17 hozzászólás a “Soundwave és más Transformers játékok” bejegyzéshez

 1. Sok lesz már a repülő decepticon. Starscream, megatron és most ő. Hagyhatták volna magnónak, bár egy magnót meg biztos nehéz lett volna beleírni a filmbe. Ö vajon h reagálna arra h: all decepticons mobilize:D

 2. Elméletileg Megatron most nem repcsi lesz (lásd concept artok)
  Wow még a végén a hasbro értékelhetőt alkot festés terén?

 3. ezeknek az új generációs Transformerseknek csak az a szépséghibája hogy leginkább egy alakban bírnak leledzeni és híján vannak az átalakíthatóságnak. viszont baromi szépek ;)

 4. “bár egy magnót meg biztos nehéz lett volna beleírni a filmbe.”

  első rész nem rémlik? :)

 5. Én úgy hallottam, meg olvastam, hogy Bay bácsi azt nyilatkozta Megatron nem tér vissza és a helyét Starscream veszi át az Álcáknál. Hogy hogyan azt egy képregényben regélik el.

 6. Én meg azt olvastam, hogy Bay végig kamuzni fog az egész kampány alatt – jelenleg nagyon úgy néz ki, akármit is mondott, hogy Megatron will be back

 7. Az átalakithatóságról annyit hogy én megvettem Brawlt a fiamnak karácsonyra, “az a tank mintha éledezne” olyan mintha a filmből pattant volna elő robotként és tankként is baromi jó.

 8. hát én tavaly egy szimpla Megatront, vagy Optimust kerestem az unokaöcsémnek és jó pár délutánt rááldoztam hogy megfeleljen a kritériumoknak. sajna főleg két kategória volt: szép robot, vagy átalakítható robot (ami a Hasbro-t illeti). ezek a képen látható modellek viszont kifejezetten tetszetősek mindkét alakban.

 9. Minden TF rajongó tudja, hogy az új TF játékrobotok köszönőviszonyban sincsenek a régi királyos átalakítható TF-ekkel. Aki norm. TF játékot akar, az inkább a Vaterán & az Ebay-en vadássza be őket, mert a mostani Hasbro szériák annyit sem érnek, mint a műanyag amiből fröccsöntötték őket, olyan gagyik.

 10. Már akkor tudtam hogy Megatron visszatér mikor belőtték ezt a “süllyesszék el a Mariana árokba’ mer’ az jó mély, onnan nem tud előmászni” dolgot, érted, ott állt befagyizva mittomén hány évet, de a “hulláját” meg bedobják a tengerbe.
  Ja egyébként első részben volt egy hatalmas baki, Barricade ugyanis faszán száguld a város felé ahol a végső csata folyik, de előtte meg rendesen leápolta Bumblebee. Végső harcnál nem is jelenik meg, bár az is lehet hogy utólag kivágták :S

 11. Ja egyébként első részben volt egy hatalmas baki, Barricade ugyanis faszán száguld a város felé ahol a végső csata folyik, de előtte meg rendesen leápolta Bumblebee. Végső harcnál nem is jelenik meg, bár az is lehet hogy utólag kivágták :S

  mondjuk ez nekem is feltunt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.