Még egy reboot: A Nightmare on Elm Street

Hiába na, a reboot lett a zutóbbi és eljövő évek egyik kulcsszava Hollywoodban. Ezúttal a Rémálom az Elm utcában került a henger alá, kapta meg a zöld utat. A forgatást tavasszal kezdik és a forgatókönyvet Wesley Strick írta. A csávó keze alól került ki a Doom, de a Pókiszony is.

28 hozzászólás a “Még egy reboot: A Nightmare on Elm Street” bejegyzéshez

 1. na, nagy kedvenc. ennél jobban már csak a közönséges bűnözők 2030-as leendő remake-jét várom.

  oké, reboot, remake, nem ugyanaz, de baromira kíváncsi vagyok, hogy ha megvalósul, akkor mit hoznak ki belőle.

 2. pont tegnap néztem meg az első részét:D hát így ennyi év után elég vicces volt, anno még rég láttam, akkor fostam az ilyen filmektől:D

 3. hát erre igazán nagy szükség van, nem is értem miért vártak eddig vele… esetleg az ilyen filmeket egy-két évente újra kellene forgatni, hogy minden új tinédzser korosztály megnézhesse a maga celeb-idoljaival ugyan azt a történetet.

  a Tudom mit tettél… ciklus mikor remake-elődik vajon?

 4. Ilyen Sz@r hírt korán reggel, mijá tökön szúrom magam. Való igaz a kivitelezése nem az igazi a régi filmeknek, de én most megmondom előre (ha meg is köveznek érte) hogy azt a hangulatot amit Wes Craven teremtett nem fogják tudni megközelíteni sem. Nem is beszélve Robert Englund egyedi játékáról. Ha meg a fiatalokkal meg akarják ismertetni, akkor nézesség meg velük a Freddy Vs Jason-t. Ugyanaz a színész, hasonló történet, modern trükkök. Nézzék azt oszt kész.

 5. Johnny Depp-et a remake-be is!Végül is ő a mai napig egy remake,bocsi remek színész.Mondjuk vicces volt az a több liter felfelé spriccelő vér,amikor Freddy eltette láb alól,de az lett az egyik legemlékezetesebb jelenet.

 6. “a Tudom mit tettél… ciklus mikor remake-elődik vajon?”

  félreérthettél valamit. nem remake lesz.

 7. johnny depp remake-színész? hány remake-ben is játszott ő?
  -charlie és a csokigyár?

  lehet, h ezt viccnek szántad, de elég olcsó poén volt.

 8. OK, a “remake” lényegét még felfogom, de hogy mit takar a “reboot”, akárhogy fordítom, csak nem tudom elképzelni…
  De, ha valaki megmondja, máris tanultam ma is valamit :)

 9. Őszintén nem akarok sokat problémázni a dolgon, de ez még eljutott az agyamig, csak nem tudom összekötni az “újraindítás” szót egy filmmel…
  Persze lehet, hogy csak az én felfogásom túl nehéz :)

 10. “félreérthettél valamit. nem remake lesz.”

  dehogynem, legfeljebb rebootnak csúfolják majd… reboot mondjuk a batman volt, hasonlóra itt esély sincs, ne legyünk naívak.

 11. 1ébként szerettem a sorozatot, és az jutott eszembe, h ha már vmi reboot, akkor pg13.. persze ez nem biztos, ne is legyen igazam, de jelen pillanatban ezt másképp nem tudom elképzelni.

 12. Ha eldől kik lesznek a főbb szerepekben akkor majd döntök megnézem e vagy sem! De szerintem az áldozatok között valami sorozat sztárocska lesz ismét,ami nem baj,elnézegetem őket:) és sorolom a példákat miért gondolom hoyg sorozatsztár lesz horrorban és pedig Jessica Biel “Hetedik mennyország-Texasi láncfűrészes” Chad Michael Murray One Tree hill-Viasztestek, Jared Padelecki Odaát-Péntek 13″ úgyhoyg várható:)talán igazam lesz! De Freddyt nem mindegy ki személyesíti meg!

 13. Én nagy Rémálom fan vagyok, mindegyiket szeretem kivéve a 2. részt. Szerintem nem jó ötlet ez a reboot mert 1 nem a legjobb forgatókönyvírót választották, 2 Robert Englund nélkül nem az igazi ő már egybeforrt a karakterrel.

 14. hát nem az első reboot a szériában és végül is nem hiszem, hogy Wesley Strick olyan nagyot tudna hibázni még egy ilyen klasszikus “slasher” horror kultusz esetén sem, mert azért lássuk be hogy elsősorban nem a forgatókönyv írók munkája tette emlékezetessé a filmeket.
  arra azért kíváncsi vagyok, hogy a sztorit hogy folytatják, mert ha jól emlékszem utoljára Jason kezéből kacsintott vissza Freddy feje, de ettől még lehet akár “tiszta lappal” is indulni.
  Englund + Julien Sorel pizsama + karmos kesztyű és kalap ill. a szokásos elemei a rémálom filmeknek, nofene esetleg 1-2 új ötlet és én már meg is néztem ;)

 15. ennyire nem lehetsz értetlen Gonzo!:)
  ez egy Reboot !!! magyarul előről kezdenek egy meglévő film storyát (h később ehhez csináljanak folytatásokat) igy valószinű kedves barátom Freddy itt fog meghalni és az álmokba (tinik rémálmaiba) visszatérni előszőr..az első gyilkoságai stb..értem?? okés??:D

 16. jogos, pillanatnyi elme/fogalom zavar ;)

  hát manapság ez a menő, úgy látszik eredetit már csak Woody Allentől meg Coenéktől várhat az ember.

 17. én kb fél éve vagy lehet h több ugy olvastam h billy bob thorton lesz freddy és ezt englund mondta vmi rádióban de ugy gondolom az a project befuccsolt… nem is baj.. a rebootról meg annyit inkább folytassák az eredetit abból ugysem elég

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.