Segítség, japán Terminátorok!

Megjött a trailer, egyenesen japánból ropog, így amerika előtt látjuk. Ott ma este premierel, ahogy azt beharangozták a minap. Veszettül várjuk, fanboyok vagyunk. Meg fangirlök is akadnak erre, legalábbis gondolom, helló nektek.

Update (hajnali 3kor): az applenél már HD. Golyót a T-800 fejébe jól. Amúgy az amcsi trailer eleje más, mint az itt beillesztett flashes japáné, csekkolni érdemes. What happened here?

It’s gonna be EPIC!

106 hozzászólás a “Segítség, japán Terminátorok!” bejegyzéshez

 1. HD verziót, de izibe …!!!

  A film felugrott a nr.1 helyre a 2009-es listámon, ezek után már csak az a kérdés: a T3 miért nem ütött ekkorát???

 2. John Connort lelőtték a történet szerint vagy torokrákban hunyt el? Csak mert Christian Bale már a Sötét Lovagban is képtelen volt artikulálni…a film meg…mindent a szemnek semmit a trailernek.A 3. is megtévesztő volt.

 3. Thom: maradjunk annyiban, hogy cska poénkodott a hangján, azon a hangon amin már sokat poénkodtak a Dark Knight kapcsán, annyira mélyíti a Balfe fiú.

 4. Én már kiskorom óta rajongok a terminátoros-robotos dolgokért, de ez vhogy most nem fogott meg. Lehet h túl sokat vártam. Nem azért de még mindig ezt a filmet várom a legjobban!!!:D
  Amúgy kinek pofázik BALE az elején meg a film közbe???????

 5. Voda mobilnettel Freevlogos videot nem lehet megnyitni.
  MIért nem youtubera tolod human?

  Nem magam miatt. Hanem mert felhasználóbarátabb, mint ez.

 6. Mert a youtuberól törlik az accot két bejelentés után, aztán hirtelen az összes videó nem működik. Tényleg jobb a youtube, márcska azért mert iphoneon is megy, de már többször megégettek a kinti videómegosztók, nem akarok szopni videók elvesztésével.

  De ezt már többször leírtam, és tipikusan levél téma inkább mint random beoffolni 1 trailerhez.

 7. Biztos jó lesz, meg én is várom, de valahogy nem éreztem, hogy ez egy Terminator film előzetese. Hiába…mégiscsak Svarci nevével (jelenlétével) forrt össze.

 8. Hát nem egy nagy was ist das, ütősebb trailereket szoktak összevágni, persze attól még a film jó lehet. Ahogy én veszem ki eléggé karakter központúság lesz, ami jó ha jó sztorit dobnak mellé! De epic harcok még elmaradnak, ahogy látom (előző filmek kis részei), persze itt még csak alakul az a “jövő”!
  Érdekes lesz, ez a mégse az a jövő effektus, még jól is sülhet el!
  Más amint látom eksön és speckó effektusokból nem nagyon erőltetik meg magukat, ha csak “ennyi lesz és ilyen, sztem gyenge, semmi extra. De a remény hal meg útóljára, szóval attól még várós! De ez alapján az előzetes alapján nincs a várt 2009 top3-ban, de közel van :-D

  mocitermik valahogy nem jönnek be, sorry :-)

 9. hát aki szerint ebben a trailerben nincs action, az valami mást nézett. John kiszabadítja az embereket, robbanások, robotátprogramozás, satöbbi.

 10. Nem rossz, bár ebből még bármi kisülhet.
  Az nekem kicsit sántít, amikor a robotnak mondja, hogy megpróbáltad megölni az anyám, megölted az apám, engem nem ölsz meg. Fenyegeti a robotot?

