Rozsomák lesz az Oscar show házigazdája

Az a helyzet, hogy az Oscar shown nem humoristát kérnek fel, és a poénokból is visszavesznek. Tudjátok, új nézőket próbálnak szerezni meg minden, csak viccek nélkül ez lehet, hogy még unalmasab show lesz. Na mindegy, az a biztos, hogy:

Hugh Jackman to Host
81st Academy Awards®

Azaz Hugh Jackman lesz a gála házigazdája. (Viszont ha nézőket akarnak a shownak akkor Iron man lesz a CGI rész és a Dark Knight is kell kapjon valamit Ledgeren kívül. Már ha nézőket akarnak.)

human
írta
2008. 12. 12. 20:57
megjelenés
30
hozzászolás


30 hozzászólás a “Rozsomák lesz az Oscar show házigazdája” bejegyzéshez

 1. Áááj, rossz ötlet. 3 órás műsor, és még poénok se lesznek? Főleg hajnal 2 és 5 közöt. Mondjuk attól még megnézem, mert vagyok annyira filmgeek, de nem jó hír.

 2. Gervais valahogy jobb lett volna.

  és én azon is meglepődnék, ha Heath nyerne. de azért hajrá.

 3. Tudom hogy Hugh most nem fog kapni, de tegyük fel, mi van ha ő az Oscar gála vezető és nyer is? Kibontja a borítékot azt átadja magának vagy mi?:D

 4. Nem arra értette; Van egy házigazda/host, aki viszi a műsort, és bejelenti a díjakat átadó vendégeket, kimegy, azok meg átadják a díjat.

 5. Ogre: úgy van, ahogy freeone írja. Nem ritka, hogy valaki kap egy oscart, kimegy, a következőt pedig ő adja át. A host az egy dolog, díjátadóból pedig van ezeregy.

 6. öööö…hát…ennek nem örülök! elég lehangoló egy gála lesz Hugh Jackman házigazda?? Én azt hittem azért inkább valami komédiás viccesebb emberkét választanak aki feldobja az embereket! Mondjuk egy Jamie Foxx esetleg! de JAckman, nehéz lezs fennmaradni éjjel….

 7. Bárcsak olyan világban élnénk, ahol lenne reális esélye, hogy az Oscar gálán Craig Ferguson legyen a házigazda. :)

 8. deszar.
  De mondjuk lehet Jackman bevisz valami poént a dologba és mindenki bánatában/kínjában/idegességében röhögni fog a dolgokon. Remélem így lesz és a Marvel Universe átveszi a hatalmat e Föld felett is! Éljenek a Rozsomákok!!!

 9. Én bírom Hugh-t és örülök a hírnek. Aztán lehet majd az lesz, hogy kurva jól vezeti a műsort, humoros is lesz picit, meg minden más is. Majd meglátjuk. Persze lehet tévedek…
  Downey tényleg marha jó választás lett volna. Ledger hiányozni fog a gáláról nagyon, de már alig várom, hogy megnézhessem.

 10. Könnyű dolga lesz! Ha nem nevetnek, akkor fölvillanatja az adamantium karmocskáit és csúnyán néz. Garatáltan nevetni fog mindenki…

 11. A házigazdával nincs bajom, csak azzal, hogy valószínűleg hiába reménykednek sokan a The Dark Knight győzelmeiben, mert Heath alakításán kívül mást úgysem fog kapni! Az Oscarokon többnyire azok a filmek kapnak díjakat, amik meg sem érdemlik! Miért változna ez meg?

 12. de néha meg olyanok kapnak amikről semmit nem lehet hallani, majd megnézi az ember és csak ennyit szól: Hey, ez jó! (persze itt a külföldi, meg minimál költségesekre gondolok)

 13. Hugh Jackman valójában egy titkolt stand up comedys zseni, majd meglátjátok… lehet mégsem.

 14. hmm… ez vajon magyar mentalitás, hogy meglátjátok, hogy nem egy stand-upos, vagy vicces ember vezeti a show-t, és már temetitek? hmm…
  Tony awardot pl zseniálisan vezette, és poénokban sem volt híján! Szóval nem értem ezeket az előre “unni fogom magam, majd túlélem valahogy” embereket…

 15. na de legalább nem daniel craig vezeti, ez is vmi : D
  viccet félretéve, tök semleges, legyen ő, de én nem hiszem, h unalmas lesz v egyhangú. biztos 1-2 wolverine-s tömegvisítoztató infót is kinyög majd.

 16. Elképzeltem, ahogy a filmakadémia őszhajú tagjai, meg Jack Nicolson visítanak a Wolverine-infókon. :D

 17. Én szeretem Jackmant, de valahogy őt pont nem tudnám elképzelni, mint jó Oscar host. Stand-up komedistának biztos nem lenne jó, legalább is az interjúk alapján, amit vele láttam. Nem mondom, hogy egy száraz fickó, de nem is egy poénkirály. De talán nem is kell annak lennie, ha megírják neki a szöveget, akkor lesz jó humor, és még eye candy is. :D

 18. Jómagam láttam a Hugh Jackman-os Tony kiosztót, ahol nagyon jó volt. Nem csak a neki írt szövegek, de eléggé tudott improvizálni is. Még az is lehet, hogy megbírkózik a dologgal

 19. “na de legalább nem daniel craig vezeti, ez is vmi : D”

  betegesh: :DDDDD ezen borultam x)))) nagy szólás volt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.