3D reklám(!) a Monsters vs. Aliensnek

Az a helyzet, hogy az alábbi videóban az új módit láthatjátok, ami abből áll, hogy bereklámozzák a majd jövő trailert (ami ugye tulajdonképpen egy filmreklám). Ebben még semmi extra nem lenne ugye, főleg, hogy a Monsters vs. Aliensnek már van rendes trailere, senki nem izgulna rá az előreklámra most, és akkor itt jön a pláne: az első TV-s 3D filmreklám lesz, majd!

A Superbowl alatt fogják leadni, ami ugye a legnézettebb tévés esemény odakinn, úgy cakkumpakk, és csomó nagy márka oda időzíti a legkreatívabb reklámjait. Hát most a Dreamworks kezett fogott pár céggel és már terjesztik a 3d szemüvegeket, hogy majd a Superbowl alatti Monsters trailer üssön.

14 hozzászólás a “3D reklám(!) a Monsters vs. Aliensnek” bejegyzéshez

 1. “ki látott már így filmet?”

  pont akkor kérdezed, amikor végre vannak itthon is 3d-s termek?

  a monsters vs alien a westendben 3d lesz majd.

  2007-ben 1, 2008-ban 2, idén minimum 3 3D-s film fog menni itthon.

 2. A Monsters vs Aliens, a Bolt és az Ice Age 3 a Westendben 3D-s lesz, a My Bloody Valentine 3-D pedig elvileg a Corvinban fog menni. Az eddigieket kihagytam (a U2 3D-t talán még bepótolom), de az idei felhozatal mindegyike kifejezetten érdekesnek tűnik.

 3. tudom, hogy mindenki fővároscentrikus, de khm… január 16-án Szegeden!! a Belvárosi mozi 3D mozi lesz – bizony ám! úgyhogy most már nemcsak a kis fővárosi puhányok nézhetik 3d-ben a mozikat így a Monsters vs Aliens-t is :) (és nagyon remélem, hogy az Avatar is hasonlóképpen majd)..khm…
  a fejlődés utolért minket is :)

 4. “bizony ám! úgyhogy most már nemcsak a kis fővárosi puhányok nézhetik 3d-ben a mozikat így a Monsters vs Aliens-t is :)”

  kérdés, hogy milyen 3d. 3d, mint anno sok pesti kis mozi, reald, mint a westend, stb.

  mert, egyébként, ha nincs nagy kézben a cég (ezeket a filmeket zömáben a nem mozifenntartó fórum fogja forgalmazni), akkor marad a bp-központúság sajnos, mert tippre minimális 3d kópia lesz itthon, amit a fővárosban fognak szénné játszani és, amíg hoz pépnzt, addig vidéknek a fityisz fog jutni:(

  ezt jó lenne megtudni.

 5. RealD lesz, akárcsak a westend, és egy bizonyos DNN Professional Graphics Kft. csinálja az egészet (pesti cég), méghozzá valami 50 milliós költséggel alakítják át a régit ilyen RealD-s cuccosra. Elvileg így összesen lesz 2 db (én úgy tudom csak a Westend eddig ilyen) mozi, úgyhogy valószínűleg – remélem – fog jutni ide is kópia!
  az első film, amit vetíteni fognak az a U2 3D filmje és úgy 1200-1400 pénz lesz, ami sztem – a cinema cityshez képest – nem drága egy ilyen filmélményért.

 6. Ez egy borzalmas otlet. Csak azt erik el vele, hogy az emberek 99%-a azt fogja hinni, hogy ez a regi, gagyi, piros-kek szemveges 3D film lesz.

 7. “pont akkor kérdezed, amikor végre vannak itthon is 3d-s termek?”
  bocs, de nem pesten lakom, és nem tudtam

 8. Ez okos, 100, hogy minden gyerek ezzel nyúzza majd a papát, plusz lesz egy indok amiért még a türelmetlen kiskölyök is nézni fogja a SB-t. (persze papa és a póker-haverok örömére… HAHA)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.