Szállító 3 (Transporter 3)

Most mondjátok meg, ilyen nehéz autós akciófilmet csinálni? A Transporter 3 forgatókönyvírója ha kap az elkövetkező években munkát, akkor nagyon csalódott leszek, mert olyan gagyit alkotott, hogy a végtelen számú majom simán jobbat csinálna nála. És akkor az alkotott szóval még túl sok kreditet adtam a csávónak.

Szállító 3 - a fegyvert Frank fejéhez esete

A történet? Idióta, mert idióta. Lelőném a filmben található csavart, vagyis nem csavart, csak meglepetést, ha elárulnám miért kell furikázni Franknek (“drive my own car”), de olyan kaliber, hogy fogjátok a fejeteket utána, annyira nevetséges az indok. Na mindegy, még akár így is lehetett volna jó a film, ha nem b*sszák el az akciójeleneteket. Bár a kamerát nem rángatták annyit, mint mondjuk a Bondban, ami kivágta a biztosítékot ugye, ellenben a vágás valami katasztrofális volt. Nincs pénz kaszkadőrökre? Vagy nem tudom miért kell a közelharcot ilyen gányra venni.

Fordul vágás, ütéshez kinyújtja a kezét, vágás, betalál majdnem az ütés, vágás, elesik az ellenfél, vágás. Ez még rendben is lehetne, de pont a fizikai erő nem jön át, piheharc lesz, Bud Spencer és Terence Hill szintű, csak itt komolyan gondolták ott meg össznépi mulatozás. A színészek képességeit hagyjuk, bár Statham továbbra is jó akcióhős szerintem, csak jobb alapanyag kellene hozzá, mint amiket mostanában beszerez.

Amit nem értek, hogy a csajra miért mondja mindenki, hogy jó volt, amikor nulla csábítást lehetett érezni szinte végig, főleg mert többnyire hisztis picsa volt, aztán pedig komolyabb csábító, nevetséges váltásokkal. De ilyen 10 perce üldözik őket és még akkor is Franket basztatja valami hülyeséggel, aki épp ezerrel koncentrál a vezetésre, erre rádöbben a csaj, hogy tényleg üldözik őket. Aki viszont ehhez a gagyi forgatókönyvhöz elment, az a PB-ből a zsebes, Robert Knepper. Tényleg gyengus fő-főgonosznak, de ebbe a cémoziban nem annyira.

Szállító 3 értékelés

Szóval, a kérdés adott: tényleg ilyen nehéz autós akciófilmet csinálni? Pedig a első Transporter simán marhajó, a 2. nem annyira, de még az is jobb ennél a szörnyűségnél. Aki csak a trailert látta eddig, az örüljön, mert az tényleg jó, a film már nem annyira. Nincs szívem 4/10-nél kevesebbet adni, mert hát akciófilm amiben pénz is akadt, de azért sajnos kerülendő. Kivéve ha pisztolyt fognak a fejetekhez, hogy namármost ezt megnézitek, ahogy ezt a fenti képen látjátok, mert akkor persze nézzétek az életetekért.

human
írta
2008. 12. 20. 01:53
megjelenés
56
hozzászolás


56 hozzászólás a “Szállító 3 (Transporter 3)” bejegyzéshez

 1. Akkor ezzel el is let döntve, hogy még azért megnézzem-e moziba jövőhéten, vagy nem :) Marad dvd vagy majd néhány év múlva tv2-ős szupermoziba bepótolom :)

 2. Nagy csalódás ez a film :(
  Nekem az első nagyon bejött, a második meg még annál is jobban és vártam, hogy toppolják de a forgatókönyv meg az operatőri “munka” tényleg elveszi a hangulatot pedig nem lenne ez olyan rossz.
  Better luck next time :(

 3. Jövő héten biztos nem nézi senki moziban mert február 5 a premier ha jól emlékszem.
  Lehet, hogy egyedül leszek, de szerintem egyáltalán nem voltak olyan gázok azok a vágások, a Bondban sokkal zavaróbbak voltak. Teljesen korrekt volt az akció, bár mintha a végére már nem pörgött volna annyira.
  Natalya többé-kevésbé bejött, de sajnos nem a színészi képességei miatt. Nézni viszont pont jó volt.
  Szóval én azért nem kedvtelenítenék el senkit a filmtől

 4. a 4/10 teljesen reális értékelés valamelyik este néztem meg és valahogy olyan semmilyen még Statham sem viszi el a vállán pedig nagyon bírom a filmjeit de majd a Crank 2 majd talán kárpótol.

