Nagy az Avatar-hiszti?

Vagy csak az ünnepi pangás tehet arról, hogy ez a kép egyáltalán minimális vizet ver. Annyi van rajta, hogy Cameron dirigál az Avatar forgatásán. Húú, de izgi. Jöhetne már valami tényleges anyag a filmből inkább!

Avatar - Cameron dirigál

human
írta
2008. 12. 23. 21:28
megjelenés
32
hozzászolás


32 hozzászólás a “Nagy az Avatar-hiszti?” bejegyzéshez

 1. Hát ez tényleg izgi, am mit lehet tudni a filmről én csak annyit tudok, hogy ez lesz Cameron új hiperszuper remekműve.

 2. ennél többet csak azok tudnak akik a filmen dolgoznak (plusz még annyi hogy valami idegen bolygón fog játszódni kék emberek közt)

 3. cameron nagyon benn akar tartani minden infót. csak ne ez legyen majd a film halála,

  (‘de nyem, nyem, mer a kameron filmjét mindenki várja, várja mindenki a kameron filmjét’ : P)

 4. Ami még érdekes a képen: Cameron Battle Angeles pólót visel:D
  Valamint a mellette lévő srác a Terminator Salvation főszereplője is, akit a trailerben Bale szidalmaz egyfolytában:p

 5. hát elég lassan csepegnek az infók, jó azért még 2009 decembere odébb van (ha jól tudom), majd jön itt még több is, a kép semmit mondó, “de jó rajta van Cameron” kb. ennyi. Azért a beharangozott effektek, az újfajta 3D kamerarendszer amit maga Cameron fejlesztett ki (ami állítólag besza.ás élményt fog okozni:-))+ Cameron “Messiás” mivolta + a sztori, ami miatt még plusz ajnározzák a filmet a készítők, én őszintén megmondom így előre 2009 nagy filmje lesz, ide Star Trek, Wolverine, oda T4, T2 stb. ez ütni fog :-D + egy kis videócska az egyik CG-ról amit az Avatar fog használni, már ez is besza.ás, hol vagyunk már a Mélység titka vízkígyójától :-)

  http://marketsaw.blogspot.com/2008/08/amazing-avatar-tech-say-goodbye-to.html

 6. : D
  plusz érdekesség: cameron úgy is tud beszélni, h a füles rajta van, a srác meg úgy hallgat, h azt leszedte a fejéről : D

 7. Hát, azért a filmről és magáról a történetről is elég sok mindent lehet már tudni. Egy biztos: ez lesz 2009 legmeghatározóbb filmje.

 8. Hát ahhoz képest hogy eddig semmit sem láttunk még a filmből, ez a kép kész infóhalmaz :D A hiszti meg nem csoda, én is jobban várom mint az összes többi jövő évi filmet együttvéve, pedig a történetéről kb. fingom sincs :D De hát Cameron + brutál CG + 3D és már nem is kell többet mondani :)

 9. “Egy biztos: ez lesz 2009 legmeghatározóbb filmje.”

  szerintem csak egy valami biztos: hogy nem ez lesz.

  max jövőre jól kiröhögöm itt magam.

 10. A Battle Angeles póló meg ugye nem csoda, kár, hogy úgy tűnik mégse az lesz az Avatar után a köv projectje. Talán tőle lenne egy korrekt anime adaptációnk…

 11. lécci egy mondatban vki avasson be miről szól ez a film, csak hogy tudjam mit várhatok. nyilván nem kéne lelőni a poént szóval csak spoilermentesen.

  gigathenksz :)

 12. Egy idegen bolygon ragadt emberek harcolnak a bolygon elo valamik ellen a tulelesert, v vmi ilyesmi :P

  mellesleg Worthington-t Cameron ajanlotta be McG-nek, szoval ez nem rossz jel :D

 13. Én is bírom Cameron filmjeit, de az Avatar már most durván túl van lihegve. Miért olyan biztos, hogy 11 év szünet után Cameron ismét megrengeti a világot egy 300 millió dollár körüli produkcióval? Nálam még a tíz legjobban várt film között sincs 2009-ben…

