15 hozzászólás a “Nem korai ez még?” bejegyzéshez

 1. Ejha, tényleg elég korai egy címlap! :-) De nem bánom, minden érdekel, ami ezzel a filmmel kapcsolatos! Csak ne kellene ilyen sokat várni rá…

 2. húúú, eddig valahogy nem foglalkoztam a témával, de most utána olvastam a Wiki-n a projektnek és azonnal 220-ra felvillanyozott és már most tűkön ülök. rengeteg örömteli infó van ami felől eddig kétkedtem, de ezek most szertefoszlottak. del Toro, Jackson, Weta Workshop, Alan Lee, John Howe – már ezen nevek olvasatán összefutott a nyál a számban, hát még amiket ezek után olvastam…
  de hogy rövidre fogjam, nem véletlen hogy a LOTR DVD-ken összesen 12 órás az extra anyag, ha ebben a szellemben csinálják akkor már most jobban várom ezeket a filmeket, mint bármely piros betűs ünnepet! (beleértve a szülinapomat is :) )

 3. Még, akkoriban, amikor a Gyűrűk Ura III kijött DVDn, 2008-2009-et mondtak a Hobbitnak…
  Már akkor alig bírtab várni, de azóta kiderült, hogy mégtöbb idő lesz.
  Azóta mégegyszer elolvastam a Hobbitot, és vagy 3x meghallgattam hangoskönyvben.
  A nevek árulkodnak róla, hogy legalább olyan jó lesz a film, mint a GyU volt.
  Nagyon nagyon várom!

 4. Elolvassák a cikket, megörülnek, meglátják valamilyen polcon az új LotR játékot, megveszik, már megérte. Kettőt egy csapásra.

 5. Hát igen :D ez azért nagyon ott van! Ugyebár két részt fognak csinálni, így 5re bővül a Tolkien filmesítések száma :D

  Az első film a Hobbit könyv megfilmesítése, a második pedig a Hobbit és a Gyűrűk Ura között eltelt hatvan évet dolgozná fel.

  Gandalf és Gollam színészekkel már tárgyaltak, a Hobbitok pedig jelezték hogy a második részben szívesen részt vennének, ahogy Aragron is… szóval lesz itt még hadelhad :D

 6. Hát igen? Hiszen a forgatást 2010-ben kezdik és 1 éves lesz így ebben semmi hát igen pluszinfó nincs…

 7. “Az első film a Hobbit könyv megfilmesítése, a második pedig a Hobbit és a Gyűrűk Ura között eltelt hatvan évet dolgozná fel.”

  én azt olvastam, hogy eredetileg így gondolták, de utólag úgy döntöttek hogy mégis a regényt ívelnék át a 2 filmmel. (Wiki)

 8. Visszatér az őrület.
  Tényleg korainak tűnik, dehát az igazi hype-ot nem lehet elég korán kezdeni. :) Azért kíváncsi lennék mit írnak róla.

 9. nagyon várom!! remélem lesz majd hetente forgatási videó is!!! már a várakozás is izgalommal tölt el!! :)

 10. Az IMDB-s 2012-es infót Guillermo del Toro már cáfolta (lásd: theonering.net), az első film 2011 decemberében érkezik.

  A forgatókönyvírás pedig a legfrissebb hírek alapján eléggé elhúzódott, az alapvető struktúrákon is morfondíroznak még. Így szerintem nem lehet biztosra tudni még, a második filmben mi is lesz majd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.