Kinek adják a málnát?

Itt vannak az arany málnára jelöltek, azaz a legrosszabb film díjára utazók. Nuke the fridge.

Worst Picture:
Speed Racer, Disaster Movie and Meet the Spartans, The Day the Earth Stood Still, High School Musical 3, The Hottie & The Nottie, Dungeon Siege, The Love Guru, Postal, Rambo, The Happening, Meet Dave, Witless Protection

Worst Actor:
Zac Efron, Dane Cook, Larry the Cable Guy, Eddie Murphy, Al Pacino, Keanu Reeves, Sylvester Stallone, Tom Cruise (Valkyrie), Will Ferrell, Ashton Kutcher, Mike Myers, Adam Sandler, Mark Wahlberg

Worst Actress:
Paris Hilton, Jessica Alba, The cast of “The Women,” Camilla Belle, Cameron Diaz, Kate Hudson, Diane Keaton, Jennifer Connelly, Zooey Deschanel, Vanessa Hudgens, Eva Longoria-Parker, Reese Witherspoon

Worst Screen Couple:
Any couple from HSM 3, Cameron Diaz & Ashton Kutcher, Paris Hilton & Joel David Moore, Kate Hudson & Dane Cook, Kate Hudson & Matthew McConaughey, Larry the Cable Guy & Jenny McCarthy, Any couple from Mamma Mia, Eddie Murphy & Eddie Murphy (Meet Dave), Al Pacino & His Hair, Mark Wahlberg & Zooey Deschanel, Mark Wahlberg & Mila Kunis, Sylvester Stallone & His Ego

Worst Director:
Uwe Boll, Scott Derrickson, Jason Friedberg & Aaron Seltzer, Tom Putnam, Marco Schnabel, Sylvester Stallone, Jon Avnet, Diane English, Roland Emmerich, Brian Robbins, Kenny Ortega, M. Night Shyamalan

Worst Prequel, Sequel, Remake or Rip-Off:
Indiana Jones 4, HSM 3, Rambo, Star Wars: The Clone Wars, Disaster Movie, Meet the Spartans, An American Carol, The Women, The Day the Earth Stood Still, Prom Night, Speed Racer, X-Files: I Want To Believe

Worst Career Achievement:
Uwe Boll, Jason Friedberg & Aaron Seltzer, Madonna, Keanu Reeves, Sylvester Stallone

human
írta
2009. 01. 08. 03:20
megjelenés
64
hozzászolás


64 hozzászólás a “Kinek adják a málnát?” bejegyzéshez

 1. Na sikerült megint az aktuális Shyamalan-filmet kipécézniük maguknak, gratula…

  Bár az Esemény nekem is igen nagy csalódás volt az eddigi filmjeihez képest, de könyörgöm, hogy lehet egy Disaster Movie-val egy súlycsoportban emlegetni?

  Amikor tavaly(előtt?) a Lány a vízben “nyert”, nem kicsit felment bennem a pumpa, szinte személyes sértésnek vettem, hogy egy ennyire csodálatos filmet így bealáznak.:)

 2. Áááááá:D xD
  Hudebejön h direkt ilyen humorosra veszik :D
  Nemis tudom melyiken röhögtem a legnagyobbat:D
  The cast of women, al pacino and his hair, stallone and his ego, any couple from hsm3 ezeket nagyon eltalálták:D
  Uwe Boll hh rajta van, nem is értem, pedig ő zseni ugyebár

