Próbálkoznak még kicsit a Ghost Riderrel

Jön a második rész, Cage-dzsel! Tudjátok, a mostani időkben a pénz a folyatásokban van, és ez nem a TDK miatt, hanem mert tényleg jól hoznak meg durranhatnak nagyot. Na persze a Ghost Rider első része nem sok embernek tetszett, bár anyagilag nem volt bukás, de siker sem, így érdekes lesz ez a második rész. Mármint a szereplése, mert megnézni maximum dvd-n tervezem.

9 hozzászólás a “Próbálkoznak még kicsit a Ghost Riderrel” bejegyzéshez

 1. Hát ha tanulnak az első film hibáiból, akkor jó film lesz mert ötlet az van benne…nem is kevés.

 2. Sajnos Cage az utobbi idoben elegge “videoteka also polca” kategoria. Jo, a Nemzet Aranya meg elment (csaladi/kaland/Disney mufajban), de szineszileg/filmmuveszetileg ertekelhetot kb. a Matchstick Men ota nem csinalt. Talan a Lord of Wart, de ennyi. De a tobbi? Not the bees!

  Felreertes ne essek: nem az varom, hogy megint dobjon egy olyat, mint a “Las Vegas, vegallomas”, ellennek en jo akciofilmekkel is, de olyat sem csinal. Bangkok Dangerous az mi a rak akart lenni?

  Ghost Rider 2 sem kellene, bar Marvel sucker vagyok es ugyis letorr… ize, megnezem.

 3. Én is Marveles vagyok, szal nézés biztos lesz, szerintem meg az első részt a gonoszokkal szúrták el, ha most valami igazán bad-ass ellenséget benyomnak akkor nem lesz probléma. (nem ilyen Elektra ellenfelek akik a kameráknak ijesztgetnek)

 4. Én is imádom a Marvelt, meg a Ghost Rider is jó… nekem Cage-dzsel volt/van problémám. DVD-n, egy esős napon, mikor az unalom a halálba kerget… na majd akkor, esetleg.
  Bár tényleg függ attól, hogy mi lesz benne, nekem a Fantastic Four 2. is bejött, csak azért, mert volt benne Silver Surfer, szóval még nem írom le, meglássuk.

 5. Akikkel én beszéltem, azoknak tetszett az első is, köztük jómagam is, várom a másodikat.
  Eddig csodaálkoztam is, hogy nincs belőle folytatás.

 6. kár lenne Cage-ért, nagyon jó szinésznek tartom, de az utobbi jópár évben tényleg ilyen dvd alsó polcszintű dolgokban van egyre többet benne:( lehet ügynököt kellene cserélni e. vagy vlmi

 7. ennek 2. rész? jézus ereje!
  persze a boogeyman-nek is van 2., sőt már 3. része is, akkor pedig bármi megtörténhet.
  na meg az is lehet, hogy az 1. rész jó volt, voltaképpen nem tom, mert nem bírtam végignézni. ez kevés filmnél van velem így.

 8. Én nagy rajongója vagyok Cge-nek. Az első rész is nagyon tetszett, de a gonoszokkal tényleg elszúrtak valamit. Én minimum elvártam volna, hogy ha már az elemeket uralják talán átalakulásos dolgok is lehettek volna benne. Nekem speciel egy csomó ötletem van a folytatásra.
  Kár hogy nem vehetek rész a forgatókönyv megírásában.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.