Szextúra (Sex Drive)

Tényleg, megint csak ott kezdeném, hogy irigyelem az amerikaiakat kicsit, mégpedig ismét a roadmoviek miatt. A Sex Drive amellett, hogy az utóbbi évek egyik legjobb tinivígjátéka, egyben egy fasza roadmovie is, elvileg 9 órás túrával (amibe persze fennakadások történnek). Namost 9 óra alatt talán oda-vissza át lehet szelni magyarországot, ők meg a baromi sok államukból talán az egyiknek a határát lépik át közben.

Szextúra pihenő

A történet olyan amilyen, nem atomfizikát várunk egy tini kanságától, de azért üsse kő, elmondom. Az alap, hogy van ez a 18 éves srác, aki még szűz. A chaten megismer egy lányt, de az a bökkenő, hogy másnak adja ki magát felé, konkrétan egy izmos focistának, akinek egy 69-ben készült klasszikus GTO-ja van. A csaj ezt az alteregót meghívja magához, a srác pedig, a legjobb és egyben tapasztalt szexkazán barátja tanácsát követve, ellopja a tesója kocsiját és útra kel hozzá. Természetesen sok különös kalandba kerülnek, mert hát roadmovie meg tinivígjáték egyveleg, erre még a bátyó is utánuk ered.

Tetszett, hogy nem pg-13-mat próbáltak csinálni, mert egyszerűen nem illik a tinikhez. Szóval megy a durvábbnál-durvább dumák dobálása, meg villognak a cickók néhol, ahogy az egy ilyen pop szórakozáshoz kell. Mindezt egy viszonylag ismeretlen gárdával. Legalábbis a főszereplőt meg a lány barátját most láttam először úgy, hogy talán megjegyzem őket, a szexkazán jóbarát meg a Greek sorozatot nézőknek lehet ismerős, és egyben poén is, legalábbis számomra az volt. Abban a sorozatban ilyen vallásos “a házasságig szűz maradok” arcot alakít, itt meg húzza a csajokat sorba, miközben úgy viselkedik velük, mint egy szemétláda.

Sajnos a Sex Drive anyagilag nem futott be, legalábbis mozibevételileg, mert hát a DVD az szerintem fogyni fog mint a cukor. Vagy ezt csak remélem, mert azt jelentené, hogy fognak még ilyenekkel próbálkozni rendesen a stúdiók?

Szextúra értékelés

Azt hiszem lejött már, nekem nagyon bejött. Tinivígjátékok között simán 8/10 repül neki, mert ilyen sokat rég nevettem moziban. Először hét pontot akartam adni, de hát Seth Green rövid szerepe minimum +1-et ér. Aki látta az tuti egyetért, hiszen annyira k*cs*göt játszik, ami teljesen ráillik valahogy.

37 hozzászólás a “Szextúra (Sex Drive)” bejegyzéshez

 1. Nagyon jó film, nekem is 8/10. A csaj baromi dögös benne, még ha kicsit emo-s is (legalábbis az elején). A 69 GTO állat, az amish csávó meg nagyon nagy arc. I love his sarcasm :).

 2. Most értem haza a csajommal a filmről és nekünk is nagyon bejött.
  Jó sokan is voltak a westendbeen.
  Végre már hogy csinálttak egy ilyen cuccot.
  8/10 nálam is.

 3. human, magyarországon is lehet 9 órás road moviet csinálni, csak el kell indulni a nulláson egy 10-15 centi hó után. Az első 5 óra máris megvan. :P

  Viszont kedvet csináltál a filmhez, a Road trip (Cool túra) és az Euro trip örök kedvencek nálam :D

 4. Biztos nézős de kizárólag DVD-n. Állatul néznek ki ezek a Dodge Chargerek. Sok óra a magyar utakon Bp->Tokaj->Bp->Zamárdi->Bp – két alvás között a vége felé már félóránként ugrott egy redbull.

 5. for me, marha jó film. sűrített poénok,

  SPOILER

  és a parkolós-leszámolós résznél leesik az ember a röhögéstől..:D mármint a székről. bár a superbad nekem jobban tetszett, de ez végülis más kategória. és üt!:)

 6. Végre egy Road Movie, már nagyon hiányom van!
  Human, a főszereplőt csak el kell képzelni kopaszon egy macskával a kezében és máris beugrik, hogy Ő volt Doktor Genya fiatalon! (ezt az arcot nagyon megjegyeztem, plusz amikor egyik House részben feltűnt csak ez volt az eszemben, nekem a srác már örökké csak Genya marad)

 7. hát nálam az ilyen Road film fogalom a Supernatural első 2 évadnál kezdődik(bár igaz az más kategoria és a 3-4 évad már nem a Road -ra építt) de a cool tura is angy volt szóval ez is nézős lesz

 8. A YesMan(10/10) után kissé lightosabbnak hatott, de az utóbbi filmek közt jól állta a sarat 10/8:)

 9. Érdekes, úgy tűnik én vagyok az egyetlen, akinek nem tetszett:)
  Lehet rosszkor kaptam el, de nem mondám, hogy jó film volt.