 11. human az aztán nagy eksön és ezek miben “extrák” sztem semmi különös nincs bennük, 1000-szer látott eksönjelenetek, de lehet már nekem nagyobb az inger küszöböm!
  Szóval ha sztori nem lesz ok, sztem teljesen feleslegesen forgatták le. Szóval a sztori legyen jó vagy csak egy bőrlehúzás az egész. De félreértés ne essék, nekem bejön! Csak nem érzem az átütő erőt :-D

 12. Gondolom az a robot a T800-as, akinek John mondja, hogy “megpróbáltad megölni anyám, blabla”

 13. Cristian Bale az egyik kedvenc színészem miatta nem aggódtam, McG miatt viszont annál inkább de ha a valóságot tükrözi a tréler ( mert sokszor nem szóval azért ne igyunk előre a film minőségére) akkor engem, meggyőzött hogy nem csak videoklipekhez ért.

 14. Nagyon bejön a mocskos képi világ (elmosódott, sötét színek), jövőbeli háborús filmen még nem láttam ezt a Ryan közlegény-féle filmezési technikát. Még mindig kíváncsi vagyok, hogy McG telerakja-e jól megkoreografált bunyókkal a filmet, mert azért a Terminátor kontra Terminátor harcból a TSCC-nél sokkal többet ki lehet hozni (plusz mindig is kíváncsi voltam, mi történik akkor, ha egy Terminátor úgy igazán szájbaver egy embert- aki a fémoszlopnak csapódott, valszeg így járt:) Több trailert nem nézek meg, nehogy megint elsüssenek mindent már fél évvel a bemutató előtt…

  Na és a magyar cím vajon mi lesz??

  HALÁLOSZTÓ MEGVÁLTÓ? HALÁLOSZTÓ 4.: A MEGVÁLTÁS ???? :D Halálosztó 4.: A Jövő Elkezdődött?? (na ez utóbbi BIZTOS nem:)

 15. Marcus lesz Arnie utódja elég világos…vagy csak beetetés a rajongóknak:D deha abból indulunk ki, hogy több a semleges néző mint a fan akkor ő lesz és punktum…

 16. Jó kis trailer kicsit elvonta a figyelmemet Schwarzi hiányáról és tényleg lehet vmi jó is belőle.
  DE NEKEM AZ NAGYON DE NAGYON NEM tetszik, h ilyen fos komor szarra színezték.
  Tiszta depresszív fos :@:@
  Ha jól tudom a sivatag nem fehér és nem kék :@:@ miért nem hagy6ják már ezeket a 21. sz-i filmeket normál képi világgal??? Nem tom, de nekem így lesznek a filmek 1xernézhetősek.:@:@
  Sokkal jobb volna ha azt a hangulatot adná vissza, mint a T-2-nek a sivatagos jeleneteiben.

 17. u u u uhhh… váárom :)
  tényleg jó a képi világ, van akció, és hát a kedvenc Christian Bale-em, a jó kis karakteres hangjával, és végre keményen néz ki… nem mint a Batman-ben, hogy szépen hátranyalt félhosszú haj, meg frissen borotválva, hanem rövid haj egy kis borostával… már ezért megérné megnézni. :D :)

  remélem jobb lesz mint a 3…

 18. “Na és a magyar cím vajon mi lesz??

  HALÁLOSZTÓ MEGVÁLTÓ? HALÁLOSZTÓ 4.: A MEGVÁLTÁS ???? :D Halálosztó 4.: A Jövő Elkezdődött?? (na ez utóbbi BIZTOS nem:)”

  nem lesz, hanem van.

  Terminator: Megváltás

 19. viselkedjetek már. fos, meg nagybetűzés meg minden emoticon meg kérdőjel többszörözve, mert egyszer nem elég ugye. Kicsit elegem van, majdnem delete hadjáratba kezdtem. Felnőttek vagyunk, csak tényleg nagy megdöbbenésnél hazsnáljunk egynél több írásjelet, ne minden mondat végén!

