12 hozzászólás a “Na, mostmár angolul is Street Fightolnak” bejegyzéshez

  1. Gondolom, az előző Street Fighter filmnél.
    Egyébként, engem nem nagyon fogott meg ez az egész Street Figther őrület már régebben sem (most sem), de nem igazán értem, hogy például ezzel a trailerrel mi bajotok van. Ha nem is egy Oscar-gyanús film, de ránézésre annyira nem gáz (leszámítva azt a robbanás elől ugrós jelenetet, na az gagyi volt, meg ugyebár ismerjük Miss “Lana Lang” Kreuk színészi kvalitásait), szimpla bunyós filmnek tűnik.

  2. meg mondjuk mikor egy hátraszaltóval lefejeli az embert,meg mikor az ősz csávó yoda-ként pattog,meg mágiáznak,egyszóval wtf?!

  3. Nekem is bejön:) eddig is kiálltam mellette most is kifogok..csak egy kicsit legyen jobb az Electránál és máris minden ok:)

  4. spinakker: nyomd végig a játékot és megérted.

    Gondolom aki játszotta a játékot (Street Fighter II-re gondolok) az biztos élvezni fogja, így vagyok ezzel én is. Chun-Lee-nek nem valami szupi története volt. Asszem csak az Apja miatt harcolt a Bysonnal. Must jut eszembe… Byson hogy néz ki már??? A régi SF-ben tökéletes volt a Byson (R.I.P. a színészért)

    És ha már SF film, miért nem az egész történetét?:) Ryu barangolása és harcolása néhány flashbackel, meg néhány “szpesöl effektel” totál jó bunyós filmet lehetne csinálni. Nem kéne most nagyon történetezgetni, ha már a játékban nem is volt nagy szerepe. Max a képregényekben.

    Attól még várom szeretettel a filmet. Aki mégegyszer a “kamehame”-s dologgal akar jönni, az játszon legalább egy percet is a játékkal. Elnézést kérek ha most megsértettem valakit. Ez csak az én véleményem

  5. ok, hogy a játékban van “kamehame” , de attól még nem feltétlenül kéne a filmbe, attól még nem lesz létjogosultsága, lehetett volna egy komoly-bunyós film, de így meg hogy energianyalábokat lövöldöznek majd, szimplán mesefilm lesz, de azzal se lenne semmi gond, de ahogy nézem a trailert ezt a filmet egy “komoly” filmnek akarják beállítani (mindenki kőkeményen néz) és így már gond, mert gagyinak hathat! Azért kíváncsi vagyok rá.

  6. Nekem túl rövid az életem ahhoz, hogy ilyeneket nézzek, de azért ezzel a trailerrel sok Steven Segal rajongónak simán el lehet majd adni a filmet, én meg addig majd megnézem még egyszer a Benjamin Buttont!

  7. Bevallom őszintén, nekem az előző Street Fighter film is tetszett.
    Én továbbra is várom ezt is, hátha valami jó sül ki belőle…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.