Meglőtték a moziban dumáló k*cs*göt

De tényleg, most morbid lenne azt mondani, hogy végre valaki tett valamit? Sajnos a mozik nem fognak, mert fizető vendéget kitessékelni a teremből az biztosan nem opció nekik, még akkor sem, ha a filmrajongókat meg elvesztik közben, mert tahókból egyszerűen több van, ott a nagy pénz.

Na, a hír lényege, hogy egy csávó fogta a pisztolyát és a Benjamin button alatt dumálót nyugodtan lelőtte. Persze pszichopata volt, amíg megjöttek a zsaruk addig nézte tovább a filmet, de hiába szörnyű dolog ez nyilván (azért csak a kezét lőtte át, nem halt meg), a csávó akkor is dumált a film alatt. Egy tipp: ha a családoddal akarsz dumálni a film alatt, akkor valami dvd-t nézzetek meg otthon, a díványon ülve.

human
írta
2008. 12. 27. 11:10
megjelenés
43
hozzászolás


43 hozzászólás a “Meglőtték a moziban dumáló k*cs*göt” bejegyzéshez

 1. mivel mindenki kirohant a teremből, tök nyugiban nézhette tovább a filmet, végül is, ez is egy megoldás :D

  a minden moziba egy pszichopatát szlogen mellé még vmi auto mobilrobbanó nyavalyát kéne kitalálni, mert az a másik idegesítő dolog, pláne, ha felveszi, és elkezd üvölteni bele, hogy hangosabban, mert hangos a film…

  mindenesetre a fickó egy barom, sztem elég lett volna a levegőbe lőni egyet, akkor is mindenki kimegy a teremből, és senki sem sérül meg

 2. Vagy csak rászól hogy kuss köcsög me’ leverlek, azt elhalgat.:D Egyszer tesómmal voltam egy vetítésen ahol mellettünk 2 ember pofázott, tesóm úgy rájük üvöltöt hogy utánna lélegezni is alig mertek. :D Nem kell ehhez pisztoly:D

 3. Pszichopata a francokat! Ez egy felelős állampolgár volt, egy helyi hős, aki túllépett az általános elidegenedés indokolta önzésen és felelősséget vállalt mozinézők százainak filmélményéért. Arról már nem tehet, hogy a hülyék szétszaladtak, ahelyett, hogy kivonszolták volna a vérző k*cs*g*t a teremből és a derék shooterral nézték volna tovább a filmet.

 4. Kár, hogy itthon annál szokott lenni szúró,- vagy lőfegyver aki megengedi magának azt, hogy pofázzon a film alatt.

 5. Berserker: ahhoz azért alkat is kell. Én a 13 kilómmal rászólok vkire, max fölhorkan… Bár már elgondolkodtam a múltkor, h viszek be valami hangos dudát, és a fülébe nyomom a primitívjének…

 6. Haverommal voltam anno A sötét lovagon, elég nehezen győztem meg arról, hogy ezt a filmet simán megéri moziban nézni, de végül eljött, s nem kellett egyedül megnéznem a filmet. Na erre annyit pofázott a moziban hozzám, hogy majdnem lefordultam a székről. XD Kiment a film közben WC-re is , mikor visszajött: “mi volt, mi volt, mondjad már…” XD
  Mondom maradj már csöndben!
  Néha én is oda szólok egy haverhoz, ha van valami, de nem pofázom végig a filmet, csak utána szoktuk megvitatni a dolgokat!

 7. És rajtam csodálkoztak mikor egyetem alatt tökegyedül mentem délelőtti vetítéseken nézni a filmeket?! Nem is szeretek premierekre járni…

 8. Remélem ez itthon nem fog “divatba” jönni. Persze, idegesítő ha valaki dumál a moziba, de akkor sem az a megoldás, hogy lelőjük. És ha rosszul céloz és lelő egy gyereket, akkor is ő a “hős”?

 9. Megnézem a fejét, aki ilyen arcnak még visszapofázik úgy, hogy ő volt a hunyó, az valahol meg is érdemli, és esélyes a Darwin-díjra.

 10. Sajnos igaza van a posztírónak, hogy a köcsögök zsebében is ott a pénz, pedig én nagyon szívesen látnék olyan multiplex mozit, sőt meg is fizetném extra szolgáltatásként, ahol kifejezetten hirdetik, hogy teremőr van a filmek alatt, és aki megszegi a szabályokat, azt kivezettethetik. Elég lenne néhány alkalom, és a tahók átszoknának máshová, és lenne egy normális mozi.

