Újoncok az Iron Man 2-ben

Csak röviden a két csávó aki csatlakozott a már amúgy is eléggé várt Iron man második részhez: Mickey Rourke és Sam Rockwell! Mickey Crimson Dynamot fogja alakítani. Rockwell pedig Justin Hammert, aki a binisz szinten lesz Tony ellenfele.

human
írta
2009. 01. 08. 03:12
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Újoncok az Iron Man 2-ben” bejegyzéshez

 1. miért pont Rourke a dinamó? Azért örülök, legalább nem Mandarin lesz az ellen hanem a szovjet, ahogy látjuk.

 2. Crimson Dynamo egy orosz Iron man szeruseg, jobban mondva egy pancel amit tobben is hordtak. Olvastam az utolso Crimson minisorit, amikor az orosz srac megkapja a sisakot, es vegul o lesz a pancel uj tulajdonossa, nem tudom, lehet kilehet hozni ebbol egy jo sztorit. En varom :)

 3. Hát nem tom. Ha most megint egy Vasember szerű ellenséget kapunk, az kicsit unalmas lenne. Ennek ellenére piszkosul várom a filmet.
  Mandarin azért lenne furcsa, mert nem tudom elképzelni, hogyan varázsolnák a filmvászonra akaraktert. A rajzfilmben okés volt, mert azt nem vette senki komolyan, de ha a filmen is egy zöld csákó nevet ördögien, egy csomó varázsgyűrűvel, akkor furcsán néznék. MEg ott van Pöfeteg is. LOL.
  De amúgy meg kiváncsi lennék rá, mert lehet változtatnak a külsején és valami törz alakot kapnánk.

 4. de épp azt írták h nem mandarin lesz, így nem kell elképzelni hogy mutatna. Nyilván foyltatják a majdnem valós scifin létezést a késíztők, nem rugaszkodnak el (pont ettől tart Downey, hogy nem fog az avangers moziba illeni a Vasmanus)

 5. Jól van human, megint okos vagy, grat.
  Azért van kitalálva, ez a hozzászólásos dolog, hogy írkáljunk mindenfélét. Beszélgessünk filmekről, vagy vitázzunk elképzeléseken. Akik szeretik a filmeket, azok beszélgetni is szeretnek bizonyos véleményeken stb. nem ragozom túl, úgysem érted.

 6. Amúgy lenyilatkozták már, hogy a filmekben is Mandarin lesz a főgonosz, a 2. részben lesz egy kis felvezetés valami utalás rá és a 3.-ban pedig már jöhet ő!

 7. Éppen ma néztem meg az Iron Man DVD-t, végre megszereztem és eddig még nem tűnt fel, de amikor vagy 3szor mondták, hogy a terrorcsoportnak az a neve, hogy 10 rings, (plusz főgonosz is mindig gyűrűvel játszott) folyton Mandarinra gondoltam, de szerintem tuti jó ötlet volt a készítőktől, hogy csináltak egy ilyen nyitott szálat, hogy akár Mandarin folytatás is lehet. Bár még most sem tudom hogyan lehetne egy mágikus személyt bevenni egy ilyenbe, de szerencsére sok a technikai ellenség ami illik a film dologhoz. JEJEJE, várom már az IRON2-őt! (a mostani DVD nagyon felpörgetett)

 8. Rourke egyébként beszállt az Expendables-be is, ami szerintem már kurvára megérne egy bejegyzést.

 9. human, szeptember elején csináltak Jon Favreau-val egy interjút és ott nyilatkozta, hogy Mandarin Iron Man Nemezise, de ha belerakják a filmbe, sokkal realisztikusabbra csinálják, elhagyják a mágia részeket stb. szerinte a 3. részben lehet benne, mint “Big Bad villain” és úgy képzeli el a karaktert mint a Star Warsban az Emperort, hogy egész végig ő kavar a háttérben végig, de csak a végén derül ki, hogy végül is ő a főgenya és a többiek csak sidekickek, na ennyi!

 10. Tök jó hogy az első Vasember-t követően, a film sikerétől újra töltve egy új, különleges effektekben még inkább bővelkedő duót fognak megalkotni.

 11. azért én kíváncsi leszek a Dynamo-s dologra.
  A régi rajzfilmsoriban sokat szerepelt, ő volt a kedvenc főellenségem.
  Mandarinból is ki lehet hozni talán valami értelmes dolgot, de nemnagyon hiszem, hogy ebbe a “Reális szuperhős világba” beleillene.
  Amúgy azzal nem értek egyet, hogy a Vasmanus ki fog lógni az Avengersből pláne, ha az Ultimate vonalat fogják követni (amiben reménykedek).
  Ha a második legalább olyan lesz, mint az első, akkor jó film lesz, és ebben már Gépágyú is komolyabb szerephez fog jutni (Next Time, Baby!) :D
  Szóval a 3 páncélos talán összehoz valamit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.