51 hozzászólás a “Wolverine HD-ben tarol” bejegyzéshez

  1. Csak én vagyok nagyon fáradt, vagy tényleg kikerült az a bizonyos “goddamn” a Human által is idézett mondatból?

  2. Hát nekem így a többi X-menes nélkül uncsinak tűnik, meg sajnálom h végül nem Josh Holloway lett Gambit

  3. pedig a goddamn nem is durva (istenverte?) nem tudom miért kell mindent 3 éves szintre lebutítani

  4. Wááááááháháháh mekkora jó már így korán reggel :D feldobta a napomat rendesen!!
    És azt hiszem mostantól hírzárlatot rendelek magam részére :DDD már túl sok kiderült ebből a trailerből :DD

  5. Nagggyon jó lett ez a trailer!
    Több előzetest sztem én sem nézek már bemutatóig, ebben is elég sok poént lelőttek.

    Marcell: Nézd meg akármelyik X-ment és máris meglesz a hangulatod ehhez is!

    hatalmas

  6. Azért uncsinak nem mondanám, ha Deadpool, meg Gambit rohangál a háttérben, lebutított Küklopsz és primitív tinikölykök helyett. Trailer alapján sokkal inkább hajaz a 3. részre, mintsem a másodikra, és az nem jelent túl sok jót: sok effekt, hatalmas látvány…szűk képekben, ez sajnos gagyinak néz ki egyelőre.

  7. Na így már teljesen már a trailer. Bizsergés ON. Jó jelenetek, jó vágással, és kitűnő zenével. Ez adja!

  8. Gyűlölöm a Mov formátumó videókat a QuickTime lejátszóval együtt!!!
    Mindent lehet vele csinálni csak normálisa megnézni nem! Egyébként maga a film nagyon várós!

  9. ForgerOFF: Indestructible használj VlC-t, az mindent visz, valamint több, mint egy lejátszó.
    ForgerON: Remélem a remekre szabott trailer, egy jól sikerült filmet takar, mert mint tudjuk lehet jó egy előzetes…

  10. de még ha a filmben benne is marad az a goddamn, félő h annál rondább (értsd kifejezőbb) szó amúgy se nagyon lesz benne…

  11. eléggé gyermekdednek tűnik. X-men 4-et megnézném, ez viszont így ilyen csomagolásban nem érdekel.

  12. engem semmi az ég világon nem fogott meg ebben a trailerben…
    Mi ebben a jó?? Egy korrekt jelenetet nem láttam benne, ami a legvégén van, arról meg inkább no comment :D

  13. Indestructible, tegyél fel k-lite mega codec packot és nagyfelbontású mov-okat nevezd át hdmov-ra és nagyon szépen lejátsza a media player classic

  14. Szerintem ígéretes. Nem ismerem csak nagy vonalakban Wolvi eredetét, de szerintem az itt feltűnt képek alapján hűek hozzá.
    Ami nekem egyedül szemet szúrt az a gyerek Rozsomák fém karmai? Annak nem csontból kéne lennie?
    Remélhetőleg nem lőttek el minden akciót már most és akkor akár még egy jó sztori, látványos akció egyensúllyal rendelkező film is kisülhet belőle. És talán a többi mutáns sem csak 1-2 percet szerepel.
    Lehet arról tudni valamit, hogy miként kötik össze az X-Men filmekkel? Múltkor volt, hogy valami fejes szerint a sztori annyira passzol, hogy ennek a végéből Wolvorine akár át is sétálhat az X 1 kezdő jelentes kocsmájába. Én azonban arra gondolok, hogy vajon kapunk arra valami magyarázatot, hogy a többiek, miért tűnnek el mint fing a szélben, miért csak Sabertooth kerül később elő?

  15. hat remelem, h inkabb fog hasonlitani az x3-ra, mint a kettesre, mert a kettes szerintem nagyon erotlen lett, amugy nem dobtam el az agyam az elozo x filmektol, remelem ettol el fogom :P

  16. Nekem pont ezek a gagyi zéró karakterfejőldős, csilli-villi, rage-vel teli filmek jönnek be.
    /sarc off

    Várós

  17. “Ami nekem egyedül szemet szúrt az a gyerek Rozsomák fém karmai? Annak nem csontból kéne lennie?”

