The Hurt Locker trailer

Jaj, erről már akartam írni, de most nem kell külön, mert megjött a trailer, és hát nem kicsit tűnik érdekesnek. Háborús film, de azúttal a bomba hatástalanítók munkáját bemutatva a shit-ventillátor eset közepén.

Oké, rágyúrtak a robbanásokra, meg a gyagi zenére (lesz még ennél jobb trailere ennek), de akkor is fasza filmnek tűnik így elsőre.

18 hozzászólás a “The Hurt Locker trailer” bejegyzéshez

 1. Első ránézésre inkább sorozatként tudnám elképzelni mint az Over There vagy a Generation Kill.

  Majd meglátjuk mi sül(robban?) ki belőle.

 2. Hát, rajtam mar volt ilyen ruha gyakorlaton, és elhiheted human az embert leveri a viz,ha bele kell gondolnia, hogy egy ilyenben akar egy hasmeneeses horcsog ele oda kell alnia ebben a szarban. Egyebkent nem tunik rossznak bar en is inkabb egy sorozattal ertenek egyet, talan meg abban tobb szufla is lenne. De mint video: ROCKS! Szetlassitott robbanasok hogy a legidiotabb amerikai is megertse hogy itt bizony szet lesz kapva minden, nameg coolan nezzen ki. (Bocsi az ekezetert macbook nem nagyon rendelkezik ilyen jellegu “extrakkal”…)

 3. Hű, ez cool. Remélem, hogy nem viszik el az amerikázós-bullshit irányába.

  Eszembe is jutott róla a Beaufort, a legjobb bombás jelenetet ott láttam, újra kéne nézni :)

 4. Bejövős, bár nekem is ilyen Over There érzésem volt elsőre. Talán amiatt, hogy “kevésbé” ismert arcok vannak benne. Ettől függetlenül maga a látvány ütős.
  Tudom vitatható a “kevésbé” ismert arcok állítás, de egy (egy pár) nagyobb névvel is el tudnám viselni.

 5. Human, nem rossz ez a zene. Meg az egyébként is izlés kérdése. Bár van pár tuti zene amit biztosan senki sem szeret komolyan ;)

 6. és? ettől még gagyi, szerinted meg az én pár kedencem gagyi, ennyi, eggyütt kell élni ezzel és kész. Aki ezen akar vitázni az ne fárassza magát.

 7. human majdnem minden rock-osabb aláfestésű trailernek leszólja a zenéjét, nem tudom miért kell ezen meglepődni :D – a film meg bejövősnek tűnik

 8. jaj de kis kekec :D azért írtam hogy “rock-osabb” mert nálam ez lefedi az ilyen és ehhez hasonló muzsikákat :) – off vége :D

 9. Hát elég real-osan néz ki. Szerintem olyan lesz, mint az Iraki misszió. Nem jó film, de halál realisztikus. Jöhet.

 10. Ez így 2 ránézés után marha jónak tűnik, engem máris kilóra megvett, be szoktak jönni az ilyen filmek.

  Két szóval összefoglalva: ide vele!

 11. 4 másodperc után a Blackhawk down ugrott be, ami anno eléggé bejött. a tréler zenéje tényleg gyenge, és nem azért mert rock, vagy metál, hanem mert nem illik a jelenetekhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.