Az Inglourious Basterds bemutatkozása

Na, úgy néz ki megjött a Basterds-bemutató időpontja. Itthonról semmit nem tudni, vagy csak én nem tudok, de odakinn augusztus 21-étől vetítik. Az augusztus valamennyire halott hónap, szóval nem boxoffice sikernek tervezik, de azért ott is simán összeszedheti a megszokott Tarantinonyi összeget. Az ellenfele a Final Destination: Death Trip 3D és a The Goods: The Don Ready Story lesz.

13 hozzászólás a “Az Inglourious Basterds bemutatkozása” bejegyzéshez

 1. Hopp, lehet végre számolni a napokat! :) Jóóó lesz, érzem! Tökéletes zárása lesz a szezonnak.

 2. Jólesz, jólesz, valamelyik oldalon olvastam a sztoriját. Ráadásul Pitt és Tarantino!!!

 3. “Az augusztus valamennyire halott hónap, szóval nem boxoffice sikernek tervezik”

  a setét lovag nem augusztusban debütált? vagy csak magyarországon?

 4. amint megnyomtam a mehet gombot rájöttem hogy mekkora hülyeséget írtam. mért nincs vélemény törlése gomb???:D

 5. Én az új Végső állomást várom, főleg 3D-ben! Az első három rész nekem tetszett, mondjuk lehet, hogy csak a frappánsan kitalált halálok miatt. Remélem nálunk is kijön 3D-ben és nem fog sokat csúszni a hazai bemutató.

 6. “Human nem túlzás a Final Destination-t ellenfélnek nevezni? :)”

  human csak jelezte, hogy azzal lesz egy időben, de remélem nem arra célzol, hogy a tarantino-filmnek lesz esélye az FD4 ellen?

  az FD3 20M-val nyitott, lepipálta az eddigi két részt, ez meg ráadásul 3D lesz. no komment. a fiatalokat el fogja szipkázni az FD4, így az IB az odősebb közönségre hajt a stúdió döntése alapján.

 7. N30
  Csak az Grindhouse film volt, ami nagyon, de nagyon retegfilm volt, mig egy haborus film inkabb gozonsegbaratabb, szoval a bukas veszelye nem nagyon forog fent (amugy is mind1, mert weinstein-ek ugyis barmit finansziroznak tarantinonak :P)

 8. remélem kellemes lesz tarantinotól
  utóbbi filmjei nem voltak hejj de katartikusak…
  a kutyaszorítóban és ponyvaregényből meg nem lehet megélni /nem a bevételekre gondolok, mert azokat nem ismerem/

 9. winnie: Olyan szempontból vicces hogy azt írod, hogy “a fiatalokat el fogja szipkázni”, mert szerintem a folytatás is valami fröcsögős film lesz, szóval tuti korhatáros (persze tudom, hogy a jegypénztárnál nem kérdeznek kort :) ).
  Amúgy nem tudok adatokat, de szerintem a Kill Bill vol. 1 sem nyithatott túl rosszul. Ráadásul az IB-ben van pár néző csalogató név.
  Emellett, ha a FD úgy lesz 3D-s mint a Shrek 2 dvd-n az a kis videó (100%-ig), akkor azt javaslom mindenkinek, hogy ne nézze meg. Mert nekem a felénél (nagyjából 10 perc), úgy bedurrant a szemem, hogy kb. fél órán keresztül fájt utána. Ha meg állandóan le vagy fel kell venni a szemüveget az idegesítő. Harmadszor pedig, ha spéci vetítő gép kell hozzá, akkor marad az imax, amiből nem tudom mennyi van a világon, de itt Magyarországon nem sok (ez azért enged következtetni a kinti viszonyokra is).

  De majd, ha ott tarunk, meglátjuk :).

 10. leglaább ne osztanád úgy winniet h nem nézel utána a dolgoknak. Idén volt kinn 3d-re tervezett film, és cska 3D moziban játszották és kaszált kvázi, már lehet csak 3D-re építeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.