  Még a vágás fel sem tűnt, de a történet az katasztrófa. Nem volt semmi megdöbbentő a végén lévő csavarocskában.

  -SPOILER-
  Amikor a bmx-el üldözte a kocsit akkor úgy el kezdtem röhögni hogy majdnem leestem az ágyról.
  -SPOILER END-

 5. Sajnálom hogy nem ütött a film, az idén a Death Race nekem bejött Stathamtől. Kicsit oda kéne figyelnie miket vállal be, hogy ne ússzon el a gagyikkal, mint JCVD és társaik.

 6. Sztem meg jó film volt, annak ellenére,hogy gagyi történet, kevés akció. Tény, hogy nem annyira jó mint az első rész, de a másodiknál mindenképp :P

  Említettem már, hogy a történet egy nagy baromság? :P Én 6 pontot adnék rá.

 7. “a 4/10 teljesen reális értékelés”

  nem reális. ez a film 1/10-et sem ér, egy talicska hígfosás az egész. nem is értem, hogy lehet az ilyesmit pénzelni…

 8. Már az első rész se volt az a vérprofi akciófilm, a 2 szóra sem érdemes. Ezt majd 1x megnézem, ha kínozni akarom magam.

 9. Amikor láttam a trailert arra gondoltam, lehet benne fantázia és megnézem majd moziban. Aztán úgy alakult, hogy látam 2 napja otthon xD

  Sajnos csalódtam a filmben. Még Statham sem tudta elvinni pedig komázom a faszit. A verekdős jelenetek sem voltak olyan jók, mint az előző filmekben és a sztori is elég tré volt. Illetve nem maga a sztori, hanem ahogy megvalósították.

  SPOILER

  Az ukrán “szépség” meg minden volt csak szép nem. Idegesítő HP-t játszott. Nemis tudom, hogy vethetett volna szemet egy ilyen csajra a szállító. Drogos, alkoholista, ronda…

  Mindent egybevetve. Ha Statham iszonyat hasizmát(hogy a franba lehet ilyet csinálni???) és a király verdát is belevesszük akkor 5/10…

 10. Az autós üldözéseknél a gyorsítások elég benny hillesre sikeredtek :).

  SPOILER
  Az alkotók teljesen elfeledkeztek arról, hogy a film közepén betörették a sofőrülés melletti ablakot az Audin, Statham-mel:). Általában nem szúrom ki az ilyen bakikat, de ez nagyon gáz volt.

 11. Kár ezért. Statham minden esetrá nálam örök király marad, de ha nem vigyáz le fog csúszni…
  Pedig szerintem simán megtehetné, hogy válogasson. oké ez sorozat és a szállító nélküle elképzelhetetlen, de akkor is. hol van már a ravasz az Agy, a Blöff, vagy a Banki meló…

 12. Oké, én is láttam a filmet, és muszáj írnom róla pár sort spoileresen, mert ennyire értelmetlen filmet én még nem láttam:D Nem is tudom hol kezdjem.

  SPOILER

  Igzából az egész történetet úgy ahogy van nem értettem. Ugye a végén kiderül, miért kellett a csajt szállítgatni, és hát bizony majdnem letettem a hajam. Miért nem elég bezárni egy szekrénybe egyszerűen? De talán ez a legkisebb gond, mert a film folyton lemondó fejrázásra késztetett. Pár példa:

  A film elején amikor a kocsi lyukat üt a falon, Statham meg futna a mentő után, ha átlép az ajtónál 3szor nagyobb lyukon, kint van a mentő előtt. Erre ő körbefut mindenen, hogy az ajtón mehessen ki (amikor kimegy, akkoris ott a hatalmas lyuk a falon…). Gondoltam ezt a jelenetet nem ronthatják el jobban. Tévedtem. Mert amikor hősünk fut, olyan gyorsan teszi ezt mint Szuperman:D Még csíkot is húz maga után. Meglehetősen vicces egy komoly filmben.

  A következő vicces, hogy a csaj az egész film alatt teljesen logikátlanul viselkedik. Elején teljesen be van durculva, hozászólni sem lehet. Egészen addig, amíg Statham papa előnem ad egy strip-tease kungfu koreográfiát, ahol megcsillogtatja felsőtestét. Innentől a csajnak csak a szexen jár az esze… Ki érti?

