Első hivatalos Funny People kép

Apatow munkában. Eddig volt már poszter, meg felolvasásos kép, de most egy tényleges kockát láthatunk a már kész anyagból.

Funny People - furst public pic

És mielőtt Apatow gyalázás kezdődik: idén egy olyan film sem volt moziban amit ő rendezett, legutóbb a Knocked Up volt cakkumpakk az övé, a többinél (Superbad, Sarah Marshall, Pinapple stb…) csak producerkedéssel segített a haverjainak

12 hozzászólás a “Első hivatalos Funny People kép” bejegyzéshez

 1. Én imádom Apatownak és bandájának a munkásságát!! Kurvajó filmeket hoznak össze mindig.
  Ezt is várom ezerrel.

 2. Ja Seth Rogenen ment a vita legutóbb is. Apatow az jó arc. Kevés film, de azok ott vannak a szeren. Ez is érdekel, ha már Sandlert rendezi :D

 3. Jaj de jó hogy Eric Bana végre megint normális filmben szerepelhet. Amúgy meg Apatow ha ilyen szereplőgárdát rántott össze csak nem vmi gagyit rendez.

 4. Úgy tűnik ezzel a filmmel kapcsolatban csak ilyen kommentek születnek, hogy ki mennyit van a filmvásznon :D

 5. basszus itt Sandler tökre úgy néz ki mint Fridi :-(

  Apatow gyalázás nem lesz de a nagyszerű 40 éves szűz után a felkoppintva már csak egy “mellékvágány” volt, seth rogen meg lassa olyan lesz az amerikai vígjáték szcénában mint csányi sándor a magyar filmgyártásban :-)

 6. Bár a Lepattintvát még nem láttam, de nekem a 40 éves szűz, meg a Felkoppintva,Superbad nagyon bejöttek, úgy hogy várom nagyon, Sandlerre meg ráfér már egy jó film, mert a Zohan óta mindig görcsöt kapok, ha meglátom a fejét!

 7. Épp elég, hogy a knocked up-ot ő rendezte, elvett másfél órát az életemből. A többi is hasonló szintű, hiába csak producer volt.
  Még 1-2 ilyen húzás és eléri Uwe Boll szinjét :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.