Wolverine cast! Hell-F-yeah

Csak Wolverine mer a szemünkbe nézni, a rosszfiúk inkább szendén behunyják a szemüket. És ha már jött ez a durva promókép, akkor az újraforgatások hírét is csatolhatjuk hozzá. Merthogy a rendező fogta a Watchmen-per pénzét (na jó, nem azt, de zöldhasúakat markolt) és újravesz jó pár jelenetet, meg új jeleneteket vesz, meg ilyesmik tuti. Ez nem tudom, hogy ennyivel a premier előtt jó hír-e, de legalább a rendező csinálja, nem a Fox ment berzerk módba.

Wolverine cast

Kérlek titeket, Deadpoolon már ne lepődjetek meg, rég tudni (8 hónapja? – így a trailerek, képek armadája meg ilyesmik után), hogy így lesz a filmben. Nem újdonság, már nem rádöbbenve kell anyázni, hanem mostanra az elogadás fázissal kell közelebbről megismerkedni.

human
írta
2009. 01. 18. 03:23
megjelenés
29
hozzászolás


29 hozzászólás a “Wolverine cast! Hell-F-yeah” bejegyzéshez

 1. Hey everyone –

  It’s Hugh Jackman, sending this note from freezing Vancouver. I have read a lot of your online comments regarding the footage that we are currently shooting and I share your passion for the Wolverine character and the movie – I owe it all to you guys!

  I wanted to reach out and let you know that due to scheduling conflicts with certain cast members and location/weather considerations, we had to wait until now to shoot a couple of scenes. Please rest assured that WOLVERINE will be badass and hopefully meet all of your expectations. I am stoked by the positive response to the teaser, which clearly reflects the tone and scope of the film. If you like that, we’ve got much more in store!

  Cheers,

  Hugh

 2. Nagyon bejön ez a promókép; egyszerű, mégis ötletes.
  Egyébként – mivel Wade Wilson csak később került az X Fegyver projectbe, mint Wolverine és Sabretooth, és lett belőle Deadpool – talán csak a film végén fog “átváltozni”, és a promózással nem akarták lelőni a meglepetést.

 3. helyes, akkor nem all be a fox-fincher eset ujra, mert olyanokat olvastam, h a fox alandoan mindenbe beleszolt a forgatasba, de legalabb a rendezo tokos…

 4. egyszerű és nagyszerű promókép! ja deadpool a comicban sem lett egyből “szépfiú”!

 5. Én nem vagyok ennyire járatos szorzójel ember kalandokban. Ki ez a ?Deadpool? és mit tud egyáltalán? A rajongók szerint, hogy kellene kinéznie?

 6. SPOILER
  anak: Deadpool egy zsoldos ha jól tudom és az x-fegyver olyan öngyógyító képességet próbál kifejleszteni nála mint amilyen Rozsomáknak is van de valami elromlik és a szépfiúból egy rothadó arcú pszihopata lesz.

  Itt van kicsit részletesebben:
  http://hu.marveldatabase.com/Deadpool_(616)

 7. anak: Deadpool egy bérgyilkos a Marvel univerzumban, aki rákjának megelőzésére szállt be a Weapon X programba. Kapott, egy healing factort, amitől teljesen eltorzult az arca, és teljesen megőrült, még azt is tudja hogy képregényben van. Ja és hatalmas egy arc xD

  itt van bővebben
  en.wikipedia.org/wiki/Fictional_history_of_Deadpool

 8. jól néznek ki.. kardfog keze sem sikerült rosszul. (bár van egy kis sorozat-promó feelingje a képnek ezzel a beállással)

 9. Jó kép, bár már így is kb. maximálisan várom, szóval nem tudott jobban felcsigázni :)

 10. 7. Pr13m
  2009. 01. 18. 8:42
  Amúgy a csaj a végén kicsoda?
  Mert gondolom: deadpool, gambit, farkas, sabertooth, és ???

  Az nem FARKAS, hanem Rozsomák. Fogjuk már fel végre!

  A promókép meg büntet!

 11. javaslom mindenkinek az új 2009-es marvel-lionsgate rajzfilm beszerzését, a kétetapos “Hulk Vs.” filmet. (Hulk Vs. Thor és Hulk Vs. Wolverine) A Wolverine-es részben benne van Deadpool is (Vörös Omega, Lady Deathstrike és Kardfog társaságában), aki nem olvasott képregényt és érdekli a stílusa, innen könnyen tájékozódhat. :)

 12. Pool át fog változni. Szerintem film vége felé kap egy kis regeneráló vért és azután jöhet a maszk és going insane! Én reménykedem Reynolds fiúban, mert van annyira képregény fan, hogy sarkára álljon, ha elrontanák a karaktert.
  Amúgy jó a kép!

 13. ForgerON: Tudtam hogy ezen valaki fenn fog akadni, direkt azért írtam. :D

  [leközelebb kurvára nem flamelj ezen direkt – a zerk.]

 14. wáá hatalmas ez a kép (is), nagyonvárós, mikor lesz már május? mindig wolverine volt a kedvencem, Jackmannél jobban meg senki nem tudná eljátszani. eza levél is biztató :) remélem valóban olyan jó lesz, mint amilyennek most tűnik, és odaveri a 3 X-filmet

 15. ujra megnéztem az előzetest(apple 720p-be) hát a smiley-s rész komoly mikor belekarcolja kardfog a padlóba:) amugy az x-men filmekel csak az volt a baj h a 3. részre gyerekes lett az egész ..mármint Farkas itt sokkal állatiasab lesz igy a bemutatottak alapján és ez igy van jól.,..a barátnője meg elég dögös igy elsőre:)

 16. Nos ez egy állatira jó kép lett. Nálam már háttér.
  Jah, és Deadpool, tényleg nagy arc.

 17. Hát remélem is hogy egy ragyaképű elmebeteget csinálnak belőle, aki halucicázik, és egyfolytában jár a szája mer ha nem akkor csúnyán nézek.

 18. Gyerekek, 01:53-nál az nem Deadpool átalakulva?

  [És ha ezt a traielrhez írnád? Mert itt semmi videó nincs, gyerekek – a zerk.]

 19. Nem tiszta teljesen: Tudtommal Gambit bácsi jófiú (Rozsomák után a másik kedvenc, szerintem a két legeltaláltabb karakter), akkor itt most hogy? Deadpool kezéből meg hiányzik vmi nagy kaliberű ólomszóró eszköz :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.