Night At The Museum 2 trailer? Jöhet?

Egy poént találtam a trailerben, a legvégére rejtették és egy T-Rex vesz részt benne. Amúgy tipikus második rész? Több pénz, több híresség, ennyi? Nem tűnik sokkal izgalmasabbnak mint az első rész, csak Amy Adams lenyűgöző abban a cuccban.

21 hozzászólás a “Night At The Museum 2 trailer? Jöhet?” bejegyzéshez

 1. Na ez szánalmas. Az ÉAM – bár nem láttam – tipikusan nem az a folytatásra termett darab. Tökugyanazok a szereplők itt is,csak a helyszín változott. Ez így az abszolút pofátlanság kategóriája, ráadásul villámgyorsan dobták össze, ez is biztos jót tett a forgatókönyvnek – bár hülyeséget írok, az nem hinném, hogy valaha is megíródott.

 2. “Na ez szánalmas. Az ÉAM – bár nem láttam – tipikusan nem az a folytatásra termett darab” lathatatlanba jol kijelentetted ezt…

 3. már nem azért, de nekem nem jött be, túl gyerekfilm, de az efféléket direkt úgy csinálják, hogy folytatható legyen és ez folytatható, hiszen rengeteg lehetőség van még a múzeumban

 4. “Ez így az abszolút pofátlanság kategóriája, ráadásul villámgyorsan dobták össze, ez is biztos jót tett a forgatókönyvnek ”

  ezt nem is értem.

  volt valami gyűrűk ura évenként, karib tenger majdnem évenkénti, fűrész évenkénti flytatással, erre jön egy tipikus 3 éves kihagyással adott folytatás és villámgyors.

  2006 második legsikeresebb filmje volt, a néző akarja, hogy folytassák, mi itt a baj,

 5. első nem tetszett, de mint családi film teljesen van létjogosultsága. Ezt sose értettem, ha nekem nem tetszett másnak se csinálják hozzáállást.

 6. Szerintem viszonylag jó film lesz… án bírom a Ben Stileres fílmeket.:D
  Hát remélem majd azt nyújtya amire várok.

 7. nem láttam az első részt, de ezután a trailer után lehet hogy adok neki egy esélyt.
  Az milyen már, ahogy a Gondolkodó izmozik a Vénusz-szobornak. XD Fájá Páwá!

 8. az elsőt láttam, és kínosan gyenge volt. én szégyeltem magam Stiller helyett, pedig amúgy bírom a csókát

 9. a tréler nem rossz, vélhető az is, hogy történet hasonló lesz (nagy zűrzavar után minden érintett számára megnyugtató megoldás reggelre), de lássuk be, rengeteg múzeum, rengeteg műkincs, ennek okán számtalan epizódra való lehetőség maradt.

 10. A trailer alapján benne van ebben a filmben simán a 3. rész is. Alig várom már, h láthassam. Ez egy látványos,aranyos kis könnyed kalandfilm.
  Akinek bejött az első, annak ez is tetszeni fog.

 11. Utálom ezt a Stiller srácot de ezt akkor is meg fogom nézni. Az első is jó volt és ebben is rengeteg lehetőség van. Aztmondom: majdmeglátjuk!

 12. gondolom a második résztől se kell többet várni mint az elsőtől, amolyan tipikus papa-mama-gyerekek családi mozifilm. ha ki akar mozdulni moziban, ha nem, szvsz max. egy év(se) és TV-ben is meg lehet csodálni.
  az más kérdés hogy milyen mércét üt meg a kategóriájában, de hát amíg eladható nevekből és effektekből ill. egy valamennyire követhető ponyva sztoriból áll a film, amire bőven van kereslet, addig lesznek ilyen filmek no meg a folytatásaik is. üzleti érdek vs esztétikai érték.

 13. miért..miért..miért..miért?! *veri a fejét az asztalba* az 1. rész nagyon ott volt a top-on most minek ebből is 2. részt csinálni? :”( lehet hogy jó lesz nem ítélkezem előre, de miért kell minden jó filmet továbbragozni az isten szerelmére! ….

 14. “ha ki akar mozdulni moziban, ha nem, szvsz max. egy év(se) és TV-ben is meg lehet csodálni.”

  Erre abból következtettél, hogy még az első részt sem adták tévében? :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.