Heti mozibemutatók: január 15.

A hétre ezeket hozták nekünk:

 • A csirke, a hal és a királyrák (El Pollo, el pez y el cangrejo real) -a múltkor, a Libanoni keringő előtt láttam ennek az előzetesét, részemről kihagyandó spanyol dokumentumfilm valami nagy főzésről.
 • A hercegnő (The Duchess) – Knightly nem hoz lázba kosztümös drámákban, ezt sem nézem meg, de voltak róla pozitív kritikák is ha jól rémlik, persze már van dvd-n odakinn.
 • Az igenember (Yes Man) – erről tuti lesz írás, nézem.
 • Kínzó együttlét (Gegenüber) – német filmdráma, hagyjuk?
 • Profi bérgyilkost keresünk – nem nem akadály (Louise Michel) – Mivel francia így majd csak dvd-n, de szerintem nézős majd.
 • Transz-Szibéria (Transsiberian) – ezt lehet nézem, isolde is lehet nézi, egyikünk csak ír majd róla, tartsátok vissza addig.
human
írta
2009. 01. 15. 20:01
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: január 15.” bejegyzéshez

 1. én nem, de megnézem. az efféle csontkommersz, eleinte víg, később (gondolom) tanulságos filmek csak akkor “kíváncsi” kategóriák, ha kapnak egy jó kis hype-ot premier után. sajna a yes man kritikái megoszlottak, így ízléstől függően 3,5 és 6,5 között lesz tízes skálán:)

 2. ellenben mondani sem kell, hogy a Profi bérgyilkost keresünk – nem nem akadály az aaltra készítőitől nézősebb.

  a hrcegnőt meg pados gyula fényképezte.

 3. Az Aaltra-n szétröhögtem magam, így a Profi bérgyilkost keresünk – nem nem akadály is nézős lesz. Ahogy Az igenember is. Jim Carrey és Zooey Deschanel… mmh már most élvezem.
  Egyébként a Louise Michel készítői nem belgák?

 4. Transsiberian írást várom mer megvan kb 2 hónapja vagy nemtom, mióta van axxo rip, de még nem volt erőm megnézni :D

 5. Knigthley kosztümösben jó szerintem. A hercegnőt (The Duchess-t) még nem láttam, de meg fogom nézni. Knightley-ban van potenciál.

 6. Jah nem kalózok alapján alapozok Knightley-ra, mert karibi első részén 3x sikerült elaludnom.Nem, mert annyira szar volt, hanem én voltam annyira fáradt.

 7. A német filmről jókat hallottam, és jók is a német drámák, de a történet miatt szerintem nem nézem meg. Férjét verő asszony. Bár…azért érdekes lehet.

  A francia film meg állítólag azoknak ajánlott, akik elviselik a morbid humort is.

 8. Engem meglepődtek a barátok kedden a Bérgyilkost keresünkkel…
  Mit is mondjak rá. Vicces fekete abszurd humor amin muszáj nevetni mert különben sírva fakadsz. Viszont műfajából következik hogy volt olyan rész ahol a fejemet fogtam hogy ez meg hogy s miért?
  Egy 7,5/10-et kap tőlem mert voltak jó részek benne. Mikor kijöttem a moziból még ennyit sem kapott volna, de megérlelődött bennem és visszagondolva még viccesnek is nevezném.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.