 3. ez nagyon gáz! Olyan jó színészek akik valaha oscart is kaptam és nem is egy filmekkel értek el nagy sikereket….nah ezeken a neveken megdöbbenek! Al Pacino,de a Rogester kill mondjuk tényleg borzasztó volt! Szegény M.Nigt idén is megkapja,hát hiába a Hadodik érzés óta 1 jó filmje volt,pedig én kedvelem! a Rambo sem volt egy huu de nagy film,de miért bántják minden idők legnagyobb akciósztárját? Jó tudom ő az aki állítólag már vagy 30-szor jelölve volt arany-málnára,mert emlékszem láttam valahol hogy Schwarzeneggerrel összehasonlították!Tom Crusiera kíváncsi leszek mit cseszett el ennyire a Vakyrieben hoyg ő is bekerült! Paris Hiltonon és Jessica albán nem lepődök meg,alba kisasszonynak bérelt helye van minden évben:) Diena Keaton és Reese Wetherspoon,jó nem mindne évben lehet oscart kapni legjobb női főszerepért,idén tényleg nem alkottak valami maradandót!A legrosszabb páros,ugye?ha jól értelmezem,szegény Kate dupla esélyekkel indul:)Rendezők között is Stallonét bántják,és még Syamalan is megkaphatja:) Szerintem azér tmagasan a legrosszabbak a disaster movie és aMeet the Spartans voltak! De majd meglátjuk!:) De díjat az x-aktáknak,mert valami olyat amin egy év tizedik izgultunk és imádtunk,így elrontani,öreg hiba!

 4. hát igen, nem mondom h mozitörténeti mérföldkő, de azért a JohnRambo-t és Sly-t így leszarozni. főleg űgy zavaró, h mellette javarészt tényleg ultragagyi rettenetek állnak..

 5. hát igen,egyetértek az előttem szólóval!
  így merjen feltámadni vki :D.
  De most tényleg,én ezt nem értem!? Miért kell szegény Stallone-t basztatni? Majd kimegy a szinpadra max és nyom egy : FUCK WORLD-öt !!!
  haha

 6. Ezeknél sokkal rosszabb filmek is voltak -szerintem: 100 Million BC, The hive, Dante 01, Outpost.

 7. Muszáj betenniük szerintem az abszolút legrosszabbak közé a blockbuster/A kategóriás filmek közül is a legrosszabbakat, mert egyrészt erre többen felfigyelnek, másrészt mert különben Boll bácsi kapna minden évben minden díjat, és az unalmas lenne.

 8. A Málnások úgy néz ki, nagyon utálják Stallone-t. Egyszerűen nem is értem, hogyan kerül ide a Rambo. Imdb-n még mindig elég jól áll pontilag, főleg a többi jelölthöz képest. Szerintem ez egy kicsit nevetséges így. Nem is feltétlenül ezek a legszarabb filmek, simán lehetne csak DVD-n megjelenő (pl. Seagal:)) filmeket jelölni. Csak az ugye nem lenne ekkora alázás. Stallone pedig jól tenné, ha elmenne az átadóra átvenni a díját (ennyiből biztosan kap), és elküldhetné viccesen a retekbe a gárdát. Azt hiszem, hogy amióta az Oscar-díj totálisan pénzfüggő lett, azóta az Arany Málna is csak egy rakás sz*r. Ez van.

 9. Ki kell osztani egy arany ér díjat, az adott év oscarosainak…

  brianaspirin: semmi bajom vele, sajnos kénytelenek 1-2 jobbat is beletenni, szintén a hírverés miatt.

 10. The Happening : tényleg rossz, de valahogy nem tudom szívből utálni.

  Rambo : bólogatok, mert szerintem Slynak sosem szabadott volna rendeznie, de erre biztosan ezrek hördülnek föl. Nameg szerintem csapnivaló színész is, csak azt a bizonyos 2 karaktert tudta megformálni valahogy.

  A többit nem láttam.

 11. Sly-t én sem értem, miért van a listán (meg Myerst sem :D), Rambot és Rockyt is szépen lezárta.

 12. ehh a day the earth stood still ekkora bukás volt? :/
  Shame, de nem néztem meg moziban, várok vele a DVDig, direkt ezért nem is olvastam róla kritikákat… Szomorú, hogy ennyire lehúzzák ezekszerint.

