From Paris With Love trailer

Travolta a Nic Cage ösvényre lép? Vicces akcióthriller főszerep, amiben kopaszon és viccesen nyomja (legalább a paróka kórt nem kapta el) egy RPG-vel. Már nyomod is a playt a traileren, mi?

Amúgy Luc Besson az egyik író, meg ő öntiötte a pénzt, a rendező pedig a B13 atyaúristene. Még az is lehet, hogy jó akciófilm lesz belőle.

Remélem a film legfaszább robbantását nem lőtték el a trailerben.

12 hozzászólás a “From Paris With Love trailer” bejegyzéshez

  1. Ez így elsöre erösen közepesnek tünik, de Travolta feje – mint a gonosz hiszpán elítéltek a filmekben:)

  2. jó lesz ez, látom Travolta hozza a kemény jópofa figurát, ami neki a legjobban áll, Rés a pajzson, Ál/arc, azért Bessontól félek, már a neve inkább elrémít, mint felcsigáz, de azért még 1-2 dolgot néha behúz (pl:Taken). “Welcome Paris BaaaByyyy” odabasz :-D

  3. és ne felejdük, h Pierre Morel szállította nekünk a Takent is, szal bízok benne h tömény móka lesz ez a film is ^^

  4. az Ál/arc óta nem volt igazán jó filmje amiben főszerepet játszott, csak sok közepes vagy elcseszett, szóval itt az ideje valami ütősnek. Sanszos.

  5. a lonely hearts egész jó film volt seraphin, na nem pont travolta, hanem gandolfini miatt höhö, de azért az egy vállalható filmje.. asszem 3-4 éves.

  6. nemtom, nekem spec bejött a dolog, lehet belőle valami szórakoztató. az a kopasz fej, meg a szakál elég komoly. egyszer már durvát tudott újulni a faszi, talán szükség is lenne már rá mehin. bár ez a film nem tűnik komoly sansznak erre. :)

  7. Egy Golden Globe jelölést azért a tavalyi Hairspray-ért is kapott. Igaz az teljesen más kategória.

  8. Na, ez azért így elég kedvemre valónak néz ki! :) Hál’ Istennek Travolta még mindig tud átkozottul cool lenni. “Welcome to Paris baby!” Ezzaazz!! Robbants, John!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.