12 hozzászólás a “Lesbian Vampire Killers teaser” bejegyzéshez

 1. Mindenesetre hatalmas ez a teaser :D Én jót röhögtem, nagyon nagy a narrátor bácsi hangja. :D

 2. Nah vegre vmi bevallottan B-film, igy eleve nagyobb eselye van mintha komolyan vennek. A feliratok betutipusa pl. megvett kilora :D

 3. bocs ulquiorra, de ide nem kellenek egy másik film rajongói azon okból, hogy csak flame lenne belőle. Maradjunk ennél, és ha valmaihez hasonlítani kéne akkor inkább a Snakes on a Plane ugrik be (meg persze alkonyattól pirkadatig, de ahhoz hasonlítani meg nincs értelme, mert ez noname arcos)

 4. “ár a magyar forgalmazókat ismerve itthon max dvd”

  mert amerikában mozi?:) ilyen film nem sokakat érdekelne moziban itthon.

 5. Lehet, hogy ez már a legalja…nem, nem jól kezdtem. Ez már a legalja. Szörnyű, borzalmas, és a Silver-Screen szégyene. Ennyik lennénk tényleg? Agyatlan csöcsb*zik? Ennyivel tényleg el lehet adni egy gagyi filmet? Nos gratulálok azoknak akik ezért már megnézik a filmet, nem tudom ti hogy vagytok vele, de én szeretek néha megnézni néha valami agyatlan filmet, de ez már az én gyomromnak nagyon sok. Ahogy sok petíció volt már, most én is szeretnék elindítani egy újat.

  Vissza a minőségi filmeket a moziba! Tüntessük el a B-C-D kategóriás filmeknek titulált borzalmakat a filmszínházakból. Ne hagyjuk, hogy rendezők azért mert pénzt kaptak azt higgyék, hogy tehetségük is van egy minőségi film elkészítésére! Ezennel felkérek minden igényes mozirajongót, soha többé ne vegyen jegyet ilyen és ehhez hasonló borzalmakra, illetve próbáljon meg meggyőzni mindenkit eme filmek káros hatásairól! Köszönöm.

 6. Na itt nagyon nem ertek egyet veled. A klasszikus ertelemben vett buta B-film gyakorlatilag kihalt a mozikbol, neha-neha akad vmi. Oszinten szolva meg ezek is 100x elvezhetobbek mint pl.(csak h mostani peldat hozzak) a fantasztikus Australia.

 7. Hehe, muhaddib ez nagyon aranyos hsz volt tőled. Jó kis régimódi ízléskommandóként osztod az észt. Tudod mit? Ne nézd meg ezt a filmet, és akkor nem lesz majd neked “sok”. Más meg hadd nézze meg, ha kíváncsi rá.

  Amúgy ez a film tényleg vicces lehet, egy próbát megérhet. :)

 8. ugyan már, mit ez a rendészet itt? Csak a csöcsök miatt nézzük? Biztos nem azért mert agyatlan B gyilkolászós múvie ami nem veszi magát vérkomolyan? Segítek: az utóbbi.

 9. Leszbik, és vámpírokat gyiilkolnak?
  a poszternél nem tudtam mi lesz, de a trailer kurva nagy :D:D
  ez jó lesz :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.