  A többi filmet láttam. Al Pachino a righteous kill- miatt került worst actor meg.. worst couple ba? :D Szerintem legrosszabb esetben is csak átlagos volt amit ott nyújtott, gondolom csak a hype miatt került a listákba, ahogy #8 is írja. …de akkorsem kéne Paris hiltonnal egy listán szerepelnie. :/

 13. Worst pre/sequelt pedig bármennyire is szeretném én is indie4nek adni, sajnos a starwarsclonewars viszi a málnát. :/

 14. tök megalázó lehet ilyet kapni, nem? mondjuk uwe boll lehet megszokta, de pl al pacino, ő azért nem (volt) rossz szinész

 15. mintha stallonénak tudnának újat mondani ezután:
  “2000 Won Razzie Award
  Worst Actor of the Century
  For 99.5% of everything he has EVER done.”

 16. Nekem is bántja a szememet a Rambó a listában. Amúgy érdekes a lista, hogy egy helyen szerepelnek azok akik alapból nem színészek/rendezők és azok akik éppencsak elbaszták kicsit a mostani filmjüket és nem büszkék magukra.
  Csak ne Uwe Boll kapja, mert akkor megint 1 hónapig nyilatkozik majd minden hülye magazinnak, a legjobb ha nem veszünk tudomást a munkájáról, akkor hátha megunja amit csinál.

 17. Azért ez nem egy komolyan vehető lista, Pacino, a Rambo meg az Indy 4 is csak azért van ott, hogy valamire felkapja az ember a fejét.

 18. Reszemrol:

  Worst Picture: Disaster Movie and Meet the Spartans

  Worst Actor: Sylvester Stallone (pont azert amiert a Razzie “eletmudijat” is kapta)

  Worst Actress: Paris Hilton (bar nemtom miert indulhat ebben a kategoriaban, annyi koze van a szineszethez, mint nekem az uvegfuvashoz)

  Worst Screen Couple: Any couple from Mamma Mia (nuke ’em)

  Worst Director: Jason Friedberg & Aaron Seltzer (Uwe Boll szorakoztatoan szar filmeket csinal, amik mellesleg annyira nem szarok, mint amilyennek beallitjak oket, de ez a 2 faszfej mar emberiseg elleni buntetteket kovet el)

  Worst Prequel, Sequel, Remake or Rip-Off: Disaster Movie (ami film, ami meg szarabb mint a Meet the Spartans, nem kis eredmeny meg kell hagyni)

  Worst Career Achievement: Jason Friedberg & Aaron Seltzer (ez a legerdekesebb kategoria, itt Sly-nak is adnek szivesen :D)

  Abban egyet kell ertenem a tobbi hozzaszoloval, h a lista komolytalan, de konyorgom a Razzienek ugyis ez a lenyege. Jol be kell mutatni mindenkinek aztan varni a reakciokat :D .

 19. Hát Eddie Murphy tavaly megkapta a legjobb színésznek a legjobb női színésznek és a legjobb mellékszereplőnek járó arany málnát egyszerre.

 20. A Rambo sztem sem volt annyira rossz, mint a Spartans vagy a disaster movie. Viszont én betettem volna a listába a bangkok dangeroust is. Kevés film van, aminek a felénél bealszok, de ez olyan volt. Az imdb-n sem döntögeti a csúcsokat, na meg a Delta Farce is jelölős lehetett volna.

 21. worst picture mezőnye elég erős… nem tudnék dönteni (annyi szent, hogy Rambo jó volt)

 22. Szebb jövőt!

  Stallone idén tényleg nem érdemli meg…
  A Rambo is igencsak jóra sikerült és Ő sem volt olyan igennagyon rossz benne.
  Aki még nem látta Sly-t jól színészkedni vagy csak egyáltalán színészkedni-COPLAND.
  Őneki ezek a karakterek állnak jól hiába…a beteg, sérült, zárkózott, buta, lelkinyomorodott személyiségek.

  Uwe Boll meg nem hagyja abba, mert ha nem akarna több pénzt mosni a maffiának, reggelre véres kecskefejet találna az ágyában:)

  A poénok tényleg igen jók a felsorolásban:)

  M. Night S. egyébiránt a Falu-ig nem igazán volt problémás.
  A Hatodik érzék kiváló film, a Sebezhetetlen nagyon jó(főleg Jackson és a zene miatt) a Falu pedig számomra tökéletes hangulatú film, iszonyat jó színészekkel.

