár lehet hogy csak a vámpírságukért. Vagy valami ilyesmi.

Lesbian Vampire Killers poster

Van ilyen képesdi is belőle.

13 hozzászólás a “Lesbian Vampire Killers poster” bejegyzéshez

 1. Nem biztos, hogy leszbikus vámpírokat húznak karóba (ó, ez a mondat, mint egy gyenge japán pornófilm…) Lehet egy csapat leszbikus gyilkolja a régimódi vámpírokat. Két vadászat között meg forró és nedves girl-on-girl action. Az év erotikus filmje lehetne, de komolyan. Slutty, the vampire Slayer.

 2. Ugyan már! Kell az ilyen agyatlan vérengzős-erotikus film! Ne mondja nekem senki, hogy néha nem jó eldobni az agyatokat és egy ilyen baromságot végignézni. ha poénnak fogod fel marha jót szórakozhatsz! Éljen az összes olcsó zombi/vámpír thrash horror.

 3. Még hogy alkonyat…
  moziban nézős:)
  ha a d-war volt a moziban akkor ez is jöhetne.
  megnézném ahogy lenyomják a bemutatót a királyi tv-n..:)

 4. Inkább mindenki nézze meg/újra a Vampyres-t, az legalább még a trashfilmek/sexploitationök fénykorában készült :)

 5. a leszbikus vámpírokról nekem egyből a 70es évek borzalma, a vampyros lesbos ugrik be…kegyetlen szar :D ráadásul nem is vámpíros úgy szó szerint. vetekszik a menekülés a pokolból-al.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.