37 hozzászólás a “Megjött a Transformers 2 teaser posztere” bejegyzéshez

  1. Csak nekem tűnik úgy, hogy ez erősen hajaz a Stracraft borítóra? A persze a jóból nem szégyen ötletet meríteni.

  2. Ez nem ugyanaz a pofa, aki az egyben is gonoszkodott? Lehet, hogy csak én nem tudok a történetről semmit…

  3. Nem kell mindenhol a koppintást észrevenni:)
    Lehet meg sem fordult a fejükben, de persze az is, hogy onnan merítettek ihletet-annyira nem számítanak az ilyen apró dolgok.

    A lényeggel kell mindig foglalkozni, nem a mögöttes tartalmakkal.

    A plakát jó, a film meg ha csak annyira lesz fasza mint az első rész, már rendben lesz.

    Megatron:)

  4. A plakát nagyon tetszik, már most látom magamat és még 3 doboz nachos-t a mozi bejáratánál toporogva, fél órával a kezdés előtt!!!!

    Kíváncsi vok , hogy hozzák vissza Megatront, mert a kocka rendesen kicsinálta az első részben, és még jó mélyre is dobták. :D

  5. a TF volt az első olyan film ahol a popkornból és a kólából alig ittam.. mivel kb arcon csapott a film és tátott szájjal néztem és így nem tudtam enni :D

    miután megnéztem premier napon, másnap elmentem megnézni még1x és ugyanez a szindróma volt megint :D megmaradt a popkorn és a kóla :D

  6. Sötét és naagyon rendben van !!!

    Felcsigáz rendesen, pedig ez még csak a teaser poster ugye.
    Az Aint it cool – on valami olyasmi van írva hogy az első rész ehhez képest egy kis Sundance – es mozi.
    Mint azt tudjuk rendesen fel lett tornászva a költségvetés.

    BRING IT !!!!!

  7. nagyon állat lett
    a story-ról lehet már valamit tudni?

    én nem ismerem sem a képregényt, sem a rajzfilmsorozatot, szóval csak annyit tudok a háttérről, amit itt-ott olvastam

  8. SPOILERES LEHET

    December 29.-én LaBeouf és Bay megerősítette, hogy Fallen egy külön karakterként fog szerepelni a filmben.
    – Az egyiptomi hieroglifák kapcsolatba hozhatóak az akkoriban itt járt Transformerekkel.
    – Bay közölte, a híresztelésekkel ellentétben Megatron nem tér vissza a második részben, és a tank elképzelés csak egy új játék.
    – Körülbelül 40 robot
    – $200 milliós költségvetés ( Az előző: $150 millió volt)
    – Ramon Rodriguez látható az autódobálós képen
    – Devastator a piramisoknál tűnik majd fel. ( Egy robot melynek a lábai és a karjai más robotokból áll)
    Az előzetes már biztos, hogy a Szuperkupa döntőjén(Superbowl) lesz azaz Február 1-n, mivel a Paramont vásárolt reklámblokkokat. Egy ekkora eseményen az ára a plafont verdesi (30 mp 3 millió dollár), és egy átlagos bemutató 1-2 perc hosszú, így meglehet egy rövidke ízelítővel kell majd beérnünk. A hosszabb trailer (theatrical) valamilyen nagysikerű Paramount mozifilm előtt kaphat majd helyet, mint a Star Trek vagy az Angyalok és Démonok.
    Ennyi pénzből tuti ütni fog:D!

  9. Így van köszi Prime!

    Legyen darkos, de nagyon. Ha megoldják, hogy ugyanazt a pörgést, látványt kicsikarják és még a “gore” és izgalom faktor is magasabbra kerül én nem is tudom mi lesz velem mire kikerül DVD-re :D

  10. EZ IS SPOILERES LEHET, LEGKÖZELEBB MÁR JELÖLÖM MAJD

    A poszter vélhetően egy Álca vöröses szemét ábrázolja. Mivel az előző sajtóközleményből kiderült, hogy a címbe szereplő „Fallen” egy külön karakter, jóllehet Jetfire az.(Régen álca volt majd szövetségre lépett Optimus-szal,SR-71 Blackbird).A Hasbro már kiadta az eljövendő film alapján készült játékát, melyből képet alkothatunk róla milyen arca lesz. Külföldi fórumok rá voksolnak.Hát ennyi,kering már egy részletesebb poszter aki akarja keresse meg(kicsit ki lett világosítva,nagyon jól néz ki sztem).

  11. Ja és Megan Fox lett a legszexisebb sztár a Daly Star című lap 5000 szavazat alapján mind a férfiak mind a nők körében Angliában,nem semmi.

  12. Jaja, kicsit Starcraft: Blood War-os a borítója! :D De egy kicsit Diablo-s is, ha megnézzük (Diablo III ^^)

    Kummára várom már a filmet, az 1 atom hengerlő volt!!! :D

  13. SPOILERES lehet, semmi konkrét csak tippelgetés a képregény alapján:-)

    Nem lehet, hogy Megatron Galvatronként tér vissza? és ő rá értik, hogy bukott és mégis új karakter? Abból egy remek trilógiát lehetne csinálni, 3.-ban jöhetne Unicron :-D Amúgy a bukott nyugodtan lehet Unicron is, az alapsztori adja, de ha most nem is sztem 3.-ban tuti lesz a főmufti gonosz, őt nem lehet kihagyni!

    SPOILER OFF

    Amúgy kijön egy hivatalos poszter és nem hiszem el, hogy még azt se lehet tudni ki van rajta :-)

  14. Sokkolót és Dinobotokat a népnek!

    Ja és kívánom, hogy minden nachos és popkornzabálónak akadjon a torkán az aktuális.