 14. Brumi, csak azért mert ha csak a fele igaz amit dumálnak, már akkor megrengeti a (film)világot :-)
  van sok , de a legfontosabbak!
  1; Effektek, kb, olyan mérföldkövek lesznek mint a stop-motionban a 1933-as King Kong, vagy a CG megjelenése
  2; az új kamerarendszer, kb. olyan mint a színesfilm megjelenése
  +a sztorit is ajnározzák
  Persze ezek mind csak duma, de ha nem is filmművészetileg, de technikailag biztosan “megrengeti” a filmvilágot! Cameron nem dumál a levegőbe, főleg nem 11 év után :-D

 15. mellesleg mindenkeppen kell bizonyitania nekem Cameronnak egy Titanic fele nyaltengerbesullyedes ujtan :P

 16. sandor8206: Elhiszem, hogy technikailag nem lehet majd rajta fogást találni, de a gyenge forgatókönyvet és a rossz színészi játékot semmilyen CGI nem tudja helyettesíteni. Attól, hogy valami látványos, filmként még hagyhat kívánnivalót maga után. Majd meglátjuk…

 17. Azért Cameron régen a látványos de mégis jó színészes nevek közé tartozott. De komolyan, még Swarci antitalentumát (na nem az izmait) is rendesen tudta használni.

 18. jaja, és hasonló volt a mélység titka is, az is amolyan mérföldkő volt, és ott is mastrantonio és harris, biehn is marhajót játszott

 19. Ne kombináljatok már plíz. Cameron remek rendező, jól vezeti a színészeket, megalomániája viszont okozhat kellemetlen meglepetéseket. Következő két filmjére eltapsol 500-600 millió dollárt, ami bárhonnan nézve hatalmas összeg. Ne legyen igazam, de én buktaszagot sejtek.

 20. Brumi, már most megmondom neked, hogy bukta nem lesz, mert akkora hype van, lesz körülötte (pedig még semmit nem láttunk :-D)
  Sorry, nem téged akarlak meggyőzni :-) csak leírtam érdekességként, ha már kommentelek :-D

  Más, sztem már az első hétvégén tuti rekorddöntés, persze aztán majd lehet fanyalgunk a minőség miatt, de akkor már kifizettük a jegyet + még ha film “sz.r” is lesz, az emberek özönleni fognak az új 3D technikára, lsd. Utazás a Föld középpontja felé 3D, pedig aztán egy tényleg semmi film, de 3D miatt 2-szer megnéztem (nyereséges lett). Az Avatar-nál meg az új 3D-rendszer meg alapjaiban dönti meg a filmezési (kamera) technikát. Szóval ahogy winnie mondta, csak most rám, nyugodtan ki lehet majd nevetni engem is ha tévedek :-D
  Ja és még a hype-hoz visszatérve, Cameron nyilatkozta, hogy a 20th Fox-tól (remélem jó stúdiót írtam) olyan nagy és különleges reklámhadjáratot vár, ami eddig még nem volt, pl: megjegyezte nagyon tetszenek neki a 3D képek, fényképek és a technika amivel készülnek, és eltudná képzelni, hogy az Avatar poszterei is azok lesznek (ha jól emlékszem valami ilyesmit nyilatkozott)

 21. A technika nem minden, de Cameron általában a filmet is “hozza” az élményhez! Szóval a legjobbakat Neki(k) és várom nagyon a filmet.

 22. Cameron, nagyon nagy kedvenc. nálam a mélység titkával maximálisan belopta magát a szivembe:) respect neki!várjuk nagyon nagy szeretettel a dolgait:)

 23. Könyörgom hogy ez hard vagy high sci-fi legyen. Ezekből van a legkevesebb a moziműfajban. Az utolsó emlitésre méltó hard sci-fi amit láttam a Sunshine volt. Nem rossz az action sci-fi meg az űropera sem, ha jó a rendező, de ezek már ömlesztve vannak.
  Cameron úr, kérem, valami elgondolkodtatót…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.