Ki akar Informer lenni?

Megjött a hivatalos trailer az Ellis regény alapján készülő filmhez, az Informers-hez. Legutóbb majd 3 perces montázst nézhettünk a cuccból, de az olyan por alatti volt, ez meg most hivatalos és red band, azaz cicis, mert hát szex nélkül Ellis-t filmre vinni nevetséges lenne.

Kicseszettül várós.

human
írta
2009. 01. 15. 15:34
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “Ki akar Informer lenni?” bejegyzéshez

 1. Brad Renfro (asszem így hívják) nem halt meg? Vagy ennyi ideig jegelnek egy filmet a forgalmazás előtt? Amúgy jól néz ki a film, bár ezt a könyvet nem olvastam.

 2. Fünke: igne, ez az utolsó film amibenv an és ennyit ültek rajta, látható, hogynem tudják jól reklámozni most sem.

 3. remelem ez a rendezo bevallal egy igazan R filmet, mert nekem az amcsi pszicho-bol nagyon hianyzott az eroszak (ami volt, annal is felrefordult a kamera), ellenben beletette olyan hulyesegeket, mint bale segge, szoval remelem ez jobb lesz, mint az… (de kar, hogy vegul nem Stone rendezte az american psycho-t)

 4. Úramisten, ez most az év híre nekem. Ellis egy isten, és ez az elbeszéléskötete tökéletes egy filmhez. A korai, szikár minimalizmusa és történetek közötti átfedések… jaj, de várom már!
  Egyébként ez a könyv több filmnyi alapanyagot is tartalmaz; nem is meglepő hogy a vámpíros rész nincs, mert akkor már szétesne, töredezett lenne a film. Gondolom.

 5. Engem azzonal megvettek..minden apró filmkockával, zenével..Mickey Rouke-al:D lehet ujabb klasszikus fog születni?? :) ha nem is mozikban lesz siker(mert hát benne van az is h az amcsikat hidegen hagyja) dvd -tuti siker film lesz . város nagyon

 6. Én nagy terminátor-fan vagyok, tarantino a kedvenc rendezőm, de… ebből az évből ezt várom a legjobban!

 7. eddig a “leggyengébb” Ellis könyvből csinálták a legjobb adaptációt (A vonzás szabályai), ez meg a legjobb könyve, úgyhogy várós, de “félős” is egyben

 8. a vonzás szabályai a leggyengébbje? ne vicceljünk már, a Lunar Park sokkal rosszabb (de még az informátorok is). De ez itt off.

 9. kíváncsi vagyok, az informátorok nem jött be annyira, de a vonzás szabályai is csak azután igazán, h a filmet is megnéztem…szal ha hasonló színvonal lesz akkor éljen!

 10. azt nem tudom milyen film lesz az informers (remélem jó), de azt tudom hogy a filmzene albumot odavisszaszéjjel fogom hallgatni. :)

 11. Könyv nekem is kimaradt, de ez a trailer odavágott rendesen. Mekkora zene úristen, és milyen szereplőgárda…

 12. Brad Renfro szerintem korosztálya egyik legjobb szinésze volt…csak kicsit elkallódott, tegnap 1 éve hunyt le, pár nappal utána halt meg Heath Ledger így még a halála is kicsit elkallódott… Személy szerint mindig vártam hogy végre csinál valamit amivel befut, remélem ez az utolsó mozija legalább ilyen lesz. Várós a film,

  Ellis könyvei sugároznak valamit (a semmittevő semmibe élők nyomasztó világábn túli is) azokból a nyolcvanas évek amerikájából amibe mi bele se szagolhattunk , viszont a benne szereplő milliomoscsemete unatkozó fiatalok generációját igaz 20 év késéssel az ország sikeresen kitermelte…szóval akár még nekükn korrajz is lehet :)

  Sajnálom hogy a Glamorámából nem igen lett semmi, ott milyen cameo halmazt lehetett volna összehozni az első 5-10 percben…

 13. Újraélesztő film ez sok letünt színésznek. Erre most olvasom, hogy Brad renfro meghalt.

 14. Életemben eddig csak 4 filmet vásároltam meg eredeti dvd-n. Most már tudom melyik lesz az ötödik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.