Kirúgták a Twilight rendezőjét

A Twilightot finanszírozó Summit entertainment úgy döntött, hogy a második részt, a New Moont ne Catherine Hardwicke rendezze. Úgy látják, hogy a látványvilág és a film minőségéért főleg az operatőr és a vágó volt a felelős, nem a rendező. Meg amúgy is, egy akcióra fogéékonyabb embert akarnak a rendezői székbe ültetni.

Ez azért lesz amúgy nehéz, mert kevés akciófogékony női rendező van, a profibb rendezők (ha a pénzt kihagyjuk a képletből, hiszen a második részre már több van belőle) közül meg ki megy fanfilmet forgatni? Ja-ja, nem szóltam én le most a Twilightot tulajdonképpen, de ha valami fanfilm, akkor ez az — meg a 10%-20% aki nem fan és úgy tetszett neki.

Aki nem emitt ír áradozik az első részről, az törölve lesz.

9 hozzászólás a “Kirúgták a Twilight rendezőjét” bejegyzéshez

  1. Nem csodálom, hogy lecserélika a rendezőt. Borzalmasan unalmas és csöpögős filmet sikerült készítenie, egy állítólag baromi jó könyvből. Nekem a Twilight az év egyik agy csalódása volt.

  2. Hohó gyerekek, ha ezt Human meglátja elszállnak itt a kommentjeitek :)Amúgy sztem ez egy vicc. Szinte biztosra veszem, hogy a emberek jó részét nem az effektek és látványvilág, inkább az érzelmi kötődések győzték meg. És ha érzelmes filmet akar az ember, akkor egy női rendező lehet jobb választás? Aztán kitudja… Narnia féle visszaesést érzek a folytatásban… (anyagiakban)

  3. Jó volt a film, tetszett, de azért nem teljesen erre az élményre számítottam a könyv alapján. Meg idegesített, hogy ún. “fontosabb” apróságok máshol kaptak helyet a filmben, mint a könyvben volt… Nem tagadhatom, szerintem is túlcsordul benne a romantika.

  4. Gondolom, azért szeretnének női rendezőt, mert ő talán jobban megragadná az érzelmi mélységet – és most nem feltétlenül a romantikus jelenetekre gondolok, a második részben nem ezek dominálnak szerintem.

  5. Nah, ez egy tévedés. Nem a Summit entertainment rúgta ki Catherine Hardwicke-t, hanem ő “mondott fel”. A finanszírozó cég kitalálta, hogy a következő résznek már az amerikai mozikban kell lennie 2009. nov. 20-án, vagy mikor, és a rendezőnő kijelentette, hogy ő addig nem tud rendes filmet csinálni. Amúgy az új rendező férfi, méghozzá Chris Weitz, aki olyan kultúrfilmeket rendezett eddig, mint az Amerikai Pite. Nem tudom mi lesz ebből, és hogy a pervez vígjátékok és a Z, a hangya után hogy fog jól megrendezni egy romantikus filmet, ami azért valamivel komolyabb az utóbb említetteknél. Szerintem a HP-t is ott rontották el, hogy leváltották a rendezőt, de szívük joga.

  6. nagyon nem tartom jó ötletnek ezt a rendező cserét…minőséget nem lehet pikk-pakk összedobni…eddig én is úgy tudtam h kirúgták…de ha nem hát nem…remélem nem cseszi el túlzottan ez a fickó…nagyon remélem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.