  Azt is megmagyarázhatná vki, hogy MIÉRT kell minden utazásnál az ételekről beszélni? Ráadásul nem tudom ki hogy van vele, de ha azt kérdezi vki mi maradt meg a filmből, egyből ezek jutnak eszembe, ugyanis olyan beleéléssel beszélnek az ételekről, mintha egy jobb féle drámában szerepelnének:D

  Már nem lesz sok ígérem, de még volt 2 rész ami nagyon tetszett:) Egyik a vízbe esett kocsi felhozása, aminél szerintem a minimális fizikai tudással rendelkező emberek egy emberként hördülnek fel a moziban. Kérdem én, ha a kerekekből kiengedett levegő felfogásával ki lehet emelni a kocsit a vízből, akkor miért süllyed el eleve a kocsi a vízben?:D (az mondjuk egész tetszett, hogy a kerékből ő is szippantott egy kis levegőt, bár nem tudom mennyire működik :))

  És elérkeztünk ahoz a részhez, ahol a térdem csapkodtam a nevetéstől, névlegesen az utolsó nagy csatához. Nem néztem át a stáblistát, de biztos vagyok benne, hogy ezt a részt egy burleszk film rendező készítette, minden máés lehetőség ki van zárva. Az egész annyira gyors (nem, nem kicsit felgyorsított, hanem olyan, mintha Superment látnánk felgyorsítva), hogy az már szánalmas. Az átdobás nem átdobás, hanem villámgyors helycsere, stb.

  Egyébként a fimet olyan szempontból érdemes megnézni, hogy a fényében csomó addig rossznak vélt film hirtelen feljavul:) Én végig direkt vártam a következő agyatlanságot benne, és nem is kellett sokat várnom. Ami azért jó volt, hogy láttuk benne budapestet, meg pár régi szaknévsort. Mindig jó ha van vmi magyar utalás egy filmben. (Az mekkora már, hogy Budapestről Bukarestre mennek… gondolkoztam van-e még ilyen nevű hely, ami rímel ezekre)

  A film legnagyobb hibái a forgatókönyv, ami össze vissza kapkod logikátlanul. (sokszor éreztem úgy, hogy 2 jelenet közé kéne még egy 5-10 perces rész elmagyarázni mi történt, csak akkor leállna az akció). De sajnos az akció nem nagyon áll le, sőt többszörös sebességgel pörög végig:)

  Nah abbahagyom az írást, mert sztem így sem fogja már senki elolvasni, de azért ki kellett írnom magamból:)

 13. kain: én elolvastam :)

  szerintem is nagyon gyenge film volt. nekem mondjuk egyik sem jött be, ez viszont az összeset alulmúlta. 3/10 legjobb esetben is, de akkor felfele kerekítettem.

 14. SPOILER

  Kain_ jól összefoglaltad a legnagyobb hülyeségeket a filmben.Azért még hozzátenném, hogy mikor kijött a vízből a verda, pöccre indult:)

  Az üldözéses jelenetek felgyorsításáról a Knight Rider jutott eszembe. Ilyet 2008-ban? Argh…

  Ehhez a fimhez képest a death race szerintem fényévekkel jobb.

 15. Nekem 1/10.
  Nagyon gyenge volt.
  Sammy bunyója siralmas volt. Ő tud verekedni! De ha megmutatja mit tud szegény szállítónknak esélye se lett volna.
  Ez is ritka, hogy Budapest nem Budapesten játszódik. Inkább fordítva szokott lenni, volt már itt Párizs, Buenso Aires stb..

 16. Az egész film egy audi reklám volt. Annyira páncél hogy még a beton fal sem kottyan meg neki, bár ha jobban belegondolok lehet K.I.T.T volt a példakép.

 17. Amikor elkezdtek kajákról pofázni és megszólalt vmi nyálas fos zene ami kb aszonta “nah ez most iszonyat romantikus rész”. Nah ott kapcsoltam ki a csába. Ezek szerint jól tettem. Ezt a fos filmet te jóó ég.

