Leary folytatja a filmes múltjáról való dumálást

A múltkor láthattuk az első részét ennek a furcsa könyvpromónak, most beköszönt a folytatással.

I get bored so quickly, that i just count the words and figure out how much money i’m getting paid by word.

Mindezt az animációs filmek készítéséről mondja, ahol ugye csak mikofonba dumál órákat, amíg rögzítik rendesen, aztán hazasétál a milliós csekkel.

human
írta
2009. 01. 21. 01:49
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Leary folytatja a filmes múltjáról való dumálást” bejegyzéshez

 1. “…i’m like a fucking utility-guy…”

  zseniális.

  (btw freevlog mióta gyúrt rá a minőségre? csöppet megnőtt a felbontás úgy látom)

 2. off: a feltöltött videótól függ csak, ha flv-t töltesz fel jó minőségben akkor ők nem konvertálják át, szal marad a jó minősége. de erről ennyit.

 3. “I’m a 0.200 hitter” LOL
  Szeretem ezt az embert, eredeti, őszinte és vicces – noha sem az első sem a mostani részben említettt filmekből nem emlékeztem rá (pedig egy részüket láttam) – és valószínűleg ha nincs a Rescue Me nem is nagyon tudnám ki is ő, de azért az tudható hogy Holywoodban ritka nagy kincs ha van valakinek önkritikája és ha van mersze azt használni is, szóval én már csak ezért is becsülöm.
  Nem is igazán értem, hogy egy ilyen alapvetöen tehetséges ember miért küzd évekig azért hogy egyáltalán felkerüljön a térképre (mikor azon a térképen nála sokkal de sokkal bénábbak uralkodnak), de öszintén örülök hogy sikerült neki, mert egy jó sorozattal lennénk szegényebbek nélküle.

 4. Leary eredetileg standup-os volt,
  a híres önkritikájához még annyit fűznék hozzá, hogy az rakta fel a térképre. De viccesen adja elő, hogy a világ szar, az emberek szarok, de leszarom mert énis szar vagyok :D

 5. islanders – azert az eredetiseggel lehetne vitatkozni, lehet meg nem ismered bill hickset? ha megnezed a youtubeon “bill hicks vs denis leary” -t akkor latsz egy par erdekeset. persze attol meg vicces, en is szeretem.

 6. new-york-islanders:
  Még szép, hogy küzd! Itthon is küzdenek a tehetségek, hogy a sok fosjóska, meg celeb helyet végre elismerjék őket. Mennyire kiábrándító lehet azt látni, hogy egy emberileg és szakmailag is nulla Győzikének évek óta tv showja van, a Beugrót meg úgy kellett megmenteni. (csak 1 példa)

  Leary meg egyszerűen zseniális!

 7. A Képtelen képrablás egész vicces film, de a frizurája tényleg röhejesen dumberes volt! hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.