    Azér csak neked, mer tnem fémből van?

  18. Állat!!!

    Amúgy a kék – zöld szemű srác leginlább az X2-ben látott Sryker fiára emlékeztet, bár azért kiváncsi leszek hogy kerül majd abba a jégkockába. És ugye mindeki észrevette a kislány vihart (mozi verzióban Ciklont) az előzetesben? :)
    Egyetlen negatívum eddig, hogy Gambit szeme nem vörös fekete.

  19. Szerintem meg kurva jónak néz ki! Lehetne kicsit komorabb az egész. (Remélem nem a producer nyert ez ügyben…)
    Amúgy a quick time kurva jó program, nálam megy simán, s ráadásul minden egyes képkockát ki tok vele merevíteni, gy láthatom az olyan jeleneteket is simán, amit a gyorsaságuk miatt a szemem nem bír követni. :P

  20. Off:Köszönöm a GuickeTime tippeket, már megoldottam!

    Film: Egyeseknek nem értem,hogy mi baja van ezzel a bemutatóval. Szerintem nagyon jól összevagdosták. Jól néz ki a dolog szóval remélem,hogy az egész film megtekintése után sem fogok csalódni. Kíváncsi vagyok,hogy mi lesz a fő történetszál. Remélem nem csak annyi,hogy Roszomák vs Kardfog.

    Egy kérdés: ki ez a kissrác a karmokkal?

  21. Ha jól számoltam minimum 3 fight lesz Wolvi és Kardfog között, mondjuk lehet valamelyik csak duma rész. Rozsi ruháiból ítélve, van 1. fehér trikóba nyomja 2. a levágom a fejed dumánál a bőrjakó 3. pajta szerűség ing van rozsin, remélem jól láttam+remélem ekkor nem csak dumcsizni fognak. Ja és remélem ez nem egy jelenet ,csak közben levetkőztetik rozsit. A képregényben is nagyon jók voltak a bunyóik, legfőképpen azért mert nagyon jó dumákat, írtak kettőjükhöz, hogy hogy akarja megszo.atni az egyik a másikat :-D jó lenne ha ezeket átvették volna pl: a cikkben is idézet mondat :-)

  22. “Ami nekem egyedül szemet szúrt az a gyerek Rozsomák fém karmai? Annak nem csontból kéne lennie?

    Azér csak neked, mer tnem fémből van?”

    A fémcsontvázat csak később építették bele a testébe, de karmai gyerekkorában is voltak , csak csontból.

  23. Halló, Rozsi karmai adamantiumból vannak, emberek!!! Sőt a csontjai is azzal vannak borítva amennyire tudom, azért is olyan rohadt kemény fickó…Adamantium-karmok! Véssétek eszetekbe! :))

  24. Szóval az a kissrác Rozsomák lenne. Én úgy tudtam,hogy csak öngyógyításra volt képes. Találtam róla egy rohadt hosszú írást amiben minden leírnak a karakterről, talán még azt is,hogy hány szőrszála van de a csontkarmokat nem említik. Akkor DeadPool-nak is vannak karmai? Azt tudom,hogy ő is képes magát gyógyítani. (Ez miatt kerülhetett csak be az X programba)

    Egy kis olvasnivaló Rozsomákról:(Ha túl hosszú vagy ha nem ide vág akkor human majd moderálja)