 18. lehet tényleg fegyvert fogtak Statham fejéhez, hogy elvállalja :)

  SPOILER
  Kain: a discovery-n van egy sorozat a mythbusters (legendarombolók magyarul asszem), ott egyszer kipróbálták, lehet-e a gumikból kijövő levegővel életben maradni. Hét megcáfolták :)

 19. SPOILERre reagalnek:
  “Kérdem én, ha a kerekekből kiengedett levegő felfogásával ki lehet emelni a kocsit a vízből, akkor miért süllyed el eleve a kocsi a vízben?”
  Gondolatkiserlet: beledobsz egy kereket a vizbe. Elmerul. Utanaugrasz. Fogsz egy lufit. Felfujod odalent a lufit a palackbol kiaramlo gazzal. A lufi fel fog emelkedni. Ha elegge felfujod, akar a kereket is ki tudja emelni. A felhajtoero a terfogattol fugg, az abroncsban tulnyomas van, ha kiengeded a gazt, kitagul (megno a terfogata), igy azonos mennyisegu gaz nagyobb felhajtoerot hoz letre.
  Ugyan a jelenetet nem lattam (es nem is fogom), de felteszem, valami ilyesmi tortent a filmben. Elvileg(!) lehetseges, akar ki is szamolhatod, hogy mekkora felhajtoerot lehet kicsikarni negy felfujt abroncsbol. Sejtesem szerint nem eleget, persze ha _nagyon_ felfujtak…

 20. ritka ganéj film volt, amugy nem értem a crank 2 től mit vártok….már az 1 is ritka nevetséges volt…

 21. Hát ez király írás volt human, végigvigyorogtam… A filmet meg persze nagy ívben elkerülöm.
  Kösz!

 22. Ez valóban rémes volt, de a Crank pl. iszonyat jó volt. Persze aki utóbbit komolyan vette, az feleslegesen néz filmeket.

 23. “Azt is megmagyarázhatná vki, hogy MIÉRT kell minden utazásnál az ételekről beszélni? Ráadásul nem tudom ki hogy van vele, de ha azt kérdezi vki mi maradt meg a filmből, egyből ezek jutnak eszembe, ugyanis olyan beleéléssel beszélnek az ételekről, mintha egy jobb féle drámában szerepelnének:D”

  Hát öcsi látom figyelted a filmet
  Elég égő pont egy ilynebe belekötnöd látszik mennyire figyeltél attól hogy te valamit nem értesz attól az nem szar…
  am a válasz a kérdésedre: hogy oldják a feszültséget…
  gratulálok hogy egy ilyen dologba tudtál belekötni:)

 24. Én megnéztem és sajnos tényleg szar volt, de ez igaz az előző két Transport-er részre is.
  Ezerarcú Statham, valahogy mindig Bruce W. jut róla eszembe…xD

 25. Hát hogy röviden jellemezzem a filmet: EGY NAGY NULLA!

  komolyan, sehol nincs az elődökhöz képest! se látványban, se történetben. Oks, az előzőekben is a történet csak olyan “mellékes” dolog volt, de hát itt egyszerűen nevetséges.
  gyakorlatilag egy normális autós üldözés nem volt benne, ami kicsit is izgalomba hozott volna.

  Jah, és a kocsi…nem unalmas már ez a 8as Audi? még csak kicsit se sportos…

  A verekedések meg ezzel az állandó vágással élvezhetetlenek és zavaróak voltak. Michael Bay is jobban oldotta ezt meg.
  És nem tudom kinek tűnt fel, de a csajnak 98%ban csak a fejét mutatták… állandó közeli képek… engem zavart egy ilyen filmben.
  tehát nem gondolom, hogy ezt valaha is újranézem.
  értékelésnek meg max egy 3pont.
  sajnálom, pedig a referenciája jó volt..

 26. “ritka ganéj film volt, amugy nem értem a crank 2 től mit vártok….már az 1 is ritka nevetséges volt…”

  ej, logika, kollega. nyilván az várja a crank 2-t, akinek tetszett. csak nem nehéz felfogni.

 27. “nem unalmas már ez a 8as Audi? még csak kicsit se sportos…”

  nem sportos? :) akkor milyen? vagy mi a sportos? :P

  azé leszólni egy S8-as audit, nem is tudom, olyan felesleges dolog. értjük, hogy nem tetszett a film, de ennek a verdához semmi köze nincs.