  15. Nekem egyértelműen Féreg ugrott be erről a plakátról.

    A Jetfire (Röptűz) teóriáról én is hallottam, de ő egyik storyline-ban sem volt akkora szereplő, hogy egy film főgonosza legyen. Főleg, hogy az álcák anno csak távirányitották a tudattalan testét a Marvel-féle történetfolyamban (magyarul a 6. szám).

    Galvatron lehetne, és szépen felvezetné Unicront a harmadik részre. :))))))

  16. és ki mondta, hogy ez a plakát a főgonoszt ábrázolja? A pletykákat felesleges irogatni, mert bay ugye említette, hogy félinfókkal fogja teleszórni a netet – ide már annyi be lett írva, hogy tuti folyik ez az akció

  17. 1. moziban enni és inni gonosz dolog.

    2. a borító full lopott, mert főleg fekete és piros színeket használtak rajta, mint pl. a Spiritnél. ez felháborító!

  18. szerintem sincs semmi extra ebben a poszterben, kedvcsinálónak nem elég ütős, és nekem is egyből Szauron sisakja ugrott be róla. ettől a film még lehet majd jó.

    egyébként ennyi egymásnak ellentmondó pletykát ilyen kevés hozzászólás alatt, mint itt, ritkán látni. :)

  19. Na végre valami kézzelfogható a filmből, bár ez ilyen nesze semmi fogd meg jól:)) Véleményem szerint is a sokat emlegetett Fallen néz az arcunkba, jó sötét karakter lesz:)

    “Az előzetes már biztos, hogy a Szuperkupa döntőjén(Superbowl) lesz azaz Február 1-n, mivel a Paramont vásárolt reklámblokkokat.”

    A Superbowl az NFL döntője.. sry nem tudtam megállni.:) Egyébként nagyon dícséretes, hogy vásárolgat a Paramout, bár ha a “rendes” reklámblokkban lesz, akkor mi pont nem fogjuk látni a SportTV közvetítésben “élőben”.. sebaj, a lényeg hogy jön már végre! :)

  20. valszeg tényleg nem látjuk élőben, mert a SportTv nem adja le az amcsi reklámokat, de rövid idő alatt úgyis felkerül a netre, így másnap reggel már valszeg lesheti a jónép…

    egyébként az NFL döntője, de az AFC és az NFC (a két konferencia) győztese játsza egymással, ez az ún. szuperkupa. :) (európában a BL és au Uefa kupa gőztese játsza egmással labdarugásban.)

  21. ez lesz a magyar címe:
    Transformers: A bukottak bosszúja
    2009 június.

    na erre varjatok GOMBOT!

  22. SPOILER, TALÁLGATÁS

    Tuti nem lesz fallen nevü robot.Biztos vagyok benne.Miért találnának ki ujabb robotokat amikor igy is van miböl filmet gyurni.A képen látható meg egy gonosz robot.A dizájnból itélve megatron lehet felélesztve (amit kétlek,jazz is végleg megfeküdt )vagy üstökös egy uj barátja az űrből.

    Na de viszont a bolygórobot Unicorn az ami nagyon nem kellene a filmbe majdan.. Mivel az az urben van mérete miatt eleve egy rakás számgépes anim lenne az egész vele való harc ,minden emberit mellözve.

    A sokkoló nevü robotot jobban várnom mint álca vezér konkurens.
    (ö az akinek egyedül az osszes trfs. közül nincs személyisége,érzelme csakis mint egy pc :) gondolkodik.) Viszont akár ürhajóstul is jöhetnek itt még robotok tömegei..

  23. Weyzug, van Fallen nevű robot a Transformersben és simán lehetne főgonosz a múltja végett, de sztem se ő lesz, nem vagyok egy perfekt angol de sztem név elé nem szokás “the” rakni+a birtokos esetet sem így csinálnák (“of the”), ha nem “Fallen’s Revenge” lenne ha személy. Ha tévedtem mindenkitől sorry:-) és szívesen várom a helyesbítést.

  24. Sandor8206:Hát nem tudom lehet ,h van de nem az elsö szériában az tuti és nem hiszem ,h kevernék ezeket.
    De sztem nincs ilyen nevü robot a képregényben.Vagy valami 72. japán variánsban lehet.De hogy egy ilyet beletennének ebbe azt kétlem.Az elsö pletyik ugy jöttek , lesz egy Fallen nevü óriás robot.Sztem meg lesz bosszú meg lesz a Szerkesztettek nevü oriásrobot.(vagy valamelyik másik)

  25. Elöször mikor megláttam ezt a posztert, nekem a Crysis-ból azoknak a repülö robotoknak a feje ugrott be! =)

  26. Na megnéztem pár dolgot és ez a Fallen nevü robot egy egész másik szériában van.Itt már a mindenki által ismert karakterek is sok esetben máshogy néznek ki.
    Hiába fikázza a sok okos a cimet ,h helytelen igenis jol van forditva.A pokember filmben sem tettek bele egy ‘alternativ pokember vonalbeli’ ellenséget sem ,csak az eredeti elsö széria szereplöit.Már a dizájn is egész más szal..
    (A Trfmrs esetében az elsö szériához csatolhato a G1 széria ahol közvetlenül folytatodnak az események igy abbol elöbb-utobb simán várhato egy-két szereplő)

    Ugye Pókibol is van rengeteg ,mindnek saját univerzuma de MI (legtöbbünk) csak egyet ismerünk , azt amiböl filmet nézhettünk, nem véletlen ebböl készitették.

    Sztem logikai baromság lenne összekeverni ezeket a világokat.Szal fogadni merek ,h AZ a bizonyos Fallen robot nem lesz a filmben ez 100.

    Nagyon várom a filmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.