  Ezután amit művelt film címén inkább nem is beszélek róla.
  (Persze ez személyes vélemény)

  Legjobbakat:)

 23. Worst Picture: Disaster Movie and Meet the Spartans – ami bassza a szemem: Rambo
  Worst Actor:
  Zac Efron – ami bassza a szemem: Eddie Murphy-n kivul mindenki, na jo, Sandler egyet a Zohanert megerdemelne, h tanuljon az esetbol
  Worst Actress:
  Paris Hilton – ami bassza a szemem: Connelly
  Worst Screen Couple:
  Any couple from HSM 3 – ami bassza a szemem: Rambo, Wahlberg parositasok, Dane Cook, Pacino
  Worst Director: Jason Friedberg & Aaron Seltzer – ami bassza a szemem: Boll – mert a Postalnal voltak sokkal rosszabb filmjei, most pont ezert, Shyamalan – mert szegeny egy marha jo rendezo, aki elkovetett egy olyan hibat, h csinalt egy hatodik erzeket, es azota mindenki csak jobbat var, holott van egy rakas rohadt jol megrendezett filmje, Stalone – azert tulzasokba ne essunk
  Worst Prequel, Sequel, Remake or Rip-Off:
  Disaster Movie – ami bassza a szemem – An american carol, Rambo
  Worst Career Achievement:
  Jason Friedberg & Aaron Seltzer ami bassza a szemem: – Reeves?! ez most komolyan vicc
  -Osszefoglalva: a lista kb negyede jogos, a tobbi egy nagy vicc

 24. Egyetértek, hogy vannak rosszabb filmek is. Akik ezt a listát összeállították, azoknak el kéne gondolkodniuk, hogy a Rambót hogy merik a DiasterMovie-val egy szinten említeni… pláne a HSM3-al…

 25. az egész díj eleve vicc! Nem kell komolyan venni, mindegyik csak a sajtónak van jelölve, akármelyik csak dvd-film ezerszer sza.abb, csak az meg kit érdekelne? Azért kíváncsi lennék, kik döntik el, hogy mit jelölnek és ki “nyer”. Lehet egy 3 személyes baráti kör úgy dönt, hogy Sly kapja és az egész bulvármagazin had meg azon lovagol, hogy “Sly az év legrosszabb színésze”. Bocs ha tévedtem, de sztem nem a szakma szavaz, mint az Oscasrnal, hanem pár önjelölt “valaki” ez kb. annyit ér mint ha én kiabalnám világgá. Bocs ha tévedek.

 26. Áááh ez baromság! Rambo nagyon jó, és a meet the spartans is szerintem. Hiszem angolul nézve, én órákat röhögtem azon a filmen.. ez tényleg egy nagy baromság! Hát istenem ezen most nagyon felháborodtam :D

 27. Ez a világ egyik legkönnyebb munkája komolyan. Csak kritizálni kell egy rakás filmet minden évben és kapják érte a nagy pénzeket.Most abba nem mennék bele hogy miért nem érdemli meg ez és ez vagy éppen miért érdemli meg valamelyik pont azt a jelölést mert annak a vitának napestig se lenne vége de annak ellenére hogy tényleg egyes alkotások értékes dollármilliókat(Forint milliárdokat) dobtak ki az ablakon holott ezernél is több rendező/színész/színésznő várakozik akikkel azoknak az összegeknek a 10ed részéből is kilehetne egy remek filmet hozni helyette mindent elszarnak.Én speciál nem azt néztem hogy melyik film nem kap hanem a folytatásokra vagy az új változatokra.Tényleg nincs semmi ötlete már Hollywoodnak? A másik meg…a színészek/színésznőket személy szerint megvédem annyiból (kivéve Paris Hiltont mert ő csak szórakozásból majomkodik) hogy mivel a filmek többsége ma már folytatás így ha valaki nem volt benne az első részben akkor elég nehéz labdába rúgni a későbbiekben ezért sokszor elkell vállaljanak olyat is amit nem tennének.Nem a semmiért vállal egyre több színész inkább sorozatban szerepet mert ott legalább biztos a helyük egy jó ideig.