  Sajnos ezt nem fogják meglépni, pedig milyen jó lenne.

  Be kellene látni, hogy ha a morál egyszer megszűnt, akkor felesleges tovább azon nyavajogni, hogy az embereknek maguktól is tiszteletben kellene tartani másokat, ha nem megy, akkor marad az erőszak.

  Persze legálisan és arányosan, szerintem az lenne teljesen rendben, hogy a filmek alatt bent lenne a teremben egy gépész/teremőr/security-s arc, aki figyelmeztetné, vagy ha kell, akár a film ideiglenes leállításával kivezettetné azokat, akik nem képesek viselkedni.

 11. Mikor en voltam fiatal, kis falunkban az egyik haverom batyja volt a legnagyobb darab ember es szeretett moziba jarni. Ahogy elkezdodtek a poenos beszolasok, elorejott a padsorok kozepere es kijelentette, hogy a film utan ki fogja csontozni a beszologatot. Es mivel kistelepules volt, emiatt mindenki tudta, hogy ki ugatott. Utana csendben ment a film. Irom ezt ugy, hogy irdatlan mennyisegu roma, wannabe kiraly es deprivalt fasz (kozte a haverjaim is) jartak a filmekre. Persze ez a 80-as evek vegen volt es az emberek sokkal normalisabbak voltak. Most szerinte a sracot lelone valami drogdiler, aztan annyi…

 12. Haalelujjah, haalelujjah….
  EZT hívják karácsonyi csodának! :D
  Ez a tag télleg hős, megérdemelné, h kitüntessék :D:D

 13. Háát nem mondom, a csávó nem vacakolt:) Mondjuk tényleg jó ha valaki rendet tesz az örökös dumálók és poéngyárosok között. Talán nem lőttem volna bele, Mammuttal értek 1et. elég lett völna alevegőbe pörkölni 1et.

 14. Humannak a poszt első bekezdéséhez:
  Nem igaz, hogy nem tessékelik ki a moziból a k*cs*g vendéget. Csak az a baj, hogy a mozik dolgozói nem ülhetnek bent minden teremben, minden előadáson, mivel nincsenek annyian, így aztán nem veszik észre a k*cs*g-öt.
  A legtöbb mozi házirendjében benne van, hogy a házirendet be nem tartó, a többi vendég nyugalmát megzavaró “vendég” a teremből eltávolítható. Szóval, ha ilyennel találkozol, nyugodtan menj ki a teremből, és kérj meg egy jegykezelőt, hogy legyen kedves bemenni és rendet tenni, vagy hívja oda a főnökét, és csináljanak valamit.

  Próbáld ki egyszer, reméljük, jófej dolgozóval találkozol és működik majd a dolog.

 15. hat vegyunk peldat a tagrol, es ha nem is igazit, egy vizipisztolyal induljunk maskor moziba, es aki kekeckedik, bele az arcaba a tarat :)
  -amugy az esetrol hank moody jut eszembe, amikor a csavo telefonjat a falhoz dobja, majd leuti a tagot :D

 16. Blythe: Ezzel az a baj hogyha olyan filmgeek vagy mint pl. én akkor nem mész ki a filmről 5-10 percre hogy keress vmi értelmes élőlényt így csak reménykedni lehet hogy a “kalózkocce?” lámpás bácsi arra talál menni amerre vagy te vagy a bunkó van.

 17. hát nem mondom h hős meg 4 president, de azért van vér a pucájában, még akkor is ha teljesen elborult.

  Blythe:

  kösz a tippet egyszer szegeden kiprobálom….. aztán ha nem megy a dolog akkor vizipisztollyal fogok járni moziba:)

 18. “Egy tipp: ha a családoddal akarsz dumálni a film alatt, akkor valami dvd-t nézzetek meg otthon, a díványon ülve.”

  Kivéve ha a családtagod pszichopata, nem szereti ha dumálsz, fegyvere is van és kéznél tartja.

 19. Én is iszonyatosan utálom, amikor filmnézés közben dumál valaki.. valamilyen szinten meg is tudom érteni..

 20. mindezt karácsonykor? abban se vagyok biztos, hogy dumált a k*cs*g, lehet hogy csak sapka nem volt rajta. :)

 21. Ha ennyire idegesítette, elég lett volna lekevernie egy atyai pofont, amilyen szép szál benga gyerek a lelkem, egyetlen suhintásától a szélrózsa minden irányába szálltak volna a szövegelő fogai.