 28. Mindezekkel nem tudok vitatkozni, de két sör meg 3 tál popcorn mellett nem voltak zavaróak a dolgok annyira. Főleg, ha számba vesszük, hogy Transporter rajongó vagyok, és a kettőnél jobban tetszett, és az is ott figyel a polcomon:)

 29. Nekem is volt már “szerencsém” látni a harmadik részt, hát…. mit mondjak ultra gagyi. Mondjuk nekem már a második rész se tetszett, sőt az első is hagyott némi kivánni valót magaután.

 30. “de két sör meg 3 tál popcorn mellett nem voltak zavaróak a dolgok annyira”

  azta, te aztán nagy fogyasztó vagy. ennyi rágcsa mellett még uwe boll filmet is végignéznék :D

 31. Hát jah 4/10… és az is jó indulattal… nagyon vártam a filmet… a trailer után is, és akkor teljesen nevetséges gagyi izé lett belőle… nem is a logikátlan dolgok miatt, de a felgyorsított képsorok… sehol nincs az első két részhez képest, el lett cseszve nagyon:S rohadtul sajnálom…
  Statham meg tényleg nem volt az igazi… Robert Knepperbe meg mondjuk nem különösebben csalódtam, picit nevetséges volt mint főgonosz, ez igaz, de vele nem volt bajom :) Ez jobb szerep volt neki, mint amit a Hitmanban csinált…

 32. Hatalmas csalódás volta a film, az utolso 10 percet már csak áttekertem. Unalmas, a story nagyon gagyi, nekem sem a verekedések nem jöttek be, mert tul eröltetettnek tüntek, minhta na jo, akkor ide most tegyünk be 3 perc harcot.. Az első két rész kedvenc filmjeim közt van, de ez…

 33. sajnos én sem tudok sok jót mondani. az sem magáról a filmről szólna. ez most tényleg gyengus lett.. maxmax5/10

 34. az a vicces, hogy osztálytársam akárhány filmet dícsér, nekem sose tetszik, és már azt hiszi direkt csinálom…
  ssajons ebbe is caslódtam :S komolytalan film. 3/10

 35. Osztom a kritikát. Elnézegettem de nem hatott meg nagyon a csaj meg kész az ideg kerülgetett tőle föleg amikor odacsövel a padlóra, utna meg “szenvedélyesen” nyomul. Kicsit kezd marveles halhatatlanság feelingje lenni és a biciklis jelenet is kicsit sok ami utána a jön azzal a szerencsétlen audival a vége felé az meg vicc.

 36. Hmm… haverokkal pár sör mellett néztem a filmet pont egy hete. Szerintem annyira nem gáz, mint ahogy itt sokan írnak róla. Az igaz, hogy tele van bakikkal, meg a sztori is olyan amilyen, de egy ilyen filmet nem is a mélyenszántó gondolatok miatt néz meg az ember.

  Egy kommentre reagálva:
  Azért egy Audi A8-asról lekezelően talán nem kéne beszélni. Ha saját tapasztalatból írod, hogy szar, akkor bocs, nem szóltam.

 37. Tényleg rendkívül gyenge film volt. Az akciójelenetek olyanok voltak mint valami Benny Hill show. A pesti jelenetről ne is beszéljünk, de legalább fellelhető benne 1 pannon matrica :D
  jóindulattal 5/10

 38. Ez szinte annyira gyenge, mint a Bangkok Dangerous (az nálam 10/2 volt)

  Csípem az agyatlan akciót, de ez… Ahogy már leírták: Benny Hill-es gyorsítások, értelmetlen vágás, olyan “szupernő”, hogy bármely 5 tetszőleges 20-25 év közötti magyar nők között akad legalább egy jobb, elbaszott bunyók (mi a f*** történt Corey Yuen-nel?)

  A történet meg valszeg Kiszel Tünde-Rubint Réka koprodukcióban készülhetett…

  10/3

 39. Örülök, h nem adtam ki pénzt erre az agyatlanságra. :) Abszolút egyetértek veled Human, a forgatókönyvíró óriási gagyit dobott össze. Ennyire semmitmondó szövegeket, és a történet…
  Nálam 3/10.

