A Where The Wild Things are szörnyei?

Na, utána kéne má néznem ennek az új Jonze film alapjául szolgáló cuccnak, mert az eddig látott art valami veszettül bejön a cuccból, elborult lehet az alap is (tudom, hogy gyerekkönyv, ez is benne volt a kijelentésemben).

19 hozzászólás a “A Where The Wild Things are szörnyei?” bejegyzéshez

 1. Érdekesen néz ki, az biztos. A Hellboy 2-t is csak Del Toro víziói mentették meg nálam és ezek a képek is már elegek ahhoz, hogy beüljek majd a filmre.

 2. elborult fejek az biztos, de ez a lényeg mert nagyon bejönnek! Kíváncsian várom a filmet, remélem az is ilyen “furcsa” lesz és nem átlagos gyerek fantasy, bár SJ nem várok átlagosat:-)

 3. Én most hallottam először a filmről, de tuti várós! :D Mondjuk az utolsó szörnyről a Végtelen történet sárkánykutyája jutott eszembe :D

 4. Szeretem az ilyen lényeket a gyerekfilmekben. Régen atv-ben ment egy sorozat,(egy öreg mesélt a kandalló előtt és volt egy beszélő kutyája) na abban voltak ilyesmi megoldások.

 5. Hát, nem tucatfilm lesz, az már biztos. Ilyen jó kinézettel és egy normális történettel még akár kult is lehet. Én mindenesetre várom.

 6. Mammut,
  Azt nem tudom pontosan miért de azt tudom h Spike Jonze maga is gödeszkázott illetve rengeteg gördeszkás videót csinált

 7. Ezt találtam:

  “It makes a lot of sense for a Spike Jonze movie to do some kind of merchandising with skateboards. After all, Jonze got his start making skateboard videos before directing music videos and eventually films.

  For his next flick, the adaptation of Where the Wild Things Are, Jonze’s Girl Skateboard Company will release an entire line of decks that will feature some really great images from the film.”

  Egyébként tetszik, ahogy az eredeti, gyermeteg illusztrációkból kiindulva milyen különös, bizarr lényeket tudtak létrehozni… Valahogy az jut róla eszembe (csak most nem találom a linket), amikor óvodások firkáiból profi dizájnerek hasonló, elborult grafikákká turbózták fel azokat.

 8. így hirtelen a Terabithia jutott eszembe a lényekről
  legyen ez is hasonlóan szórakoztató, aztán még egy jó film elkönyvelve

 9. Az a furcsa, hogy mindenki “klasszikus, generációkat meghatározó” irodalmi műként hivatkozik a rá (1963-ban jelent meg), miközben az amúgy különleges, igényes grafikák mellett összesen kábé 8 (!!!) háromsoros versszakból áll az egész könyv.
  Persze van benne tanulság, és a karakterlimit miatt nincs is szájbarágva, de azért mégis… ez a film inkább Jonze fantáziáján fog alapulni, hogy miként tudja kifejteni az egyszerű rímek mögött jó mélyen megbúvó karaktereket.
  Hogy ez jó-e, vagy rossz, majd eldől a moziban :-)

 10. ,,egy öreg mesélt a kandalló előtt és volt egy beszélő kutyája,,
  Azt hiszem a Mesemondó-ra gondolsz( The Storyteller).
  Nekem is az jutott az eszembe.
  Pont ezér vagyok kiváncsi erre is.

 11. Fisherman ! Köszi ! Meg is találtam a youtube-on. John Hurt játszik benne és Anthony Mingella (jól írtam ?) a forgatókönyvíró.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.