 20. persze, hogy van saját nyelve, ami az előbeszédre hasonlít, én is úgy írok, ellenben a ???? meg !!!!! meg A KIABÁLÁS MERT A NAGYBETŰ AZT JELENTI, az idegesít, ha agyonhasználják. Élőbeszédben sem minden mondat után állok meg felvont kezekkel, és kiabálok, csak nagyon ritkán. És itt is, azért kiabál x, mert a sok felkiáltójel már nem használ, mert az az általános, nem pedig a kilógó mód. Mintha 14 évesek lennétek a privihun. Nem vagytok azok, tudom, esetleg páratok az, de ők pont lehet nem is így írnak. És elég.

  És ebből az offolásból is, kértem valamit, a saját oldalamon, nem közelező betartani, de itt esetleg én rendelkezek utána.

 21. Thom: neked meg külön dádá, amikor ott van oldalt, hogy mi történik a linkekkel, erre 10 perc alatt 10 hozzászólást csináltál a moderálandó mappába. látom, nem olvastad el.

 22. eric, sztem akkor nem nyilatkozta volna, hogy ez élete szerepe vagy valami hasonlót, persze imdb is írja rolandunkra, hogy t-800 (bár ki hisz nekik :-D) + egy az egyben arnold, sztem ő lesz az!

 23. 1ébként ku*va jó hangja van bale-nek, de bármiben. szal torokrák.. ehh. jól játszik a hangjával itt is, rem. ez nem csak nekem tűnt fel (csak nem árt megjegyezni, mert mintha ez nem lenne szempont).
  az amcsi pszichóban is majd besz@rtam a “you fucking ugly bitch. i wanna stab you to death, and play around with your blood”-on, ahogy mondta.

 24. sandor8206
  Lehet mégis Neked lesz igazad, asszem…

  So, roland lesz az új vadász aki el akarja kapni johnt?

 25. Bizony kurva jó hangja van. Nyom még egy olyan westernes nézést mellé és olyan kiállása lesz, hogy összefossa magát a skynet…ixdé

 26. Most így belegondolva:
  Az első részben nagyvezér Connor visszaküld egy katonát, hogy védje meg az anyját, hogy megszülethessen Ő. A csákó úgy megvédi, hogy Ő lesz az “új” Connor apja. Namármost, ezek szerint az a Connor, aki visszaküldte a katonát, az nem ugyanaz, aki később megszületett. Tulajdonképpen Ő (régi Connor) már nem is létezik a Terminátor univerzumban, a 2-ben már az új Connor küldi vissza Arnie-t.
  Érdekes, csak nehogy a tér-idő-kontínium megbomoljon. :)

 27. most így belegondolva, ezen felesleges problémázni, ez az időparadoxon, feloldhatatlan továbbra is, nem itt fogjuk megfejteni. El kell fogadni, ez a helyzet, ha nem megy akkor meg hagyni a terminátor filmeket, hiszen az időutazás bennük létszükséglet.

 28. luzsi
  JC: “Ez nem az a jövő, amiről anyám mesélt. Valami megváltozott.”
  Kate Connor: “Ha megmentettél minket egy másik jövőben, megmenthetsz minket ebben is.”

 29. várom 720p cuccot továbbra is, mert ez a trailer biztos vagyok benne, hogy nem fog 100%-ban megegyezni az nemzetközi trailerrel.

  Spoiler?
  most kockáztam ki egy jelenetet, mikor John Katet megcsókolja, és mintha a hasára tenné a kezet (terhes volna JC utód)?

 30. human írta:
  A film időparadoxonra épül:

  A filmben John Connor választja ki az önként jelentkezők közül Reese őrmestert és küldi vissza 1984-be. Itt egyfajta időparadoxonnal állunk szemben, hiszen ekkor John idősebb, mint saját apja. Hogyan született meg, ha csak kb 40 évvel később küldi vissza apját a múltba? Az okozat megelőzi az okot!