 40. tényleg ratyi film
  jól láttam h a verekedések fel vannak gyorsítva? XDDDDDDD
  naja meg az a bizonyos üldözéses jelenet ahol nem csoda h nem láthatjuk az arcát főszereplőnknek XD
  hát jó sokat röhögtem rajta
  a kettőben is nagyon gagyik az efektek de ebben? meg azok a csodálatos romantikus jelenetek.. egy akciófilmben?

  najó mind1
  nincs értelme folytatni… ez se olyan szXr h muszáj legyen megnézni

 41. Human, miért mondod hogy a 2.rész jobb volt ennél? Sztem meg ez volt jobb a 2. résznél már bocs. 6/10!

 42. Szerintem ez a film egy rakás sz*r volt…

  SPOILEREK

  Pocsék sztori (ok, akciófilmnél nem ez a lényeg de azért akkor is), sőtt inkább nevetséges…a csaj olyan volt, hogy ennyi erővel egy gumibabát is mellé rakhattak volna…

  Igazából csak a kocsi, Szökéses T-Bag, meg Statham bácsi dobott valamit az összképen, de még ezzel együtt is szánalmas vol…valahol a “tó-aljáról-táskába-levegőt-engedős” résznél mentem ki hányni…ott kellett egy kis erőgyűjtés, hogy ha már elkezdtem nézni, be is fejezzem…/bár már amikor a “csábító” csaj a bolt végébe pisil, ott fogtam a fejem/

  Na jó, nem fikázom, sztem a szállító 1 még elment, a kettő már eröltetett volt, de még nézhető…ez meg a mélypont…inkább csináltak volna egy 5 perces reklámot az Audiról, annak magasabb lett volna a filmtörténeti értéke : /

 43. Ja, és az, amikor a biciklivel kerget EGY GYÁRON vagy min át egy repesztő AUDIT…az meg már a sirvaröhögős…tényleg Beny Hilles volt :DDDD

 44. Szerintem a három rész közül ez volt a legjobb, sőt talán az utóbbi idők legjobb akciófilmje! Nyugi csak vicceltem :D Ma szántam rá magam, hogy megnézzem a filmet, amit sikerült is teljesem érzelemmentesen véghezvinnem. Annyira közömbös volt számomra ez a film, hogy nem érdekelt, hogy mi fog történni , megmenekülnek e, vagy hogy élnek e vagy halnak Statham-ék. Az ukrán szép csaj (ááá dehogy) többet alszik a filmben mint amennyit ébren van és ahogy itt már mások is írták valóban meglehetősen szélsőségesen viselkedett a film során, lehet skizofrén a lelkem, csak ezt így külön nem hangsúlyozták ki :) Azon is elmerengtem, hogy vajon Statham bácsi tudna e csak egy ember ellen verekedni? :) Ezektől és az általatok is leírt szemet szúró dolgoktól is eltekintve meglehetősen gyenge eresztés lett a Szállító 3, aminek sikerült véleményem szerint alulmúlnia a második részt is, mert bár abban is voltak nevetséges jelenetek, akkor is nagyságrendekkel jobb mint ez a rész. Valójában csak az motivált a 3. rész megtekintésére, hogy láttam az előző kettőt, és az érdekelt, hogy mit találtak ki erre a részre. Bár ne lettem volna ilyen kíváncsi :)

 45. Az akció bemutatása engem nagyon zavart. Tényleg sok vágás volt, azt se tudtam ki üt kit (na oké, vajon ki kit :/ költői kérdés)…

 46. Az ilyen egyszeri élmény akciófilmeknél a folytatások minőségének romlása elkerülhetetlen.

  Szerintem már a Transporter 1 is nagyon döcögött az első óra után (bár addig egész jó volt … főleg akkor).

  De ezek a folytatások még silányabbak. Főleg, m nem tud újat hozni.

  Ha még a történetben sikerülne is, a karakterekben akkor sem menne.

  Ez a film egyszerűen katasztrófa volt minden téren. De ez kit lephetett meg. Hiszen a Transporter 3-ról beszélünk.

  Ez olyan mint ha valaki meglepődik azon h a Story magazinban nincsenek tudományos cikkek.

 47. Human kritika 8/10 (bocs human :( )
  Kain kritika 9/10
  a kommentek olvasása 10/10!

  A film pedig 3/10.

 48. Ebben a filmben csak Robert Knepper játékával voltam elégedett. Statham nem tehetett a “vereségről”. nem volt “mozgástere” a filmben. A romantikus szálat nem kellett volna ennyire belevinni a filmbe.

  BP ábrázolásával se voltam elégedett. Na meg azzal h minek utazik ennyit szerencsétlen Frank Martin?

  A hangulat túl komoly. Ez nem a Polip vagy a Die Hard 2 és Die Hard 4 filmek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.