 28. Újabb lista köcsögéktől.
  Ezen nincs mit szépíteni, hogy lehet a Rambot egy lapon emlegetni a disaster movie-val, és hagyjuk már hogy TC a Valkűrben olyan rosszat alakított volna…

 29. És bocsánat de tényleg vicc az egész, The day the earth simán nézhető 1x ahogy a Happening is.
  Én a jelölőknek adnék arany málnát….
  Mamma Mia itt??????

 30. Legrosszabb női színész:

  …Jessica Alba, …Camilla Belle, …Zooey Deschanel…

  Normálisak ezek? Alba, Bell és Deshcanel rohadt jók… =/

 31. Ez a málna egy sz*r… Semmi alapja általában!
  Mondjuk én anno a Halle Berry-t se értettem!:)

 32. Hát, Deschanel a Happeningben atomfos volt, Alba pedig nagyjából mindig az.

  Csak én láttam és szerettem a Postalt? Eleinte türtőztettem magam, de a náci vidámparknál elpattant valami, és a végéig röhögtem. Bunkó, paraszt, a játék tökéletes adaptációja.

 33. Worst Picture:
  Disaster Movie and Meet the Spartans,High School Musical 3,+ Meet Dave megérdemli biztosan, Rambo, The day the earth, Speed Racer Happening semmiképpen sem “érdemes” filmek, de túlzások.
  Egy – két kivételtől eltekintve (Zac Efron, Dane cook, Eddi Murphy), a worst actor jelölések mind nevetségesek /zs + meg médiafogás/
  Worst Actress: Zooey, Conelly, Longoria ??????? /nem fantasztikus színésznők, de legrosszabb???… pfff
  Screen Couple categóriák mind hülyeség… /szar poénokkal/
  Emmerich, shyamalan nem, mer vannak melléfogások, ami nemazt jelenti ah a rendező szar…
  A worst carrier achievment az első két (3) balfaszon kívül meg eccerüen nevetséges… Hogy gondolták? Keanu?? Stallone???
  Mind1 az a lényeg h naon sok komolytalanság, meg ltható pénzfogás volt ennél a díjnál, de ez egyre szarabb…

 34. Na kérem, itt van indy papi is megkaphatja a málnáját, edig amikor anno itt az INDY4 -es kibeszélőben elmondtam a véleményemet, majdnem bekaptak, lám lám hát mégis van abban valami, amit anno leírtam? Keanuról meg ne beszéljünk… még az 1951 -es ..stood still is jobb annál a borzalomnál. Málnát oda is :-) Mondjuk Sly -t én se csesztetném. Nem a legjobb színész de a kaliforniai kormányzóval együtt vitathatatlanul egyedi irányzatot képviseltek a filmtörténelemben.
  Naja, hol itt az alázat?

 35. Ez az egesz Arany Malna egy nagy figyisz az Oscarnak szerintem,ezt a listat a vilagon senki nem veszi komolyan…legalabbis remelem.

  En mar cska tiszteletbol sem tennek be ilyen nevket mint az Al Pacino…egy listan Paris Hiltonnal? azert ez mar megiscsakgaz.

 36. leeadama igazad van, most hogy már jelölve a málnára tényleg rossz film, hogy nem jöttem rá eddig:-) teljesen igazolva van! :-P

 37. Szerintem szánalmas ez a díj.Direkt belelöknek nagy neveket is alaptalanul, mert ha nem tennék és tényleg csak a legrosszabb filmeket díjaznák akkor nem nézné senki.Az a legrosszabb hogy még poénnak is szar.

 38. Nevetséges vagy nem, szerintem valamennyire jót is tesz ezeknek a színészeknek és filmeknek, hisz a negatív reklám is reklám.

  Amúgy nekem Sylvester Stallone az egyik kedvenc színészem :)

 39. a lista tényleg vagy azért nevetséges, mert ostoba, vagy azért mert atomgagyi a humor benne. de azért vicces h mennyire kivágta a biztosítékot :)

  az RK tényleg gyenge volt, a két öreg se sziporkázott, de Pacino még így is sokkal többet adott a többi középszer nagy részénél.

