11 hozzászólás a “Heath Ledger rajongóknak” bejegyzéshez

 1. máig azt nem hiszem el különben (hasonló képeket látva), h ő volt joker. mert nem az a színész, akiről az ember azt hihetné, h lehet.. aztán kiráz a hideg, h mégis, mert ehhez óriási tehetség kell. volt a joker, és volt a többi szerepe – de nagyon sok ilyen szerep kellett volna még neki. hiányolom.

 2. (nagyon jó volt végignézni és olvasni egyébként, köszönet érte. kifejezetten megérinti az embert)

 3. Kár hogy ilyen fiatalon eltávozott. Biztos vagyok benne hogy ha ez nem történt volna meg, akkor még számos Oscar esélyes(és nyertes) alakítást láthattunk volna tőle.

 4. Én is nagyon sajnálom, hogy elment. Nagyon jó színész volt, és csak most kezdett igazán beérni. A régebbi tinifilmes karaktereinél még nem jött ki, hogy mekkora színész lehet belőle. Valahol a Ned Kelly környékén kezdte megmutatni, hogy mire képes, amit pedig a TDK-ban művelt, az valami olyan elképesztő karakterformálás, amit én azt hiszem mostanában csak Johnny Depp-től láttunk, mikor Jack Sparrow-t alakítja.

  Off: Tényleg nem kötekedésből, de nem szép dolog azt mondani valakinek, hogy Rest In Piece (a “piece” darabot jelent, szerintem te a “peace”-re gondoltál)

 5. Hát,ha már vki angolul írkál,akkor legalább tudná hogy kell leírni…..

  Am én is sajnálom,nagy színész volt és még nagyobb lehetett volna belőle.

 6. kár hogy meghalt, pár éven belül visszasüllyedt volna a másodélvonalbeli ausztrál filmekhez azok jól is álltak neki és mint filmek sem voltak rosszak… a mozicsatorna adta őket anno

 7. nekem a Lords of Dogtownban rohadtul bejött ahogy játszott(bár mondjuk engem az egész film megvett).nem tudni mi lett volna belőle és ez kár

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.