Alien Trespass trailer!

Az első amit tudni kell az Alien Trespassról, hogy a Támad a Marshoz viszonyítják többen. Elég csak megnézni ezt a trailert és rögtön látjuk a hasonlóságot. (Nekem még a Middleman is beugrott picit).

Ez így elsőre teljesen fun alien invíziós filmnek tűnik, nagyon az 50-es évek hangulatában, de ezt a kidolgozás egy részére is kell érteni. Szemet kiszúró mű díszletek, odaveetítések, túljátszás. Egyszerűen jöhet.

22 hozzászólás a “Alien Trespass trailer!” bejegyzéshez

  1. Hehehe…ez várós nagyon. Imádom ezeket a régi filmeket agyevő szörnyekkel és mutáns óriásrovarokkal. :D

  2. Igen érdekesnek tűnik. Remélem eléri majd az Ed Wood filmek magasra tett szintjét.

  3. vagy űbergagyi lesz, vagy ilyen Planet Terror féle hülyeség és nagyot fog ütni. Nekem a trailer nem jött be, semmi poén meg úgy semmi értelme az egésznek.

  4. Nekem sem jött át. Mármint, én jobban hanyattvágom magam egy fulleffekt, “hihetőnek” beállított filmtől, mint valami retro hangulattól, de lehet hogy pont ezért nem vagyok jó filmnéző :) Azért valószínűleg azt is bepróbálom majd, főleg ha jó kritikát olvasok róla a filmbuzin :)

  5. Ha fogja tudni hozni a Támad a Mars szintjét, nem lesz baj. Ezzel csak az a gond, hogy a Támad a Marsot is csak egy icipici választotta el attól, hogy a zseniális helyett pocsék legyen.

  6. “there’s something terribly wrong…” wáháháháhááááááá XD idevelemostazonnal!!!!!

  7. Jaj, nem szeretem a műfajparódiát. Már egyszer sikerült belecsalni a Planet Terror förtelembe egy lelkes blogbejegyzéssel, mégegyszer nem dőlök be. :)

    A Támad a Mars meg megintcsak az a film, ami 12 évesen még bejött.

  8. Nem igazan ertem ezeknek a filmeknek a letjogosultsagat: ha gagyi sci-fit akarok nezni bena szineszi jatekkal, bena specialis effektekkel, mu diszletekkel, bena odavetitesekkel, akkor eloveszek egyet az ’50-es evekbol. Annal autentikusabb ugysem lehet. Szerintem teljesen felesleges 2009-ben ilyet leforgatni. Ennyi erovel csinalhatnanak fekete-feher nemafilmet is, mert az milyen retro mar.

    Mondjuk kommentekbol itelve kisebbsegben vagyok ezzel a velemennyel :)

  9. ha jó sztorit csinálnak és nem csak egy átlagsztori retrós leforgatását, akkor jó lesz, de ez még nem látszik a trailerből.
    amúgy imádom az ilyeneket és Tim Burton említett filmjeit is!
    gimme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.