 10. spoiler

  a rendőr a végén a fánksráccal basszus… szerintem ott enyhébb szívrohamot kaptam.

  /spoiler

  a csaj se semmi, a dagi meg jó arc, all in all beszarásjó film volt.

 11. Az érzelgős részeket mindig ‘átfedte’ – komolytalanítás céljából – valami bolondság, lásd pl. – SPOILER: – a börtönös részt, mikor a lánynak mesélnek etc. etc.

  10-ből 9. Anyámékat nem hagytam nyugodtan aludni ; ))

 12. Kezdem azt hinni, hogy a baj bennem van… Ennyi szuperlatívusz és 10/8-as értékelés után, párommal már alig vártuk az első cd végét, a másodikat már inkább csak végigpörgettük. Az egész film alatt talán ha kétszer mosolyodtunk el. Próbáltak menőnek beállítani néhány szereplőt, akikről egyszerűen nem lehet elhinni, hogy menők (Lance). A papa és a kilógó zacsi meg már nekem volt kínos. Ha már road movie, akkor már inkább a Cool túra…

  10/2

 13. nem az unratedet kellett volna nézni, mert az a rajongóknak készült, és sokkal lassabb film volt, mert bennehagytak jó pár improvizált szar poént is.

 14. Én most lestem meg, igaz nem az unrated-et, de az is megvan. Egész jó film volt, nekem 7/10. Az a baj, hogy egy kicsit el vagyok szokva a vígjátékoktól, és az ember azt várná, hogy többet fog nevetni, hát én annyit nem nevettem, de jól szórakoztam. Fura, hogy a nagy röhögés nem is a legnagyobb poénnál volt meg: a végefelé amikor Rex elköszön az öccsétől és nagy vagányan motorra fel, felkapja és összeborul a háttérbe… az nekem betett :D

 15. Szerintem 6/10. Seth Green és Amanda Crew fejenként plusz 1 pont :D Najó nem, de miattuk nem elveszett idő :)

 16. 25:
  Esetemben épp ellenkezőleg, amikor egyedül nézek vígjátékot, akkor ritkán sikerül mégcsak elnevetni is magam, ezt a filmet viszont majdnem sikerült végigröhögni. :) Nagyon régen nevettem utoljára ennyit egy filmen, nálam 9/10 a vígjáték kategóriában.

 17. human, 8/10??? – nem tudtam, hogy tinivígjátékokra külön 10-es skálád van :) azért nézz vissza, hogy milyen filmeket értékeltél 8-asra…

  Seth Green és a rendőr-fánksrác jelenet miatt 5/10, egyébként trágya…

 18. Számomra ez egy közepes vígjáték, a Cool Túra sokkal jobban tetszett, bármikor újranézem. A Szextúra elég volt egyszer, bár nem tagadom, jó kis kikapcsolódást nyújtott, de semmi több.

 19. Jo kis movieeeegy 7/10 adok neki, nekem nagyon bejott remeljuk hogy lessz meg ilyen road movies film es jah Felicia ( amanda crew ) +1 pont jo csaj az emo style nagyon be jon neki szoval akkor mar 8/10 :)

 20. A filmet kétszer láttam feliratosan, majd most láthattam a magyar szinkronos dvd változatot. Katasztrófális. Gyenge szinkronhangok, rengeteg kivágott jelenet. Mintha egy teljesen más filmet néztem volna. A magyar dvd verzió egy hulladék. Az eredeti vágatlan pedig a kedvencem.

 21. Én nem vagyok valami nagy filmező…de tetszett a film… 8/10 reálisnak tűnik számomra is…
  Különösen tetszik az, hogy valahogy reálisnak tűnik a fiú átalakulása, s egyben kitörése is (az ösztön vezérelte, hogy megmentse a csajt)

 22. Szerintem 10/9, nagyon jó film, jó szereplőkkel. Amanda Crew nagyon jól alakít benne – elég ismeretlen még, de szerintem nagyon tehetséges. A hangulat és a poénok is a helyükön vannak. Nagyon tetszett!

 23. Tényleg nagyon jó, nem gondoltam, hogy a cool túra után még tudnak újat mutatni, de nem is érdemes ahhoz hasonlítani ez a film teljesen más.

  Amanda Crew -ról eddig nem hallottam, de ezek után biztos figyelni fogok a névre.

  Seth green epic, meg a garázsajtós jelenet is. 10/8 simán.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.