33 hozzászólás a “Meglepő fordulat: a Street Fighter trailerében bunyóznak!” bejegyzéshez

  1. talán még nézhető valami is lett volna, de hogy átvették a kamehamét a játékból, így sajnos tényleg elég (számomra) komolytalan lesz. Egy sima verekedős film, miért nem elég?! + a japán duma, nagyon jó :-)

  2. Meglepő fordulat: a Street Fighter trailerében bunyóznak!
    ezt muszáj volt megnéznem, mert am nem hittem volna :D:D:D

  3. Ha ilyen verekedős-butulós lesz, akkor még az is lehet hogy megnézem, bár a street fighter manga/anime sztem eléggé gyengus

  4. Úúúú… Hát ez most nem kellett volna. Hirtelen elment a kedvem a filmektől :( .

    Eleve, minek csinálnak még egy Street Fighter-t, amikor az első is hatalmas bukta volt ?

  5. Na jó Human, de azért a Street Fighter nem egy Batman … Játéknak is elég ostoba, de filmen meg pláne hülyén néz ki amikor a sok hülye püfföli egymást.
    A 90-es években, amikor még minden játékteremben volt egy ilyen gép, plussz a Van Damme-filmek is még a nézhető kategóriába tartoztak … ez akkor is BUKTA volt.

    Most őszintén, Te 2009-ben, elmennél egy Street Fighter filmre, amiben ráadásul egy normális színész sem szerepel ? Michael Clarke Duncan még viszonylag nagy név, de nem annyira hogy eladja a filmet…

  6. Szerintem max. ázsia lehet a célközönség… Majd meglátjuk hogy a japók mennyire kajálják :P

  7. redneck “..azért a Street Fighter nem egy Batman ..” ne haragudj de jó röhögtem!! “…sok hülye püfföli egymást…” az meg egy felnőtt ember gumiruhába öltözve, remélem érted mire gondolok:-) soha nem az a lényeg, hogy miről szól, hanem a megvalósítás, script, rendezés, zene stb. bár moziban nem igen nézném meg (esetleg ha valami nagyon ütős trailer lett volna), de Dvd-n azért belenézek, csak az a kamehame ne lenne :-) jöhetne már az új Tony Jaa film, piff-puff

  8. Hát, ebben van valami, de azért a Batman-t én nem hasonlítanám a Street Fighter-hez :-).
    A Street Fighter-nek sosem a történet volt az erőssége, és éppen ezért szinte lehetetlen egy normális filmbe belesűríteni, úgy, hogy ne csak az agyatlan bunyózásról szóljon az egész, bármennyire látványos is.
    Emlékszem, régen még én is egész napokat töltöttem azzal, hogy a haverokkal “püfföltük egymást”, de azért filmen semmi pénzért nem nézném.

  9. még hányszor fogalmazod meg ugyanazt? értjük, ennyi, innentől nyugodtan átlépheted a Street Fighter posztokat, még lesz belőlük kb 8 fél vé alatt, ki fogod szerintem bírni. erre nem kell válaszolni, tényleg, nem fontos.

  10. nekem bejön :) simán kedvet kaptam hozzá h megnézem , még moziba is inkább egy ilyen film mint a Mama mia , sorry de csipem a B filmeket

  11. Vega azért vadul néz ki. Itthon szombat esti butulós film lesz, moziba azért nem megyek el miatta.

  12. Én nem nagyon vágom a street-fightert, de nekem bejött a trailer. Csak én vettem észre, hogy hasonlít a szerkezete a db evo-hoz?

    Nem Chun-li.. Ezt mondja a végén:
    dhá ledzsend vácsündí

  13. Ez jobban néz ki mint a DragonBall, hihetőbb, remélem jó lesz.
    Gonzo: Ez a japán nyelv, baromi sok dolgot átvett angolból de az ő stílusában ejti ki őket.

  14. Mivel az én életemből totál kimaradt a Street Fighter (jelentsen ez jót vagy rosszat)ezért nincsenek olyan óriási elvárásaim filmmel kapcsolatban. Plusz én is szeretem a B filmeket, sokszor jobban is mint az állítólag “A” kategóriás hálivúdi maszlagokat szal nálam nézős.

  15. Csak annyit fűznék hozzá, hogy az ehhez hasonló filmek Street Fighter, Dragon Ball, DoA, vagy még sorolhatnám elsősorban a látványra épülnek. Éppen ezért napjainkban már nagyobb esély van sikerre vinni egy ehhez hasonló produkciót mint pl. annak idején (1980-1990) mert vizuális téren óriásit fejlődött a technika.

  16. A bunyók miatt megnézem :)

    Most már tudom, hogy az utolsó (előtti?) Smallville részben mitől tudott olyan jól bunyózni a kiscsaj. Megtanulta Ázsiában :)

  17. “talán még nézhető valami is lett volna, de hogy átvették a kamehamét a játékból”

    Rossz trailert néztél. SF-ben nincs kamehame-ha.

  18. Én vagyok az egyetlen, akit zavar, hogy Chun-Li nem ázsiai?

    Mellesleg Ha-do-ken annyi lesz ebben a filmben, mint a Dragon Ball movieban kame-hame (gyk.: ennek se lesz semmi köze az eredetihez)

  19. Legalább az anyja kínai (apja holland), Gokunak még ennyi köze sincs ázsiához, nem hiába lázadoznak keletre.

  20. Ja és valszeg Hadoken azért nem lesz benne,mert imdb szerint sem Ken, sem Ryu nem lesz benne a filmben. 1:0 a DB:Evo-nak.

  21. Greg, a kamehamét érzékeltetésként írtam (mit tudom én hogy hívják, nem vagyok ST szakértő) olyan meg van, vagy te nem láttad a trailert vagy nézd meg párszor. Amúgy a legjobb ST feldolgozás a Jackie Chan Városi Vadásza jelenete:-)

  22. “a legjobb ST feldolgozás a Jackie Chan Városi Vadásza jelenete:-)”

    az valami überkomoly elmebetegség. :)

  23. Abból akarnak jó filmet csinálni hogy jó csaj a főszereplő, nekem ez jön le. Elég szomorú. És sokan még így is élvezni fogják.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.