    Képességei

    Rozsomák egy mutáns. Mutációjának lényege, hogy szervezetének károsodott szöveteit az átlagos emberi szervezetnél sokkal gyorsabban képes regenerálni. Ez a képesség független Rozsomák akaratától: a gyógyulási folyamat automatikusan megy végbe. A gyógyulási folyamat sebessége egyenes arányban áll az általa elszenvedett sérülés súlyossági fokával. Például bármilyen lőfegyver, okozta sérülésből – amennyiben az nem ért létfontosságú szervet – egy óra leforgása alatt tökéletesen felgyógyul. Ugyanakkor mintegy két hónapjába telt, amíg talpra állt azokból a sérülésekből, amelyeket a Shingen Haradával vívott párbaj során szerzett, azok között pedig egy olyan kardszúrás is volt, amely majdnem teljesen keresztüldöfte Rozsomákot. Logan idegsejtjeit is képes regenerálni, erre egy átlagos ember képtelen. Képes elpusztult testrészek pótlására, messzemenően túlszárnyalva egy közönséges ember öngyógyuló képességét. Képes egész szervek, például egy szem, vagy nagy mennyiségű izomtömeg pótlására. Rozsomákot gyors öngyógyító képessége gyakorlatilag immúnissá teszi a mérgek és a legtöbb kábítószer ellen. Például elképzelhetetlen, hogy az alkohol befolyása alá kerüljön. Némi immunitással, a fáradtságkeltő enzimekkel szemben is rendelkezik így aztán teherbíró képessége is nagyobb, mint az átlagos embereké. Rozsomák érzékei elképesztően kifinomultak, bizonyos állatokéhoz hasonlíthatóak. Például képes valakit a szaga alapján azonosítani és követni, akár a kutya vagy a farkas. Hallása alig rosszabb, mint a híres Fenegyereké. Nem tudni, látja-e az infravörös és az ultraviola tartományt. Wolverine különleges képességei kis részben különféle mutáns képességek, azonban legnagyobb részben az öngyógyító képességéből származnak. Ez utóbbinak köszönhető az is, hogy Rozsomák érzékei nem gyengülnek, legalábbis nem olyan mértékben, mint a közönséges emberi halandóké. Rozsomák már több mint száz éves, ám külseje és erőléte alapján középkorúnak látszik. Némely író utalt rá, hogy emlékezetvesztése összefüggésben lehet öngyógyító képességével, mely „elfeledtet” vele minden olyan traumatikus eseményt, amely negatívan befolyásolná fizikai vagy mentális egészségét. Korlátozottan emberfeletti erővel is rendelkezik, de mint öngyógyuló képességét, ezt is nagyban befolyásolja pillanatnyi erőléte. (És a történetíró akarata.)

    Az adamantium, amellyel csontjait bevonták, mesterséges ötvözet, amelyet dr. Myron McLain fejlesztett ki, és jelen pillanatban a tudomány által ismert legkeményebb fém. Kizárólag egy speciális szubatomikus részecskesugárral vágható át; egyébként az adamantium gyakorlatilag mindennel szemben ellenálló, és megsemmisíthetetlen. Az adamantium Rozsomák felépítését nehezebbé is tette, ez által ütései és rúgásai ereje megnőtt. Azonban mivel az adamantium fémes tulajdonságokkal rendelkezik, ennek jelenléte miatt ki van szolgáltatva Magneto fémeket mozgató erejének.

    Karmai mintegy 30 cm hosszúak, méretük megegyezik Rozsomák alkarjának hosszúságával. Mindkét kezén három karmot visel, amelyek közvetlenül kapcsolódnak csontvázához és idegrendszeréhez. Normális körülmények között a karmok az alkar bőre és izmai alatt vannak. Rozsomák agyi impulzusainak hatására a karmok elmozdulnak, és kibújnak a Rozsomák kézbütykei alatt megnyíló bőrből. Egyidejűleg akármennyi karmot képes kiugratni. Akár kihúzott állapotban vannak, akár Logan bőre és izmai alatt, a karmok nem zavarják viselőjüket csuklója hajlításában. Mindamellett azonban egyenesen kell tartania a csuklóját, amikor a karmok éppen előbújnak a kézfején található nyílásokból. A nyílások, amelyeken át a karmok előjönnek, nem láthatóak, amikor a karmok nincsenek használatban, mivel Rozsomák mutáns képességeinek következtében beforrnak.

  25. na aki nem tudja lejátszani: vlc média player, kmplayer, vagy ajánlom quick time player:) nagyon szépen visszi mind 3 lejátszó és iszonyu kemény hangzása van akik házimozin vagy erősitőn nyomják

  26. Indestructible:

    Deadpool az X-programban kapja meg az öngyógyító képességét, előtte csak egy egyszerű zsoldos

  27. Indestructible, a marvel honlapon is van egy hosszú leírás Rozsomákról, ahol pl írnak a csontkarmokról, érdemes elolvasni, mert egy csomó háttérinfót ad a karakterről

  28. Nekem a másik trailer is bejött, azt nem lehetne valahol HD-ben megnézni, mert az a szemcsés bootleg nem az igazi.

  29. Sziasztok!

    Nem akarok spoilerezni, íg a kövtkezőeket fogom csak mondani.