 31. Érdekességek

  A Terminátor szerepére eredtileg Lance Henriksent szemelte ki James Cameron. Schwarzenegger pedig Reese szerepét játszotta volna el. Végül azért döntöttek a jelenlegi szereposztás mellett, mert Schwarzenegger jelentős izomtömege félelmetesebbé tette őt. A forgatás 1983 tavaszán kezdődött volna Torontóban, de Schwarzenegger ekkor játszotta a Conan, a pusztító címszerepét, így a forgatás csak 1984 márciusában indulhatott meg.

  Néhány kimaradt jelenet látható egyes DVD-s kiadásokon. Az egyik jelenetben Sarah rá akarja venni Reese-t, hogy találják meg a Cyberdyne Systems központját, és pusztítsák el, mielőtt azok kitalálhatnák a Skynetet, így elkerülhető lenne a háború.

  A film végén, amikor Sarah-t kórházba viszik, két munkás rátalál a Terminátor robotkezére, és úgy határoznak, hogy elviszik a gyár kutatóközpontjába. Ekkor mutatja a kamera a gyár nevét: ez a Cyberdyne Systems. A Terminátor 2 sztorija is erre a jelenetre épül: a robotkar processzorából fejlesztik ki végül a Skynetet.

 32. van egy jelenet 1.51-nél
  Marcus fehér polóban a lavorban, mikor szétpattan az üveg a hátmagötött van egy ember egy időgépben?

 33. Hát, ebben az előzetesben több volt a duma, mint az akció.
  Nem tűnik olyan nagy számnak, de nem baj, legalábbb majd remélem kellemeset fogok csalódni :).
  Ha ez is egy unalmas dráma lesz akció helyett, mint a Dark Knight, fejbe lövöm magam :).

 34. komolyan nem értem az embereket, mégis mit vártak egyesek? tényleg azt hittétek, hogy egy trailerben benne lesz az összes akciójelenet, minden lényeges információ a film kapcsán? mégis mi az elvárás, hogy egy rózsaszín szappanbuborék legyen az apokalitikus, nukleáris háború utáni jövő?

  szerintem első trailernek jó, valszeg lesz még minimum kettő, lesz olyan, ami más karakterre, vagy más eseményekre lesz kihegyezve. a hangulat teljesen okés, és az is kezd körvonalazódni, hogy milyen helyszínek lesznek (embervadászat, gyűjtőtábor, összecsapások helyszínei stb.), engem meggyőzött a cucc. :)

 35. Felemásra sikerült a Trailer szerintem. Valóban NEM szabad lelőni a kulcs jeleneteket. Viszont ez a Trailer 1 kicsit súlytalan lett. A film reméljük jobb lesz! Nálam nem érték el azt a hatást amit a jól sikerült bemutatók szoktak( pl szerintem az Underworld3 trailer sokkal ütősebb lett, jobb zene jobb vágásokkal pedig az ‘csak 1 B’ film lesz sokak szerint) Lehet túlontúl sokat vártam.
  Szebb jövőt:)

 36. Üdv!
  Meg kell mondjam, a trailer engem sem nyűgözött le. Az a félperces nyári beharangozó totál levett a lábamról, de itt valamit hiányolok, valami nem az igazi.
  Ráadásul látva ezt egyre valószínűbb a PG-13-as besorolás is…

 37. A PG-13-as besorolás után kíváncsian várom a Fűrész ötödik részének a PG 13-as verzióját! Muszáj minden filmet ennyire lebutítani??? Ha így haladunk akkor horror is mint műfaj meg fog szűnni!

  Trailer: Engem sem nyűgözött le igazán. Inkább a transformers-re emlékeztet mintsem a terminatorra. Csak nézzétek meg a második rész trailerét! Megnéztem egymás után ötször a negyedik rész trailerét de nem volt bennem ez a “hűűűű basszus ezt látnom kell!” érzés…

  De azért bizakodok! Ha egy fokkal is jobb mint a harmadik rész már nyertünk!