  Persze, elmehetnek a halál nemi szervére azok, akik képtelenek viselkedni (btw, nem várom el senkitől, hogy néma csendben üljön, az emberek egy része azért érzi, mi az a mocorgás- és beszédmennyiség, amivel még nem kergeti őrületbe a társait), de előbb nézném végig a GYU-maratont egy tucat visítozó kamasszal és tíz önjelölt humorzsák szellemi fogyatékossal, mint egy felfegyverzett elmebeteggel.

  Szerencsére eddig kevés paraszttal hozott össze a sors, azok is hamar megszelídültek-elhalkultak. Eleve utálok balhézni, inkább megvárom, amíg lenyugodnak az emberek. Ha már annyira idegesít valaki, hogy tíz perce bőszen k.anyázok magamban, akkor előszedem az ezerwattos mosolyomat, és lehető legudvariasabban megkérem az illetőt, hogy lehetne egy kicsit… halkabban? Általában bejön, sokan jól reagálnak a normális emberi szóra. Kivéve a menthetetlen eseteket, akikkel nem lehet mit kezdeni (mázli, hogy ilyenekkel nincs dolgom) – lehet, hogy onnantól fogva végig anyázni fog, rugdossa a székemet, satöbbi. És onnantól? Hangosabban rendreutasíthatom. Bízhatok abban, hogy a többi némán tűrő néző is megtalálja a hangját, és civilizáltan helyrerakják az illetőt. Ez egyébként a legjobb megoldás, ugyebár, a társaság lesújtó ítélete és a kiközösítés… Na ja, ha nem lennénk néma, meghunyászkodó lámák. De azok vagyunk (én is), nem szeretjük a konfliktust.
  Ha maximum ötven kilós a hülyegyerek, és életében nem cipelt még hat kilónál nehezebb súlyt, akkor esetleg meg tudnám tépni, de őszintén, ki a franc süllyedne idáig? Legfeljebb képzeletben keverjük le azokat a pofonokat. Ha meg csordában járnak, esetleg száz kilós virágszálak, akkor ott ette meg a fene az egészet. Nézzük a dolog jó oldalát: hálásak lehetünk, ha nem lőnek agyon. :-)

 22. ati: Igazad van, én is általában saját fegyelmezéssel próbálom megoldani a dolgot. Én csak arra próbáltam rámutatni, hogy a mozinak egyáltalán nem “tökmindegy”. A mozinak is érdeke, hogy az oda érkező vendégsereg normálisabb része jól érezze magát, mivel általában ők vannak többen, és azért szeretnék, ha a jó élmény hatására újra és újra visszatérnének. Tekintve, hogy egyre kevesebben pengetnek ki 1000-1200 Ft-okat, hogy mozizzanak, azt a kemény magot pedig meg kéne próbálni megtartani.

  speedle: remélem beválik majd.

 23. Hazudnék, ha egy kicsit nem lenne szimpatikus a csóka. Megtette azt, ami már minden jóérzésű moziba járó fejében megfordult. Azért Hank Moody megoldása még mindig elfogadhatóbb.
  Az áldozat tényleg hülye, ha egy ilyen arcnak még visszapofázik.

 24. Ha valaki is a hozzászólók közül komolyan gondolja azt, hogy egyetért ezzel és gratulál az “embernek”, az legalább ugyanolyan pszichopata, kényszerzubbonyba való barom állat, mint az elkövető. Komolyan emberek lehetsz bármekkora filmrajongó (nekem is tették már tönkre mozis élményemet), akkor sem megoldás ez, még viccvől sem írok le ilyet..

 25. A Quantum of Solace másnapján beszélgettem a moziban, de a mellettünk ülő rámszólt, így aztán abbahagytam. Lehet hogy ez a fickó volt, csak első figyelmeztetésre csöndben lettem, ezért inkább hagyott és a Button-nél telt be csak a pohár valamelyik alteregómmal. Hülye eset, mert többnyire én sem szeretem ha zavarnak film közben. Persze ez függ attól, hanyadszor nézem a filmet, ha sokadik, akkor már megy az elemzés úgy is… Valami módszer tényleg kell, de ezzel a mozi-Rambo-val nem nagyon értek egyet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.