    Olvastam az eredeti (lehet mások is persze) Origin történetet Rozsomákról még 2 évvel ezelőtt, ami a születésétől fogva a haláláig követi Rozsomákot.

    A gyerekkorából látunk képeket:amikor térdel xy mellett -nem árulom el ki- és dühös…és akkor megmutatkoznak a kis (nincs még hosszú karma gyerekkorában) karmai…ami örökség…a csontváza…

    Az öngyógyítós muntás képessége is az. Nem lövöm le a poént Kardfoguárt sem, a film képkockái közt ott van az is, ha jól látom.

    A lényeg: az Origin történet alapjait (gyerekkor+menekülés+katonaélet+1ső szerelem)…vették és összegyúrták az Alpha FLight-os idejében lévő sztorival (akkor amikor megkapta a fémet a csontvázára és a karmaira, és Kanadai Tábornok besorozza a többi szuperek közé), ami sok rajongónak megdobogtatta a szívét.

    Ugyanis ez a rész (origin és az alpha flight) mutatja be Rozsomák sokáig elhallgatot múltját (évekig találgattak az olvasók, hogy hány éves).

    A filmesek tehát ezt és az Alpha F. alapjait gyúrták össze…saját ötletekkel persze…

    Rozsomák karmairól: roszomákról kiderül mikor veszi észre azokat először és persze a képregényben annak nagy történeti hatása volt.

    A karmait Stryker és a Kanadai kormány titkos Weapon X programja teszi különlegessé, azaz bevonják Adamantiummal…a rendes sztori alapján ekkor Rozsi vadként él az erdőben állatias énjével (no human connect ekkor)…És csak mint kisérleti alany vesz részt a beültetésben…

    Mivel túléli (sőt lemészárol mindenkit) megkeresik befogják és a mutáns génjeiből beinekcióznak egy őrültet (Deadpool), aki ez alapján születik meg.

    A fémet a csontvázáról Magnetó elleni harcban elveszíti.

    Kb. ennyi. :)

    A film várós, a trailer alapján sokmindent felhasználtak az eredeti sztoriból.

  30. Human:
    Gyerek Rozsi csontkarom-fémkarom dolog
    movieweben néztem flashben, mert melóhelyen voltam és ott a kis kép meg a gyors képváltás közben nekem elég fémes-fényesnek tűnt. benéztem. HD-ben rögtön látszik, hogy nem fém.

    Viszont az a csávó, akit a gyerek leszúr az ki(1:37)? A szakálla és ruhája alapján, olyan, mint Kardfog, de éppen csak egy villanásra látszik, és szerintem nem Schreiber volt a színész. Mondjuk lehet ezt is én néztem el.

    Mooozes
    A gyerek Vihar/Ciklon 1:53-nál látható. Már ha ő az. Attól függ az adamatium beültetés időben mikor volt, mert szerintem az a kislány túl fiatal Ciklonnak, vagy eltellik 20-30 év ez és az X-Men film között. A kislány Emma Frost melyik lenne?

  31. Llew, a gyerekes résznél tényleg nem Schreiber a színész, kikockázva még látszik is, hogy normálisak a körmei, vmi másik brutálborostás csávó, aki épp arra téblábolt:)

    Emma Frost 1:57-nél tűnik fel, gondolom ő az (kristállyá változik a bőre, tudtommal más nem rendelkezik ezzel a tulajdonsággal a marvel univerzumban)

  32. 1ébként poén, most néztem újra a ragyogást, hát jack nicholsonnak tök rozsomák feje van..: D illetve jackman olyan mint torrance, de egy az egybe.

  33. Mooozes:
    Az a csaj szerintem már nem annyira kislány, de fene tudja. Viszont éppen időben változik át, hogy a melléről lepattanjon egy lövés.:)

  34. Nekem itt valami bűzlik.
    Valahogy nem kóser az egész, ahogy fölépítették a trailert, az a zene annyira nem illik hozzá, plussz olyan vérkomolynak állítja be az egészet mintha valami Shakespeare dráma készülődne.
    Amúgy kicsit várom, de csak óvatosan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.