 38. Csak akkor leszek boldog, ha agyonalázza a 3-at és baromi jó film lesz, megközelítvén az 1-2 sikerét. Remélem itt nem lesz CGI dömping mint a 3ban ahol nem volt történet emiatt. Reménykedem mert Christian Bale-ben nem szoktam csalódni.

 39. nnaa ez a HDs trailer már jobban oda#%@! egy csomó apró részlet jól kivehető.
  amúgy szerintem ezt a filmet hülyeség összehasonlítani az előző részek bármelyikével.ami kicsit zavar az a sok sivatagos helyszín.de befogom a pofám,jó lesz ez:]

 40. Megnéztem, énis kicsit többre számítottam, de még így is üt rendesen! Az a vaskos láb ami felveszi a gépfegyvert nem lehet hogy Arni? :D

 41. Nagyon félek a zenétől! Remélem erre is figyelnek! A sivatagos részek kicsit zavarnak. Tényleg olyan transformers-es feeling. Remélem azért romokat is látunk majd benne! Ami picit zavar azok a tompa elmosott színek. Nekem a jövőről az a bizonyos kékes árnyalat ugrik be. Na majd meglátjuk! Ez legyen a legkisebb gondunk!

 42. Hát a T2 féle kékes árnyalat manapság már gagyikék (ez trend, elhiszem hogy sok embernek most is tetszik, de ők a kisebbség), azt nyilván nem válalhatták.

 43. en rajottem, hogy egy-egy jelenetben Worthington elegge Reese-es, egyebkent Worthingoton a film nagy rejtelye :P
  Who is Marcus Wright?

 44. Nem tetszett.Transformers koppintás is.. Nagy robot ide nem kell.Előzőkben sem volt.Az maradjon meg optimusnak..Erre voltak képesek?

 45. Hat vaze azok, akik fikazzak ezt a trailert, nem tudom mit varnak.

  Nem is talalok szavakat ekkora ordas nagy faszkalapsagra. Hogy lehet ilyet leirni, hogy “ez gyenge, ennel többet vartam”?

  Azer kapkodjunk mar kicsit a fejünkhöz vaze es nezzük mar meg ugy közelebbröl a cuccot. Nem vagytok kicsit tul követelözöek? Nezzetek mar meg lecci egy random magyar filmtrailert, aztan nyavajogjatok vaze!

 46. [törölt komment, ward, olvasd el a posztot, nézd meg benne a linket, a mellé fázött megjegyzést stb. – a zerk]

 47. Kicsit azért fura az a rész mikor a koponyákon átmegy az a nagy lánctalp. nem kötekedésképp de az egyik koponya annyira érdekesen HAJLIK hogy nem tudtam figyelmen kívűl hagyni. :D

 48. Én picit összezavarodtam, mert ugye ez a jövő elvileg más lesz, mint az ezeket megelőző részekben, ahol részről részre változott a jövő. Akkora katyvasz van a tér-idő kontinumban, hogy még Dr Brown is belepirulna!

 49. Gyerekek, ez nem lett jo. Underwhelming. Nincs benne semmi olyan, amitol hanyatt lehetne esni, sot amikor a torott antennak toveben rohangalnak es jonnek a helikopterek, az kimondottan elbaszott 80-as evekbeli B-filmes kep.

  Emellett ki itt a “gonosz”? Skynet? Az sosem mukodik, ha arctalan az ellenfel. Minden filmben igyekeznek megszemelyesiteni a rosszakat is lasd meg Darth Vader, Darth Maul, a terimnatorban maga a terminator, meg a Gyuruk Uraban az Uruk-hainak is volt egy geciembere.

 50. Szerintem is várós.
  Nem értem hogy miért vagytok kiakadva az óriásroboton és a többi gépen. Az előző részekben van kb. 10 percnyi bevágás a jövőből 4-5 fajta géppel. Miért ne lehetnének a Skynetnek ilyen gépei is?!