  Slyról meg ez a évszázad legszarabb színésze cím meg megintcsak több, mint nevetséges. oké, nem oscar(hehe) várományos, de bazzz! ott azért volt egy Rocky, és tényleg volt egy Copland. de ha már itt tartunk az Oscarban sem nyomott rosszat. a Rambo1-et + JohnRambot már direkt nem is említem, mert már feljebb megtettem..

 40. Es a Razzie mar el is erte celjat dragaim. Mindenki sir, h miert pont o, meg h h mereszelnek x-et es y-t nevezni. Itt mar az is eleg ha onmagukhoz kepest szarok es Pacino amiket mostanaban vallal az boven Razzie eselyes egy Heathez kepest (88 perc, RK….) meg amugy is, az egesz lista direkt poen, nemtom, h lehet ilyesmin felkapni a vizet :D

 41. igazából sokmindennel nem értek egyett ezeken a díjátadókon, de nem hinném, hogy ezeknek bármilyen jelentősége is lenne.
  az pedig, hogy Sly az elmúlt évszázad leggyengébb szinésze önmagában is nevetséges. mondom ezt úgy, hogy soha egyetlen pillanatban sem gondoltam róla, hogy jó szinész, de könyörgöm, hányan nőttek fel a Rockyn (amiből az első még oscart is zsebelt)és a Rambon. szóval ez inkább arra kell, hogy felhívja a filmkészítők/színészek figyelmét, hogy mennyire is fontos az, hogy a szerepre a megfelelő embereket válasszák. merthát igencsak kevés színész/színésznő rendelkezik olyan tehetséggel, hogy bárkit hitelesen eljátszon. talán egy sem.
  a felsoroltak között azért akad egy-két név akit valóban gyökerestül kéne kiírtani a filmiparból, de ez semmiképp nem lehet mondjuk egy Al Pacino, Keanu Reeves, Shyamalan, Diane Keaton ésatöbbi. mindenkinek vannak rossz pillanatai és döntései.

 42. Azt bírom , hogy majd holnap nyomják a gagyi kereskedelmi magyar tv-k, hogy xy 2008 legrosszabb színésze és komolyan leadják az egész cuccot, na az már végképp nevetséges:-) pedig csak pár hülye gyerek összedobott egy listát, mint bárki más csak ők kapnak publicitást :-)

 43. Rambo?!krva anyátokat!
  amúgy meg a kritika (is) éltette,legalábbis én csak jókat olvastam róla anno,így főleg nem értem.

 44. Hát ez nokomment kat. Stalonne nem a világ legjobb színésze, de amit csinál azt nagyon jól csinálja. Indie 4 nem olyan jó mint a trilogia, de mérföldeket ver a többi jelöltre. Keanunak meg legrosszabb életmű??? Ez mi. A Day the earth …télleg gyengus, de előtte:Matrix, Ördög Ügyvédje,Kis Buddha…..

  És ha Indie4 Rambo jelölve van amik szerintem egyáltalán nem rosszak akkor, hol marad a Kis Vuk.

 45. “Bocs ha tévedtem, de sztem nem a szakma szavaz, mint az Oscasrnal, hanem pár önjelölt valaki”
  Az Oscar-t is par valaki adja at, nem a szakma ;)

 46. csak ok nem teljesitmenyre, hanem szimpatiara szavaznak, es oket nem tekintem a filmszakma kremjenek, csak par nagyobb rangu bolcsesznek, pl lefogadom, h Fincher a termeszete miatt nem fog iden tuti oscart nyerni, es itt a gond ;)

 47. actorhoz dobják hozzá steve carell-t is, és akkor indy4, xfiles és friedberg-seltzer duó meg is kaphatja a kis díjacskáját :D a rambo sztem borzalmas volt, de azért egy életműbontást nem ítélnék slynak, de a seltzer kommandó itt is megkaphatná a magáét…
  nemmellesleg ha az idei évet nézzük valahol jogos a jelölés (ez a career pontra ugye nem áll), de psze itt sem mindenhol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.