És ha már horror: Descent 2

Utoljára júniusban hallottunk az egész jól sikerült Descent című horror folytatásáról, hát most jött egy rakat kép belőle. A tovább mögé raktam a véreseket meg a spoilert.

Descent 2 képek. Végre?

Descent 2 képek. Végre?

Descent 2 képek. Végre?

Descent 2 képek. Végre?

Descent 2 képek. Végre?

Descent 2 képek. Végre?

Descent 2 képek. Végre?

Azt a változatot folytatják, hogy minden real volt, nem pedig a nő fejében zajlottak dolgok. Annyira már nem rémlik én melyik véggel láttam.

human
írta
2009. 01. 06. 13:38
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “És ha már horror: Descent 2” bejegyzéshez

  1. Olyan a szörny, mintha megmaradt volna a Buffy 7. évadból pár felesleges ősvámpír maszk, és el akarták volna sütni. De komolyan 1:1 így nézett ki anno.

    http://href.hu/x/7ttl

    itt egy kép összehasonlításnak.

  2. Hál’ Istennek! Az első rész qrva jó volt, végre a csajok nem pöcsöltek sikítozva, hanem sorra bannolták a barlangi népeket kézzel-lábbal, nádi hegedűvel! A második résznek nincs nehéz dolga. “Jijj, otthagytam a fülbevalómat a barlangban! Tiffany, Melody, Rosa visszajöttök velem érte? -Nem. -Na, lécci-plííz! -Jó. -Köszi! -Mi volt ez? -Istenem! -Jönnek! -Nee! -Ááááá! -Látnak minket! -Nee. -Bosszulj meg minket Rosa! -Mindig is a testvéreim lesztek! -Rábasztatok! -Vigyorogj faszfej! -Kinyírlak! -Még nem haltam meg! -Soha többé nem térek vissza. -Ez meg mi volt? To be continued…” Személy szerint ennyi forgatókönyvvel és az előző rész akció-színvonalával engem már megvettek!

  3. Spoiler!

    Tényleg ennyi verziója lenne a filmenk? Én a directors cutot láttam, ott csak a szöke csaj éli túl, de még a végén is a barlangban flashelget a kislányáról.

    Spoiler vége

    Nekem az elsö nem jött be annyira, de megnézem majd a második részt is – a barlangba-szorulós részeknél szorongtam én is rendesen. Remélem most kevesebb akció és több beszorulás lesz:)

  4. na ez fasza lesz:D az 1.meglepően teccett nekem!végre télleg nem tököltek egy fasza horror volt!én nem tudtam h lesz de örülök neki bár fogalmam sincs h lett vége az 1nek pontosan…vmi dereng de…namind ezt várom!

  5. a descent volt kb az egyetlen horrorfilm életemben amit élveztem, és amin legjobban megijedtem, szval várom a folytatást!!
    (nem is emlékszem mi volt a vége)

  6. pisketi, énis azt a verziót láttam, ezért kaptam fel a fejem, hogy mit akarnak a folytatásban… :D

  7. Az 1. rész fasza kis horror volt. Jól manipulált az ember pár alapvető, zsigeri félelmével. Azok a lények meg… nekem valamiert a legfélelmetesebb, legvisszataszitóbb szörnyfigurák voltak a Hellraiser II nyúzott macája óta :)
    Kiváncsi vagyok az 1. rész nyomasztó hangulatát tudni fogják-e még fokozni.

  8. Reménykedem,hogy nagyon jó kis folytatás lesz bár nagyon ajnálom,hogy nem Neil Marshall rendezi a 2.részt.

  9. Az első rész az utóbbi idők egyik legjobb horrorja, az alapötlet nekem nagyon bejött, már a szűk járatok közötti mászkálástól kivert a víz. Az első kép elég béna, a többi viszont reményt kelt egy értelmes folytatásra, várjuk!:)

  10. Azért a Silent Hill szörnyfigurái se voltak semmik, nálam az simán lealázza a Descent-et, szabályosan állt a szőr a hátamon, Descent-ben meg “csak” vérengzés ment ezerrel.
    spoiler!

    bár a csákányos nyakonvágós jelenet tetszett..

    spoiler off

  11. Safranek85 kicsit elgurúlt a gyógyszered, de komoly. :)))
    Marhára nem szeretem a sötét szűkhelyes, nem volt megfelelő világításra pénzemes filmeket, de ettől függetlenűl nagyon bejött, mint annó a Creep.

