Sokadik Watchmen-poszter

Aki esetleg átsiklott a hír felett, a Warner és a FOX megegyezett, íígy a bemutató dátuma marad. És nálunk is, Watchmen – Az őrzők, világpremier meg minden.

Watchmen poszter

human
írta
2009. 01. 29. 08:21
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Sokadik Watchmen-poszter” bejegyzéshez

 1. Jó a plakát, cool, de kihagyhatnák már ezt a visionary director dolgot. oké szép volt, jó volt, tudjuk, de kihagyható lenne. Nem is számít, mert: A látvány itt úgyse olyan lesz. Így meg szerintem erőltetett.

 2. Ez a watchmen mitől is lesz olyan nagy dobás? a rendező személye miatt? ami eddig kijött, attól egyelőre nem ülök a padlón. Ezek a karakterek eléggé röhejesek.

 3. attól, hogy az egyik legkultabb képregényből készült. Nem igaz, hogy így lassan 1 évvel a kampány kezdete után erre még így rá kell kérdezni külön. MOstantól duplájára nőtt a filmbuzi tagdíjad, mert figyelmetlen vagy.

 4. Hát én már nagyon várom a filmet…Mi az h röhejesek a karakterek???javaslok neked egy netes enciklopédiát a film előtt.

 5. Human én igazábol nem mindig vagyok oda a kritikáidért, de most hogy elküldted a srácot, télleg plusz pont. Oldal amugy egyre jobb.pusz

 6. asszem ez már a legutolsó poszter.. sztem nagyon jó, még az ablakon kizuhanós jött be ennyire (talán az jobban).

 7. a palkát jól néz ki, a film meg várós ezerrel, de van egy kérdésem (a képregényt nem olvastam)
  a kalapos fazonnak mitől ilyen az arca? ez már jó idelye érdekel :D

 8. Rorschach maszkjában két, egymásban nem oldódó folyadék található, ezek keveredése hozza létre a foltokat. Elvileg hő- és nyomásérzékeny, így az arckifejezés változása is befolyásolja.

  A maszk alatt ő is ember, ez alól az egyetlen kivétel Dr. Manhattan, a kék fazon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.