Kamerás Wolverine

A Rozsomák kamerával való rohangálása helyett magát a Wolverine trailert nézhetitek meg itt alant. A Day The Earth Slept Still előtt nyomatták, és szerencsére valami leleményes srác felvette szépen. Rndes minőségben meg majd jön napokon belül, főleg így a bootleg után lehet már nem várnak vele annyit.

human
írta
2008. 12. 13. 22:52
megjelenés
32
hozzászolás


32 hozzászólás a “Kamerás Wolverine” bejegyzéshez

 1. Most belegondolva ez eléggé rétegmovie, de mint x-men-t kedvelő egyén én ott leszek a moziban. :)

 2. jó lesz ez, mint x-men képregény fan várós nagyon! majd meglátjuk, azért kíváncsi leszek, hogy oldják meg a sok háborús részt, mert könnyen érdektelenné válhat sztem, most itt harcol, most ott harcol stb. de 2009 top 3-ban nálam ott van :-)
  Bár itt is ütősebb trailerre vártam, mint a T4-nél. Eddig best ST, de valószínű, hogy mind2 film jobb lesz ST-nél :-) Kardfogú “aranyos” ahogy a smile-t vési a fába, jó lesz az a Liev gyerek. Azért kíváncsi leszek, mennyi vért “engedélyeznek” mert amikor az X2 visszaemlékezésben Rozsi elmenekül, olyan mintha egy vödör vérrel öntötték volna le :-) Azért annak külön örülők, hogy elég karakter központú filmnek néz ki+sok eksön legyen és tökéletes lesz! Ne így ennyit elsőre a trailerről, remélem hamar jön a jó minőségű.

 3. király! Egészen jól néz ki, sok képregényes elemet belevettek. Blob jópofa, Gambit isteni, Kestrel vicces, Silver Fox is aranyos. De hol van POOOOL!?!?!?
  Még egészen tűrhető lett Creed is.
  (tudtam én, hogy lesz az a japános történet az első nagy szerelemmel kapcsolatban!!! megmondtam)

 4. igen, de az a maszk-nélküli dolog már jó régóta fent van, azt hittem lesz valami új mint pl Gambit és a botozása. Reméltem, hogy utolsó 3 másodperc ő lesz, de persze Kardfog nagyobb jelentőséggel bír Logan életében.

 5. Rozsomák az egyik kedvenc karakterem a képregényből illetve a rajzfilmből, és rohadtul megijedtem amikor a héten olvastam egy előzetes-kritikát, valaki jól lehúzta. Aggódtam, de azt hiszem most már megnyugodhatok. Wolverine szétrúgja jövőre mindenki seggét (na jó, Brad Pitt és társaiét azért nehezen…), és amondó vagyok hogy favorit lesz nálam. No persze lehet ez még csalódás…De reménykedek abban hogy ütni fog. Az előzetes alapján úgy lesz! Ütés ezerrel! Ja, és: “I’m gonna cut your goddamn head off” helyett “I’m gonna cut your head off!”?? Naa, ez azéért…Az előző menőbb volt!

 6. PG-13 lesz? kár. Akkor ezek szerint nem lesz nagy kaszabolás és csonkítás a karmokkal, de remélem egy kellő brutalitást belevisznek! (nem vagyok híve, de vazze ez Wolverine!!!)

 7. Már volt hasonló kamerás azóta meg 5x lett igérve a HD…Az ember tükön ül aztán kapja ezt. MIndettől függetlenül szerintem nem fogja megütni az xmen szinvonalát. Rozsomák egyedül kevés az egyik oldalra…Am nálam simán gonosz a fickó mert igazi maniac! Aki ezuttal is megöl majd pár szerencsétlen mutánst.

 8. yep, ez már a második kamerás, mon taln a filmbuzin jelent meg először ;), ha követitek a címkét akkor ott van.

 9. A YouTube-ról már le is szedték ezt a videót.
  A trailer nekem tetszik, de jó minőségben lesz majd az igazi.
  Rozsomák meg egyedül is elég kemény, de azért lesz még ott egy-két X-Man: Gambit, Emma Frost és Scott Summers is lesz elvileg.

 10. Tetszik a cím és az első sor. A filmmel kapcsolatban csak annyi, hogy kedvelem Rozsi karakterét, szóval.

 11. nem lesz ez rossz, és van egy olyan érzésem, hogy ez sem lesz egy 1,5 órás flick…
  egyébként úgy tűnik kezd beigazolódni az a megérzésem, hogy a Sunshine zenéjét agyon fogják használni a trailerekben,(most is az első fele onnan van – ha jól hallottam) mint a Requiem zenéjét…(jó persze az agyonhasználat erős túlzás)

 12. hagyjátok már ezta pg 13 a faszba.,..ez popmozi, és ettől még jó lesz nagyon, nem peddig horror -vagy porno. nézzétek a punisher war zonet-ha ez nem tetszik. az X-men is mindenkinek szolt igy ez is olyan lesz, nem többb nem kevesebb
  város:)

 13. tetszett, de Deadpool mért nem ronda? úgy volt az előző kardozós képekre majd CGI-al maszkot raknak, de itt nincs rajta

 14. biztos mert még az elrondulása előttről van, vagy már a csapat összeállításakor is ronda volt?

  amúgy nem tudom miért várja pont erre mindenki a választ, és minek 10*** is megkérdezni.

  Nyilván ha lenne hivatalos válasz akkor már tudnánk, a többi csak találgatás lesz bárki részéről, akárki fog válaszolni a csoda agyonismételt kérdésre.

 15. a készítők nyilatkozták, hogy ugyanazt a megoldást alkalmazzák, mint a TDK Kétarc esetében, tehát nem maszk ha nem CG lesz az arca dpoolnak. De gondolom normálisan is szerepel két indok!
  1; az eredeti sztoriban is itt kapja ezt a “csomagot”
  2, minek szerződtették volna le (ismertebb nevet) R.R. ha full maszkban nyomná végig, lsd előző x-men filmek akik maszkban nem nagy nevek anno

 16. Lol, szerintetek rosszul írtam a film címét amikor már vagy 15-20 hír van róla jól írt címmel? Nem az év poénja tőlem, az tény, de azért ilyen bénán hozzáállni ahogy ti teszitek az nagyon kész.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.