Éjszakai rosszhír: Keanu=Spike

Már a variety hozza le a hírt, nincs menekvés. Mielőtt letámadtok: semmi bajom Keanuval, sőt, ha most lenne a Speedes szintjén, akkor még jó választásnak is tartanám, de sajnos már nem ott van.

Mármint nekem Spike mindig fiatalabbnak tűnt mint amennyi most Keanu, koravénnek.

A film eddigi fejleményeiről a CB címkét követve tudtok tájékozódni, mint mindig, nem kell “úgy hallottam”-ozni.

18 hozzászólás a “Éjszakai rosszhír: Keanu=Spike” bejegyzéshez

 1. A rajzfilmben nekem huszas éveinek derekán járhatott Spike, Keanu valóban idősebb, ennek ellenére bízom benne, hogy jól hozza a karaktert (elvégre, mintha neki írták volna).

 2. Semmi bajom Keanu Reevesszel, tényleg nincs. De Spike-ot ne bízzák rá. Kerítsenek valaki ifjabb színészt… (hirtelen a Sin Cityből Josh Hartnett ugrik be – nem hittem volna, hogy illik hozzá egy ilyen szerep, de rohadtul jó volt)

 3. Sztem KR teljesen jó Spike lesz.
  Mármint én jobban beleélem magam, ha valami ismerős színész játsza, mint egy ismeretlen, és az ismertek közül azért Ő hasonlít is Spike-ra.
  Jó tudom, hogy ma már mindent el lehet érni egy kis sminkkel, de akkor is. :D KR jó színész.
  ÉS mindamellett h nagy hiba megfilmesíteni, én azért várom. Remélem lesz egy Szárnyas fejvadász feelingje.

 4. Hát öregnek öreg a szerepre, de ez miatt nem mondom azt, hogy nem fogom megnézni. Viszont, ha Spike életkorát megdobják 15-20 évvel akkor Jet mennyi lesz 70? Mert szerintem fontos volt a köztük lévő nem kevés korkülönbség. Az öreg megfontolt zsaru és a szertelen ifjonc.

 5. fuck me sideways… Bár várható volt ez a fejlemény, de akkoris, meh… Kíváncsi vok ki lesz a rendező aki el fogja majd cseszni az egészet =)

 6. Szerintem nem rossz hír. Az egész megfilmesítése már érdekesebb… de azért várom mi sül ki a dologból, hátha :)

 7. Kíváncsian nézzek elébe, szerintem Keanu nem rossz színész én még nem csalódtam filmjében. ( a Föld megállt még nem láttam, de nem is érdekel annyira)

 8. Most nézem éppen mégegyszer a Beboppot, ha olyan Scanner Darkly-s karaktert csinál az nem lesz rossz, csak dobja el a függő nézést és legyen picit izgatott ha valami lehetetlen feladat adódik. (Mint Spike, aki csak füstöl és héderel, de ha el kell kapni valaki űbernehéz csávót egyből ugrik)

 9. Mint már mondottam vala, Keanu túl merev, ettől függetlenül alkatra hasonlít, és jól demóbunyózik, de merev, tudom, hogy én lennék a legjobb a szerepre, mert én laza vagyok, bár görbe az orrom, és nem vagyok túl jó demóbunyós:|

 10. úgy elképzelem amikor Kenau/Spike odaáll …/Asimov elé (már ha tényleg az első részt dolgozzák fel) és aszonnya fapofával:
  – I know Kung-fu!

  de tényleg, Kenau remek Neo, Constantine , Jack Traven (Speed) esetleg Johnny Mnemonic, DE nem Bebop. egyszerűen hiányzik belőle a megfelelő lazaság, humor. ennyi év sablon (kis túlzással) szereplés után nem is várok tőle megújulást. Vagy a másik lehetőség hogy a karaktert erőszakolják meg hogy passzoljon Kenau repertoárába. szerintem.

 11. Miután a rendező a menedzsere, már akkor borítékolható volt amikor bejelentette, hogy megcsinálják. Én már túltettem magam rajta, igazából nem ezen fog múlni a film. (Keanu nem jó színész, de azt az egy karaktert amit tud megbízhatóan hozza.)

 12. Ma este elkezdtem számolgatni. Reeves kb 48 éves. Spike kb 28 éves. Remélem meg tudják majd csinálni, hogy jó legyen, a lényeg, hogy 3 nyugtatót be kell majd szednije forgatás előtt és talán még jó is lesz, de nem tudom kinek jutott eszébe, hogy animét fel kell dolgozni élőszereplőre. Ennyi erővel fordítva is lehetne és az amcsik begurulnának.

 13. sírok. az animében éppen az a jó, hogy nem érvényesek rá a filmes korlátok, úgy jó, ahogy van; tehát milyen ember az, akinek eszébe jut egy ilyen fel/át/újradolgozás?! borzalom.

 14. Szerintem nem KR-en fog múlni, hogy mennyire jön be azoknak a film akik végignézték az anime-t. Azt a hangulatot ami körbeölelte az animet nagyon nehéz lesz visszaadni… ha nem lehetetlen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.