Land Of The Lost poszter

Ha a dínók nem hoznak lázba, akkor a Pushing Daisiesből Anna Friel talán? Mondjuk Will Ferrell egy családi kalandfilmben az nem annyira várós.

A forest ranger along with his two children inadvertently stumble into a mysterious land populated by dinosaurs and other creatures, including the mysterious and dangerous race of Sleestak.

Land of the Lost poszter, Will menekül egy Dínó elől

12 hozzászólás a “Land Of The Lost poszter” bejegyzéshez

 1. Hát amennyire én tudom, ez nem családi kalandfilm, hanem retro-scifi vígjáték paródia….szóval Will Ferrel agymenés xD
  Jöhet!

 2. Helsing elméletét erősíti, hogy Danny McBride is a szereplők között van, tehát annyira komoly film nem lehet:D

 3. Helsingnek van igaza egy retro sci-fi agymenés lesz Ferrel-rel, és egy 1974-es TV-sorozatot dolgoz fel, részemről várós :-)
  pár kép már van is fent a neten, amin pár “gumiruhás” retro alien látható :-D valaki nyilatkozta is, hogy kerülik a sok CG-t, inkább bábukkal, maszkokkal, ruhákkal oldják meg a dolgokat, hogy minél retrósabb kinézete legyen a filmnek.

 4. erre mi jutott eszembe?
  “…from the land of the lost,
  of course, it’s the method
  man, from the wu-tang clan…”

  jee.

 5. Igen, az ott Red (aka Danny R. McBride). És ha igaz ez a retro-scifi paródia, akkor mindneképpen bepróbálom, és nem csak a csodás Anna Friel miatt.

 6. Hát ezt nem hiszem el b+. :D Aszittem na most valami új fasza kis dínós kalandozós film végre, erre lejebb tekerek és Farell idióta feje. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.