21 hozzászólás a “Evolúción estek át a Dragonball poszterek” bejegyzéshez

 1. Remélem a stúdió ezt nem gondolta komolyan, és egy kicsit szatírikus jellegű lessz. Viszont ha nem, hát akkor…. inkább ne firtassuk.

 2. Hát elég gáz sztem,dragon ball-hoz sok köze nincs.Most néztem,hogy Mutaito mestert egy fekete arc játssza majd…oké.Mondjuk ez még nem akkora probléma,de azért mégis,nem találtak egy ősz hajú,bajuszos formát?…
  Ez egy elég nagy átírat lesz.

 3. A film maga lehet, hogy jó lesz, de hogy az Evolution-t minek kellett belerakni, azt szerintem a NASA se fejti meg :)

 4. ugyan!
  sexy lányok, helyes srác, bunyók, akció! mi kell még? ja igen, dragonball alapstorynak.

  nehéz ezt megemésztenem még mindig

 5. Az első poszter nem is olyan rossz (amelyiken Goku vicsorít bottal a kezében)

  A többi elég gagyinak tűnik.
  Tényleg: a gagyi szitokszó?

 6. vannak ennél sokkal gagyibb filmek is…csak mert dragonball, azért szidja itt mindenki. Pedig jó lesz ez.

 7. cody, csak azert szidjak mert a dragonball 1 kultuszmese volt es meg most is nezheto, es nemkicsi az esely arra, h nagyon be fognak egni ezzel a filmmel

 8. Húh, a nyolcas szép :) Lemaradtam egy picit, de ki is van amúgy rajta? :)
  Azért nem igazán értem az ‘igazi fanokat’. Ha teljesen őszinték akarunk lenni, akkor ha hűek lennének a rajzfilmhez, nem egy kétórás film készült volna az első sorozat történetéből, hanem legalább 20 részes epic movie, mindegyiknek a végén a ‘Vajon odaér hősünk, hogy megmentse a barátait?’ kérdéssel :) Én is néztem, és én is szerettem a rajzfilmet (bocsánat, animét), de szerintem az is érthető, hogy 100%-ban nem lehet ugyanazt filmre vinni. Bár amit én is sajnálok picit, hogy nem 300millós költségvetésű, gyűrűkura minőségű cgi-s film lesz. Mert úgy tényleg jól nézett volna ki. Akit meg a történet érdekel, az ne a filmet nézze :) (Zárójelben jegyezném meg, hogy azért annyira nem kéne isteníteni, mintha ez a mese változtatta volna meg az emberek gondolkodását, és hozta volna el a világbékét)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.