    SPOILER:
    Amikor a csaj véletlenül meglékeli a barátnőjét, az meg egyenesen befo**ós volt.

  12. Nem is tudtam, hogy lesz folytatása. Ha csak alulról is, de üti az első rész színvonalát, akkor jó kis film lesz. (Bár az az orkpofa az 5. képen elég… hmm… fura. És nem a jó értelemben.)

    Spoiler!

    pisketi: én is ezt a verziót láttam, és szerintem tökéletes befejezés volt. de persze a hülye amcsiknak le kellett butítani a happy end miatt, ezért az utolsó jelenetet ott lenyisszantották, és a csajszi tényleg kijut, nem csak képzeli.

    Spoiler vége!

    Safranek85: állat! :D

  13. ez a spoiler az első részről új infó nekem, szóval a butított verzió a nem-happy end.
    Nekem ezzel ütött nagyot, mert nem kell még egy “megmenekültem, mert tökös John McClane vagyok”, hanem a “szopi van gyerekek”, az a jó és kicsit egyedi. Mert habár 1-2szer megijedtem a sok Gollamtól, de akkor ütött amikor az utolsó képkocka volt. Amúgy várós, jöhetnek a Szmeagol utódok!

  14. remélem nem olyan lesz, h lesz ez a képen látható főszörny, akitöl a saját társai is félnek, mert azt nem birom, az első rész lényei rohadt félelmetesek voltak, mint egy falka. Nagyon jol elhitették h a csajok csak préda voltak, és kb esélyük sem volt a tulélésre. Nagyon várós már. Legjobb horror.

    Az elején mekkora beszaratos volt amikor az erdőben voltak még és a varjak felszálltak. Kb azon sikitottak az emberek a moziban a legnagyobbat:D

  15. Mindenki spoilereket ir hegyén hátán te meg kivezsed az enyém mert neked nem teccik…
    na megvan erröl is a véleményem..

    [arra kérdeztél amit már leírta spoilerben. wtf!? – a zerk]

  16. Ez a hülye amcsiknak happy end kell hozzáállás honnan jött egy horrorhoz? Hiszen a mániájuk a “Végre, meghalt! Mégsem, hahahahaha! Credits.”

  17. SPOILER!!!

    most az 1-nek nem az volt a vége, hogy beflesheli h kijutnak meg minden, majd bumm jön a vágás és ugyanugy a barlangban van és jönnek a kis cuccok… ez a vége nem? vagy most milyen több-vég vagy nemtom mivan…

  18. Na, a végére már teljesen összezavarodtam.
    Tehát elvileg 2 verzió van
    1, a rendező változat, amiben a csajszi meghal….
    2, és butított, amiben levágták a legvégét, tehát abban a csaj elvileg túlélte
    namost,ha valaki(és ahogy olvasom a többség) a redezőit látta, akkor eleve van némi kivetnivalóm a 2. résszel kapcsolatban, mert attól, hogy nem volt olyan szájbarágós, ne akarják elhitetni velem, hogy a csaj mégis túléli…
    vagy valamit kib@szottul félreértettem??

  19. jó, ez elkerülte a figyelmemet:
    “Azt a változatot folytatják, hogy minden real volt, nem pedig a nő fejében zajlottak dolgok. Annyira már nem rémlik én melyik véggel láttam”

  20. Na kéremszépen!

    A hölgy nem jutott ki a barlangból, csak képzelte de bent maradt!
    Remélem innen folytatják!
    Egyébként az egyik legtutibb horror amit valaha láttam!
    Nálam 10/10 volt az 1.rész

  21. Tőzsdés, nem hiszem, hogy onnan fogják folytatni.

    Inkább, hogy kijutott, és kórházban van…

  22. mettt: én is gondoltam erre(mondjuk nem lenne sok értelme), de az imdb nem arra utal….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.