 51. “Az sosem mukodik, ha arctalan az ellenfel.”

  arctalan? hát, már csak ebben a rövid trélerben vagy 8 ellenfél bukkant fel, ezek közül a Marcus a legvalószínűbb. erre utal szerintem az, hogy beszél hozzá Bale, mondja neki, hogy megpróbálta megölni az anyját, megölte az apját, őt nem fogja megölni… akkor van arca vajon? :)

 52. dimitrij, azért nem kell minden nyitott csatornafedőt már “arccal” rendelkező ellenségnek beállítani (tehát sarkítva ha így nézzük egy madzaggal becsapdázott gépfegyver is ellenség, tehát Harvestereket+mocikat ne nevezzük már “arcal” rendelkező ellenségnek) Itt én is azon a véleményen vagyok, hogy “valaki” azért kell, egy “főgonosz” (remélem a skynet már most megjelenik), minden filmben kell+a filmnek kell legyen “célja”, mert a senki ellen+mindenki ellen küzdünk nem annyira izgalmas. Nem tudom pontosan elmagyarázni, de talán egy pl: II VH filmek, azok a jók amelyiknek van egy sztorija, Kelly hősei, Ryan, Kémek a sasfészekben, D12, izgalmasak, lekötik az embert, “közelibbek” de pl: Leghosszabb nap, Híd túl messze van csak elmesél egy hadműveletet se eleje se vége, megnézem de kész ennyi, persze ez személyes vélemény:-) Szóval én abban reménykedek, hogy a T4-ben lesz “sztori” is és nemcsak levezénylik a jövő háborúját, most itt menekülünk, most mocis termi elől stb.
  +Marcus Connorékkal lesz (csak eleinte nem), trailerben is látszik :-)
  sorry a hosszú és unalmas hsz-ért:-)

 53. remélem legalább te érted, hogy miről szerettél volna értekezni, mert túl sok minden nem jött át belőle. :)

  amit én írtam az az, hogy az ellenség a Terminátor lesz, mint minden részben eddig, hogy melyik típus, az majd csak a filmből derül ki. hogy rövid legyek, és érthető.

 54. Milán! szerintem azért találtad furcsának azt a koponyát mert miközben tört össze belesüppedt egy kicsit a földbe azért tűnik szerintem furcsának de ha hülyeséget mondtam, bocs

 55. egy-két dolog azért mégis tetszik min pl. mikor -a valszin- t800 veszi fel a földről a minigunt ill. tépi le

 56. Nekem éppen az tetszik ebben a történetben hogy az ellenfél “nem létező”. Tulajdonképpen mi vagyunk az ellenség…hiszen az ébredt öntudatára amit mi kontrollálni akarunk. Ha valaki olvasta Orwell:1984 című könyvét akkor értheti azt amiről beszélek mert ott is a “Nagy Testvér-aki mindenkit figyel” nem létező személy. Tehát nekem az alaptörténet tetszik főleg hogy jelképes a robotok csontváz kinézete elvégre csak azt testesítik meg amik valójában.Gépek amiket a saját képünkre akartunk felépíteni. És bár a háborúhoz valóban egy mostani technika kellett hogy megfilmesíthessék mégis…annyiból nem értek egyet az egésszel hogy ez is olyan mint a Mátrix…a néző fantáziájára kéne legyen bízva az egész. Elvégre mihez tudsz kezdeni egy olyan világban egy ilyen háború után ahol az élővilág kihalt? A robotoktól megtudnánk menekülni de az azt követő időszak csak úgyis újabb háborúra kényszerítene bennünket a túlélésért. SZERINTEM

 57. a történet jó lesz, meg talán maga a film is, de ez a trailer nagyon hatásvadász ezekkel a beszólásokkal :S

  remélhetőleg azért ennél értékesebb dialógusok lesznek a cuccban…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.